Tetek Ku Diramas Jiran Konek Besar

Tetek Ku Diramas Jiran Konek Besar | Suami saya bekerja. uncle Radju lah jiran saya dan tempat saya meminta pertolongan disaat suami saya tiada di rumah. saya mempunyai wajah dan potongan badan yangg agak menarik, mgkin sebab itulah juge saya sering menjadi mangsa gangguan seksual di tempat saya bekerja.

Daah banyakk tangan tangan nakal dipejabat saya yangg berjaya meramas tetek dan punggung saye. Tapi bila mengenangkan mereka semua rakan sekerja saye, jadi saya tidk panjangkan perkara tersebut. Ada juge yangg lebih berani dgn mengajak saya melakukan hubungan seks dgn mereka, tetaapi saya masih waras dan tidk akan membenarkan sesiapa jer kecuali suami saya yangg blh membenamkan nye kedalam cipap saye.

Namun bgitu saya ada satu kelemahan iaitu mudah terangsang bila dirangsang dan mudah menyerah kalau terangsang. Nasib baik cume suamiku jer yangg mengetahui kelemahan saya tersebut, kalau tidk telah tentu ramai buaya buaya darat kat pejabat yangg nak mengambil kesempatan terhadap diri saye.

Suatu hari ketika suami saya yangg telah lebih seminggu bekerja out station, paip air dibilik mandi kitaorang telah mengalami kebocoran. saya terpaksa mengambil cuti kecemasan untk membetulkan kerosakan tersebut.

Saya telah menghantar anak anak saya kat pusat jagaan untk memudahkan kerja kerja membaik pulih paip tersebut. Malang nye pagi tu tiada seorang plumber pun yangg berjaya dihubungi, oleh itu saya meminta tolong uncle Radju yangg kebetulan berada dirumah nye untk membaik pulih paip tersebut.

Uncle Radju yangg cume berseluar pendek tidk berkeberatan untk menolong saya yangg terdesak ketika itu. Oleh krna kebocoran paip tersebut agak teruk saya turut sama membantu uncle Radju membaik pulih nye.

Akibat nye baju dan kain batik yangg saya pakai basah kuyup semua nye. Ketika itu barulah saya perasan saya terlupa pakai coli dan baju saya yangg bewarna putih dan nipis itu mendedahkan bentuk tetek saya yangg montok itu.

Telah terlambat untk saya menyalin baju saya yangg basah kuyup itu, mgkin uncle Radju telah melihat permandangan tersebut. mungkin sebab itulah juge agak nye ketika saya membantu nye memegang batang paip tadi, uncle Radju mengabil kesempatan dgn menggesel gesel siku nye pada tetek saye.

Saya tak ambil kisah sangat tentang itu, janji paip yangg bocor dapat dibaiki. Ketika saya mengadap berhadapan dgn uncle Radju baru saya perasan seluar pendek uncle Radju agak tertonjol kedepan.

Kisah Malaysia Tetek Ku Diramas Jiran Konek Besar Cerpen kongkek

Apakah uncle Radju bernafsu dgn badan saya sehingga menyebabkan konek uncle menegang, ini cukup membahayakan diriku. Rasiffa tolong pegang batang paip ni, uncle mahu ketatkan bahagian atas tue, pinta uncle Radju menamatkan lamunan saye.

Tanpa banyakk soal saya terus memegang batang paip tersebut dalamm keadaan membelakangi uncle Radju yangg sedanng berusaha mengetatkan dan memasang semula paip shower. Uncle Radju merapatkan badan nye pada badan saye, sehingga saya dapat rasakan konek uncle yangg menegang itu menekan nekan alur punggung saye.

Sambil membetul kan paip tersebut, konek uncle Radju menujah nujah pada alur punggung menyebabkan saya kegelian dan terangsang nafsu saye. dalamm hati mula mengesyaki uncle Radju mahu menikmati badan saya serta mahu melakukan hubungan seks dgn saye.

Gementar juge hati ini memikirkan sekira nye perkara tersebut benar benar berlaku. Bagaimana lah nanti uncle Radju akan mengerjakan badan saya ini. Aha telah siap pun, mari kite test, kata uncle Radju lalu membuka paip shower tersebut.

