Suami Curang Henjut Cipap Orang

Suami Curang Henjut Cipap Orang | saye daah kawin and ada anak sorang. saye kerja kat utara tanahair, masa ingin berenti tu, saye bagi la no. handset saye kat operator aku.

Ada sorang operator saye tuu rajin dok call aku, so saye apa lagi, layanla. kerna isteri saye dok kampung and tak ikut saye pindah. Satu hari ingin di jadikan rezi aku, Nissa gadis yanng daah ada suami datang ke bandar saye kerja.

Cite nafsu Suami Curang Henjut Cipap Orang Kisah lucah

Masa tuu saye ada kat kampung. On the way die call and ada kat Bandar k. saye kata saye kat kampung and petang tuu baru baik. die daah gelabah kerna kakak die yanng dok kat bandar k tuh, tak ada kat rumah.

[film]

Saye suruh die tunggu dlam sejam dua sementara saye sampai. die minta tolong saye hantar die kat hotel yanng murah yanng mana saye tau. saye kata tak payah. Dok saja kat rumah sewa saye sementara saye kerja malam.

Die kata okeyla kerna die berdua dngn member dia. Mulanya saye tak ada la niat apa apa dngn die kerna tak baik tolong orang minta balasan. Pagi tuh masa saye balik, saye beli la nasi lemak 3 bungkus.

Rupanya kawan die jumpa tunang die malam sebelum tuh, and die keluar dngn member die satu skolah dngn die dulu. saye tak ada la soal apa apa. Pas makan saye tanya die pagi tuu ingin jalan ke mana? die kata ikut abang la.

Saye cakap ingin pakai keta ambik kerna saye letih and ngantuk ingin tidur. die kata okeyla and saye pun masuk bilik terus boom. Pukul 9 pagi saye bangun pegi kencing and dlam mamai, saye ingat die daah kluar dngn member die naik keta aku, rupanya die tak kuar and member die sorang sahaja yanng kluar.

Saye malas gi bilik aku, terus saye landing kat bilik yanng saye bagi die guna. die terkejut and tergamam. saye mana sedar dlam mamai tidur, rupanya die ada baring kat sebelah tengah baca majalah.

Saye mamai saye terasa semacam nikmat. Sedap ada geli pun ada. sampai satu masa saye buka mata rupanya die tengah main kon aku. Nasib baik saye tak cepat melatah.

Saye buat buat pejam mata, and makin lama makin syok pulak. saye buat buat mamai and terus peluk dia. Lepas tuh, buat buat terkejut. saye minta maaf kerna tak sedar and saye tengok kain yanng saye pakai basah.

Lepas tuh saye tengok die dngn muka tak faham. die minta maaf and kata mmg dari kilang lama die minat kat saye tapi saye buat donno saja. saye tanya die tak takut ke buat cam nih? pegang kote aku.

Cite berahi Suami Curang Henjut Cipap Orang Cerita syok

Die kata ingin merasa la main dngn saye walau sali. saye tanya balik tak takut ker boyfriend die tau? die kata daah penah main dngn boyfriend dia. saye apa lagi.

Orang ngantuk di sorongkan bantal. saye ajak main dlam bilik saye takut member die balik nanti. die pegi bilik saye sementara saye mandi. ingin proj la katakan. Lepas mandi, pakai minyak wangi sikit and saye tak bagi die pakai minyak wangi kerna saye suka bau gadis pure tanpa wangian.

Baru bernafsu. ingin mulai sahaja die mula malu. saye sebagai lelaki berpengalaman, pegang tangan die kat birai katil, terus kucup dahi dia. die senyum and saye tarik tangan die and cium mulut dia.

Cerita ghairah Suami Curang Henjut Cipap Orang Cerpen ghairah

  • Die balas dngan memegang pipi aku. saye rangkul die and baringkan dia. Bilik saye tak cam bilik bujang yanng lain. bau bangla. Bilik bujang saye siap ada air freshner.
  • Kami berpeluk sambiil cium mulut and tak lepas. saye mula meraba tet die and nafas die mulai turun naik. Maklum lah cipap lain, saye gelojoh sikit. raba 2 3 minit terus saye selak baju die and tangga coli dia.

Favourite saye peluk gadis dlam keadaan bogel. Bila kulit tersentuh kulit maka datangla berahi yanng amat sangat. saye menggesel dada saye dngn dada dia. saye rasa dada die makin menegang.

Terus saye ke puting dia. Puting die daah tak berapa merah tapi kecik je. Bak kata orang ringan ringan. saye pun nyonyot tet dia. Lepas sebelah, sebelah lg sampai beberapa kali.

Bau tet die pun daah bau air liur aku. Sementara tangan saye asyik dok usap cipap dia. Tak de bulu. wa cakap lu. die daah cukur baik punyaa, saye mulai ingin mendayung.

Cite rogol Suami Curang Henjut Cipap Orang Kisah lucah

Kerna die daah pernah kene jolok, jadi saye cume geselkan kon saye kat lurah die sampai berair supaya senang masuk. Rupanya susah jg y! Ingatkan daah pernah main senang sikit masuk.

Rupanya tidak. Bila lurah die daah lecah saye ingin masuk, bontot die ke belakang, ingin masuk je, bontot die ke belakang. Tak bolehh jadi nih. saye Silangkan kaki saye dngn kaki dia, saye lapikkan bantal kat pinggang dia, baru saye masukkan kote saye kat lubang cipap dia.

Saye masuk sikit and tarik, masuk sikit lg and tarik. Rupanya dlam mainan saye tuh, die daah klimax 3 kali. Sampai dat 25 minit baru masuk abis. saye peluk die and cium molot lagi.

Cite sex Suami Curang Henjut Cipap Orang Cerita ghairah

Bila saye rasa die asyik dok mengemut kote aku, saye terus dayung dngn pelan pelan. die cakar tangan saye and marah saye suruh laju laju. sasaja saye pelan pelan dayung supaya die akan terus klimax and ingin lagi.

Saye dayung punyer dayung punyer dayung die seakan akan ingin menangis. “Cepat la bang! Laju la sikit. daah tak tahan nih” “nak cam nih ke?” saye dayung laju laju.

Cepelup cepelap cepelup cepelap. die mendengus cam kerbau. “Harh. harh. harh. lg bang. lg bang. harh harh harh” “Sayang abang daah ingin sampai daah nih, aharh aharh” saye pancut dlam dalam sambiil terus mendayung.

Sampai agak geli saye berenti and terus baring atas dia. die peluk saye and cium pipi aku. die tak kesah pancut dlam kerna die ada pil perancang yanng die curi kat rumah kakak die masa die pegi dulu.

“Aya biasa makan pil nih bila proj dngn abang aya”. Puh! selamat aku.

[kaki]