Air shower tersebut memancut deras seperti biasa, saya mengelak dari kebasahan menyebabkan saya terlanggar badan uncle Radju yangg masih sasa itu dan hampir terjatuh. Uncle Radju memeluk saya kemas untk mengelakkan saya terjatuh sehingga saya dapat rasakan batang konek uncle tegang itu tepat menikam cipap saya yangg masih ditutupi dgn kain yangg saya pakai.

Saya cuba melepas kan diri dari pelukan uncle Radju, tetaapi pelukan kemas nye menghalang saya berbuat demikian. Rasiffa, uncle telah tolong Rasiffa, kini giliran Rasiffa pula tolong sama uncle, kata uncle Radju yangg masih memeluk badan saye, seolah olah sepasang kekasih yangg bertahun lamanya tak bertemu.

Saya cume mendiamkan diri smbil menutup tetek saya agar tidk bersentuh terus dgn badan uncle Radju, tetapii bgitu saya tidk dapat menghalang batang konek uncle yangg mengeras itu daripada menekan rapat cipap saye.

Uncle punya batang konek tidk menegang, bermacam ubat uncle telah cuba, tapi ini hari dia blh tegang bila tengok badan Rasiffa, uncle merayu sama Rasiffa bagilah peluang sama uncle untk rasa Rasiffa punya barang, telah lama uncle teringin mahu rasa cipap melayu, sebelum ini memangg konek uncle tak mahu tegang, apa blh buat, tapi ini hari dia blh tegang depan Rasiffa, entah bila pula nanti uncle dapat peluang macam ini, uncle sanggup bayar berapa Rasiffa nak, tapi bila uncle mahu pakai Rasiffa punya cipap bagi lah, rayu uncle Radju panjang lebar.

Dalamm keadaan serba salah itu dan masih lagi dalamm pelukan uncle samu tanpa saya sedari beliau membawa saya perlahan lahan ke katil saya lalu menduduk kan saya ditepi kati tersebut.

Saya membiarkan jer uncle Radju meramas ramas lembut tetek saya yangg mula mengeras. Uncle, saya tidk buat perkara macam ni, saya nii isteri orang dan saya tidk mahu menduakan suami saye, rayu saye.

Ala Rasiffa ini rahsia kite berdua saja, uncle pun tak mahu merosakkan rumah tangga Rasiffa, tapi uncle merayu sama Rasiffa berilah peluang sekali jer pada uncle untk rasa Rasiffa punya cipap , tolong la Rasiffa sekali ini saja, lepas nii uncle tak minta lagii, lama uncle berusaha untk memulihkan dan menegangkan konek uncle, kali ini dia blh tegang, memangg uncle akan menyesal kalau tidk dapat menggunakan peluang ini, lagi lagii dgn badan Rasiffa yangg memangg uncle idamkan selama ini, rayu uncle Radju panjang lebar.

Dalamm keadaan diri saya yangg masih buntu memikirkan perkara tersebut, uncle Radju telah berjaya menanggalkan baju saya yangg telah basah lencun itu mendedahkan tetek saya yangg montok serta bahagian atas badan saya yangg putih kuning itu.

Saya memegang tangan uncle Radju yangg berusaha melonggarkan ikatan kain batik yangg saya pakai. Tanpa berlengah lagi uncle Radju menyambar puting susu saya yangg telah mengeras sehinggakan badan saya terbaring di katil.

Uncle Radju menyonyot puting susuku smbil menjilat dan meramas keseluruhan tetek saye. saya mula kegelian krna perlakuan tersebut tidk pernah dilakukan oleh suami saye. Kebiasaan suamiku cume meramas ramas tetek dan menggosok gosok cipap saya sehingga berair, selepas itu dia terus menindih dan menyetubuhi diri saya sehinggalah dia memancut air mani nye kedalam cipap saye.

Saya tak kisah sangat tentang hubungan seks krna telah menjadi tanggung jawab saya untk melayan suami saya yangg penting asalkan dia puas. Kini pertahanan diriku semakin goyah bila diasak oleh uncle Radju.

Saya terus dibuai nafsu yangg dimainkan oleh uncle Radju pada bahagian atas badan saye. Uncle mesti janji, sekali ini jer tau, akhir saya mengalah dgn uncle Radju. Uncle Radju tersenyum melihat diriku yangg telah menyerah, uncle janji tapi kali ini uncle mahu rasa Rasiffa punya cipap boleh, pinta uncle Radju lagii.

Saya mengangguk lemah, sayu dan sedih krna terpaksa menyerahkan kehormatan kepada lelaki yangg bukan suami saye. saya melepaskan tangan uncle Radju yangg berusaha untk melucutkan kain dan seluar dalamm saye.

Kini saya berkeadaan telanjang bulat di hadapan lelaki yangg bukan suami saye. saya cume memejam mata krna malu berkeadaan bgitu dan pasrah dgn apa jer yangg akan dilakukan oleh uncle Radju terhadap badan saye.

Terhenjut henjut badan saya menahan hentakan konek uncle Radju kedalam cipap saye. walaupun cipap saya telah pun lencun tapi kehangatan batang konek uncle Radju tetap dirasai. Geselan kepala konek uncle yangg tidk bersunat itu pada dinding cipap saya tetap memberi kenikmatan membuatkan saya kegelian, tanpa saya sedar saya sendiri mengerang ngerang ketika uncle Radju menghenjut konek uncle kedalam cipap saye.

Hampir 20 minit uncle Radju menikmati badan saye, peluh jantan nye mula keluar, bgitu juag dgn saya yangg mula kepenatan mengangkang untk nye dan menahan asakan konek uncle pada cipap saye.

Kini saya dapat rasakan uncle Radju mula menekan batang konek uncle sedalam dalamm nye kedalam rongga cipap sehingga kepala konek uncle menyentuh pintu rahim saya yangg menyebabkan saya kesenakan menahan tekanan konek uncle mula mengembang dan berdenyut denyut menandakan dia akan mengeluarkan air mani nye, belum pun sempat saya menghalang uncle Radju daripada memancutkan air mani nye kedalam rahim saye, berdas das pancutan dan semburan hangat air mani nye membasahi rahim saya sehinggakan menimbulkan rasa sensasi yangg hebat pada badan saya cipap saya kembali mencengkam batang konek uncle Radju dan badan saya mengejang lagi lalu terasa air mani saya keluar lagi untk klimak saya yangg ketiga.

Saya terkulai lemah, bgitu juag uncle Radju yangg masih terkulai kepenatan di atas badan saye. stlh pulih saya menolak badan uncle Radju dari badan saya lalu mengeluarkan batang konek uncle yangg masih terendam dalamm cipap saye.

Saya bangkit ke bilik air lalu membersihkan sisa air mani uncle Radju yangg bertakung dalamm rongga cipap saye. Uncle Radju mengucapkan berbanyak banyakk terima kasih kepada saya di atas kesudian saya memberi layan seks kepada nye tadi.

Menggunung pujian nye pada diriku di atas kenikmatan yangg diperolehi nye dari tubuhku. Uncle Radju nak mengulanginya lagi sekira nye saya memberi peluang kepada nye lagii. Disebalik penyesalan di atas keterlanjuran saya tadi, ada rasa kepuasan yangg tak terhingga dalamm badan saya hasil daripada penangan batang konek uncle India jiran saya tue.

Stlh dihitung hitung jadual haid saya , saya bernasib baik krna saya tidk subur ketika ini, diharapkan benih India yangg ditanam oleh uncle Radju ke dalamm rahim saya tidk akan menghamilkan saye.

Menyedari kesilapan saya yangg telah mencurangi suami saya dgn membenarkan dan menyerah badan saya untk dinikmati oleh uncle Radju tempoh hari, akutelah memberi layanan istimewa kepada suami saya yangg baru pulang daripada outstation.

Malam itu jer kitaorang melakukan 3 kali persetubuhan dimana saya memainkan peranan aktif untk memuaskan nafsu seks suami saye. namun bgitu saya menyedari hakikat nye walau sebanyak mana pun air mani suami saya di lepaskan kedalam rahim saye, ianya tak mampu untk menghamilkan diriku krna kandungan sperma suami saya yangg sedikit dan tidk subur yangg telah disahkan oleh doktor kesuburan.

Citer lucah Tetek Ku Diramas Jiran Konek Besar Novel seronok

Sebab itu lah saya sukar untk mengandung secara normal, saya mengandungkan anak sulung kitaorang yangg telah pun berusia 5 tahun itu secara suntikan terus benih suami saya pada benih saye.

Nasib baiklah kecurangan saya tempoh hari tidk dapat dihidu oleh suami saye. Manakala perhubungan keluarga saya dgn keluarga uncle Radju macam biasa seolah olah tiada apa yangg berlaku antara kami.

Dua bulan selepas kejadian tersebut, saya terkejut disapa dari belakang oleh uncle Radju ketika saya sedanng mengelamun melayani perasaan sendiri di beranda rumah saye. Hai Rasiffa termenung sahaja, tak sihat ke, tanya uncle Radju.

Oh uncle Radju, terkejut saye, sihat saje terkenang kisah lalu, jawab saya bersahaja. Mana suami dan anak tanya nye lagii. Mereka kat padang permainan sana jawab saya lagii. Dari tadi uncle tengok Rasiffa termenung saja, ingatkan tak sihat, manakan tahu mengandung lagi ke, ujar uncle Radju lagii.

Ala uncle, kalau saya sakit ke, tak sihat ke, mengandung ke bukan ada orang mahu ambil tahu ke, jawab saya dalamm nada merajuk. Eh kalau Rasiffa mengandung uncle pun kena jaga Rasiffa juge sebab uncle pun ada syer dalamm perut Rasiffa tue, ujar uncle Radju smbil tergelak gatal.

Saya turut sama tergelak kecil, tak adalah uncle, benih yangg uncle tanam hari tu tak menjadi, saya tak subur hari tue, jawab saya selamba. Ooo nasib baik lah ye, risau juge uncle fikirkan perkara tue, maklum lah benda sedap uncle rasa rugi kalau uncle pancut luar, ujar uncle Radju lagii.

Sudahlah uncle perkara tu daah lama terjadi mahu buat macam mana, saya memotong cakap uncle Radju bila melihat suami dan anak saya telah pulang. Hai uncle lama tak nampak, suami saya menyapa dari jauh.

Hai rizal, uncle memangg selalu ada, kamu tu yangg jarang nampak, asyik sibuk dgn kerja saja, balas uncle Radju smbil bersalaman dgn suami saye. Terima kasihlah uncle kerna sudi menjaga dan menolong keluarga saye, sepanjang ketiadaan saye, ujar suami saya lagii.

Saya cume tersenyum mendengar mendengar pujian tersebut, suami saya tak tahu yangg uncle Radju telah berjaya menikmati dan menyetubuhi isteri nye ini. kitorang hidup berjiran biasalah, kenalah ambil tahu jg, jawab uncle Radju tersenyum.

Cerita rogol Tetek Ku Diramas Jiran Konek Besar Citer seronok

  • Baginilah uncle sebenar nye minggu depan sekali lagi saya kena outstation kat sabah seminggu, macam biasalah mahu minta tolong uncle tengok tengok kan famili saya ni, ujar suami saya lagii.
  • Rizal jangaan susah hati, famili rizal uncle anggap macam famili uncle juge jawab uncle Radju. walaupun sedikit terkejut saya daah biasa dgn perkara macam tue, selalu ditinggalkan suami. Sehari sebelum suami saya berangkat ke sabah, dia telah menyetubuhi diriku sepuas puas nye, sampaikan dalamm satu malam tue, kitaorang melakukan 3 kali hubungan seks.
  • Saya tak kisah memangg tugas saya sebagai seorang isteri untk memuaskan nafsu seks suami saye. Bila dia puas dgn layanan saya tak adalah dia mahu menggatal cari lain ketika outstation nanti.
  • Sepanjang ketiadaan suami saye, blh dikatakan setiap hari uncle Radju menjenguk kitaorang sekeluarga dan bertanya khabar dan keperluan kami. saya terharu juge dgn sikap ambil tahu uncle Radju tersebut.
  • Rasa nye tak rugi tak rugi saya menyerahkan badan saya untk dinikmati oleh uncle Radju dulu. Sebelum kejadian tempoh hari uncle Radju tak lah serapat sekarang ini. Suatu petang sebaik jer pulang dari kerja, uncel Radju memberi tahu dia dan isteri nye akan bermalam dirumah anaknya di kepong, krna menantu nye akan melahirkan anak bila bila masa saja.
  • Namun bgitu sekiranya saya memerlukan bantuan dan pertolongan nye saya blh menelefon atau sms kepada nye, dia akan pulang membantu. Kebetulan pula malam tu hujan dan ribut di ikuti kilat sambung menyambung berlaku dgn hebatnya.
  • Saya dan anak saya berada dalamm ketakutan dgn keadaan sedemikian. saya cuba menelfon dan sms suami saya tetapii tiada balasan, tahu tahu jelah kerja di kawasan pendalaman sabah, mgkin tiada liputan signal disitu.
  • Selepas itu saya cuba menelefon dan sms uncle Radju menyatakan kitaorang dalamm ketakutan krna hujan dan ribut yangg kuat sedanng melanda. Uncle Radju membalas sms saya menyatakan dia kan pulang kerumah nye, lagi pun ada barang yangg perlu disimpan.
  • Stlh hampir 1 jam menunggu, anak saya telah pun terlena dalamm ketakutan tetaapi saya tidk dapat melelapkan mata krna risau dgn keadaan hujan dan ribut tersebut. saya tak mampu menangani sebarang kemungkinan secara berseorangan, oleh itu saya bertekad meminta tolong uncle Radju menemani kitaorang malam ini.

Saya tak kisah sekiranya uncle Radju mahu menikmati tubuhku lagi malam ini, asalkan kitaorang anak beranak berasa selamat. Ketika unce Radju menelefon saya mengatakan dia telah berada dirumah nye, keadaan hujan dan ribut masih belum reda.

Uncle seorang jer ke, tanya saya ketika menjawab panggilan uncle Radju. Ye la, untie masih disana, jawab uncle Radju. Kalau macam tue, uncle tidur disini jer lah, temankan kami, ujar saya lagii.

Kalau Rasiffa tak kisah, uncle no problem, jawab uncle Radju tertawa. Datanglah, saya tunggu ni, balas saya lagii. Malam itu saya sengaja memakai kaftan longgar tanpa coli dan seluar dalamm krna saya tahu tetek dan cipap saya mgkin akan menjadi sasaran uncle Radju malam ini.

10 minit kemudian uncle Radju mengetuk pintu rumah saye, saya menyambut nye dgn penuh senyuman kehadiran uncle Radju yangg cume memakai kain pelikat dan baju singlet. Sorrylah uncle, menyusahkan uncle saja, ucapan pertama saya ketika menyambut kedatangan nye.

Tak pe Rasiffa punya pasal, puncak gunung ke lembah ke uncle sanggup datang, jawab uncle Radju. Menantu daah bersalin ke, tanya saya lagii. Belum lagi tapi daah masuk labor room dahh, sana ramai yangg jaga die, sambung uncle Radju lagii.

Wah cantiklah Rasiffa malam ni, seksi pulak tue, puji uncle Radju smbil merenung tubuhku. Ala tak ada yangg seksi nye uncle, semua nye uncle daah tengok dan dapat rasa daah pun, jawab saya sedikit manja.

Uncle Radju tergelak kecil mendengar nye. Anak daah tidur ke tanya nye lagii. dahh, takut takut pun tertidur jg, ujar saye. Uncle mahu minum ke, nanti saya buatkan, ujar saya meneruskan bicara.

Tak payah susah susahlah Rasiffa, lagi pun uncle telah banyakk minum disana, mahu keluarkan lagi air adalah, lagipun malam malam begini uncle minum susu saja, ujar uncle Radju lagii.

Ala susu untk orang dewasa tak ada lah uncle, susu anak saya je ada, mahu bagi susu saya pun tak ada anak kecil lagii, jawab saya dalamm nada bergurau dan dikuti ketawa oleh uncle Radju.

Citer nafsu Tetek Ku Diramas Jiran Konek Besar Cite berahi

Kalau Rasiffa punya tak payah ada susu, uncle sanggup hisap, kalau mahu anak kecil kenalah bagi mulut satu lagi tu minum susu uncle, balas uncle Radju juge dalamm nada bergurau.

Sorry la Rasiffa uncle bergurau, tak pe lah Rasiffa uncle tak kisah tak payah lah susah suah, lagi pun esok Rasiffa kerja, pergi lah tidur ujar uncle Radju lagii.

Tapi malam nii uncle tidur kat luar je lah ye, bukan tak mahu bagi tidur kat dalam, anak saya ada kat dalam, takut nanti dia terjaga kan susah pulak nanti, ujar saya lagii.

Tak payah susah susah lah Rasiffa atas sofa nii pun uncle blh tidur, ujar nye lagii. Ala atas tilam nii selesa sikit, tadi uncle juge cakap mahu keluarkan air uncle kan, tak pelah nanti saya temankan lah sampai air uncle habis keluar, uncle nii macam tak biasa dgn saya pulak, rungut saye.

Uncle Radju tergelak memahami kiasan saye, sebenar nye uncle memangg mahu terkencing dari tadi lagi tahan ni, jawab nye. saya turut sama tergelak, pergi je kencing kat toilet tue, tapi jangaan lupa basuh bersih bersih konek uncle tue, nanti Rasiffa tolong keluarkan air mani uncle pulak, ujar saya selamba.

Ooo yangg tu uncle pastikan sentiasa bersih semata mata untk Rasiffa, tapi betul ke Rasiffa mahu bagi sama uncle lagi ni, tanya uncle Radju nak kan kepastian. saya mengangguk tersenyum, susah payah uncle datang menemani kitaorang ni, biarlah malam nii saya tolong uncle pula melepaskan nafsu uncle dgn badan saye, ujar saya lagii.

Tapi uncle tak ada protection ni, kondom tak ada ni, ujar uncle Radju lagii. Uncle juge cakap dulu kan, tak nikmat kalau pakai kondom, jadi malam nii tak payah pakai kondom, uncle nikmatilah puas puas badan saya malam ini, kalau uncle mahu saya hamil dgn benih uncle, pancut kat dalamm saya tengah subur ni, kalau uncle tak mahu saya hamil, pancut kat luar saja, ujar saya lagi smbil melirik senyuman menggoda kearah uncle Radju.

Baiklah Rasiffa sayang, nii la yangg buat uncle sayang sangat kat Rasiffa ni, memangg uncle teringin sangat mahu kan Rasiffa mengandung denagn benih uncle ni, ujar uncle Radju tersengih.

Stlh menyiapkan tempat tidur untk uncle Radju saya berbaring di tilam tersebut menanti dan bersedia untk disetubuhi oleh uncle Radju. saya merelakan malam ini cipap saya disula oleh batang konek berkulup dan rahim saya dihangatkan dgn benih benih pakcik India ni.

Kisah blue Tetek Ku Diramas Jiran Konek Besar Cerpen nafsu

Saya cume tersenyum melihat uncle Radju yangg siap berbogel bila keluar dari tandas dgn batang konek uncle yangg hitam legam itu keras menegang dan bersedia untk memuaskan cipap saya yangg siap sedia basah ini.

Kalau dinilai dari segi fizikal uncle Radju ni, memangg hilang selera seks saye, tetaapi mengenangkan saya pernah mengecapi kenikmatan bersetubuh yangg telah diberikan oleh uncle Radju, saya merelakan sekali lagi tubuhki dinikmati oleh uncle Radju demi untk mengecapi kepuasan bersama.

Saya membiarkan uncle Radju menelanjangi badan saya tanpa seurat benang dan merangsang nafsu saya yangg telah terangsang ini dgn meromeng tengkuk saye, meramas ramas tetek saya serta mengosok gosok lembut cipap dan kelentik saye.

Saya membalas pelukan uncle Radju dan meluaskan lagi kangkang saya disaat uncle Radju mula menggesel gesel kepala konek uncle pada alur cipap saye. saya mengerang menahan kegelian dan kesenakan disaat uncle Radju mula menekan kepala konek uncle yangg mula memasuki rongga cipap saye.

Disebabkan keadaan cipap saya yangg cukup terangsang dan berair memudahkan batang konek uncle Radju menerobos memasuki rongga cipap saya sehingga kedasar nye. Kini keseluruhan batang konek uncle tenggelam dalamm lubang cipap saya sehingga saya rasakan bulu kemaluan uncle Radju rapat bertemu dgn bulu kemaluan saye.

Ukuran konek uncel Radju yangg besar dan panjang serta membengkok itu menyebabkan saya terpaksa menahan kesenakan dalamm kenikmatan yangg terasa hingga kedalam rahim saye. namun bgitu kegelian dan kehangatan serta kenikmatan yangg disalurkan oleh konek uncle Radju mengatasi segala nye.

Ternganga mulut saya smbil mengerang ngerang kenikmatan disaat uncle Radju mula menghenjut cipap saye, gerakan keluar masuk konek uncle dgn rentak perlahan dan laju itu menyebabkan saya telah klimax beberapa kali dan setiap kali saya klimax uncle Radju memberi peluang kepada saya untk menikmati sepenuh nye.

Namun bgitu saya melihat uncle Radju masih steady menikmati badan saya walau pun peluh jantan mula keluar membasahi badan kami. konek uncle masih kuat meragut kenikmatan yangg disediakan oleh cipap saya tanpa ada tanda tanda untk memancutkan air mani nye.

Saya yangg telah kepenatan mengangkang itu perlu melakukan sesuatu untk mempercepatkan klimak uncle Radju agar persetubuhan ini dapat disudahkan. Disaat uncle Radju menhenjut konek uncle memasuki cipap saye, saya memeluk badan nye dan melingkarkan kaki saya pada pinggang nye dan cipap saya mengemut konek uncle sekuat mgkin smbil menggoyang goyang punggung saye.

Gerakan tersebut menyebabkan konek uncle Radju tertanam rapat di dasar cipap saya sehingga kepala konek uncle menyentuh rapat pintu rahim saye. saya menahan kesenakan akibat tusukan tersebut, tetapii bgitu saya terus berusaha agar uncle Radju memanncutkan air mani nye.

Setealh beberapa ketika melaku gerakan tersebut uncle Radju mula mengerang dan saya rasakan kepala konek uncle mula mengembang lalu melepaskan berdas das pancutan air mani nye kedalam rahim saye.

Stlh diarsakan tiada lagi air mani yangg keluar dari konek uncle Radju saya melepas lingkaran kaki saya pada pinggang nye dan terdampar kepenatan. Ketika uncle Radju memancut nye air mani nye saya juge klimak ketika itu, sekira nye diteruskan persetubuhan ini sesungguh nye saya tak mampu lagi mahu klimak stlh saya rasakan lebih lima kali saya klimax dikerjakan oleh konek uncle Radju.

Cite lucah konek Uncle Memenuhi Lubang cipap saya saya membiarkan uncle Radju terdampar atas badan saya dan konek uncle yangg masih rapat terendam dalamm cipap saye. Kehangatan air mani uncle Radju yangg memenuhi rahim dan rongga cipap saya masih terasa.

Stlh tenaga kembali pulih saya menyuruh uncle Radju mencabut konek uncle dari cipap saya krna uku nak kebilik air. saya cume membersih bahagian luaran cipap saya jer dan membiarkan air mani uncle Radju bertakung dalamm rongga cipap dan rahim saya krna saya bersedia untk hamil dgn benih tersebut.

Saya meminta tidur didalm bilik menemani anak saye, uncle Radju yangg masih kepenatan cume mengangguk tersenyum kepuasan. teruk juge cipap saya dikerjakan oleh uncle Radju tadi, lebih satu jam saya disetubuhi oleh nye, terasa sengal dan longar segala sendi saya krna penat mengangkang dan pedih terasa cipap saya menahan asakan konek uncle Radju yangg agak besar dan panjang itu.

Duan bulan kemudian saya mula terasa loya dan pening, saya ke klinik untk membuat ujian kehamilan dan keputusan memangg saya disahkan hamil yangg besar kemungkinan hasil daripada hubungan seks saya dgn uncle Radju.

Sepanjang tempoh kehamilan tersebut memangg uncle Radju menjaga keperluan dgn baik sekali. Disebabkan kesibukan tugasan kerja suami saya dia tidk menaruh syak wasangka terhadap kandungan tersebut. Lantaran kebaikan dan sikap ambil tahu uncel Radju terhadap diriku meyebabkan saya tidk kisah sekira nye uncle Radju mengambil kesempatan untk memuaskan nafsu nye dgn tubuhku.