Stim Tengok Tetek Gebu Akak

Stim Tengok Tetek Gebu Akak | saya agak rapat denngan akak saye. saya baru 18 dan akak saye, Renna, berusia 21 tahun. memanng saya akui bahawa Renna mempunyai tubuh yaang solid dan sexy, buah dada padat besar, dubur tonggek mengghairahkan.

Akak pun pernah menjadi model. die memangg selalu tukar zakar , bohsia liar sikit la, tapi saya memangg tak pernah menyoal pasal hal dia. tak pernah pulak saya terfikir ingin kongkek Renna.

Cerita sex Stim Tengok Tetek Gebu Akak Cerita seksi

Tapi tanpa kuduga, kudapat rasa tubuh akak Renna yaang mengiurkan. Ia bermula apabila saya ponteng sekolah pada suatu hari tertentu utk mengelakkan perhimpunan. akak Renna tak sedar saya ada kat rumah hari tu.

Lebih kurang pukul 10 pagi saya hairan terdengar bunyi org mengerang seperti dlm adegan sex dlm filem blue. Mengerang sexy mengghairahkan kemudian saya pun turun bawah ke ruang tamu utk lihat punca bunyi itu.

Saya shock terkejut melihat Renna akak saya bogel dan terlentang depan kaca tv. buah dada besar nya, body padatnya, peha putih, pantat yaang gebu membuat saya naik stim juga tengok body akak seksi tu.

Ini first time saya tengok “a naked girl in life”. Sebelum ini semuanya dlm tv saje. dan naked girl ini ialah akak kandung saye, die ada tetek yaang sungguh menghairahkan.

Puting susu yaang kemerahan itu seolah memanggil nafsu sex dan batang zakar saye. saya pun bukak seluar saya dan duduk separuh bogel kat tangga. memanng saya tak pakai seluar dlam.

Cerpen Malaysia Stim Tengok Tetek Gebu Akak Novel rogol

Dlm masa itu, kak Renna sedar saya perhatikan dia. die langsung tak menunjukkan tanda tanda terkejut. denngan rileks die ajak saya duduk denngan dia. saya agak takut tapi saya beranikan diri baring sebelah dia.

Sebelum saya sempat buat apa apa, Renna sdh hisap zakar saye. tak pernah saya bayangkan sesiapa akan hisap zakar saye. die jilat habis dua bolaku smbil hisap zakar saya cam ice cream jer.

Citer kongkek Stim Tengok Tetek Gebu Akak Citer blue

  • Baru saya ingin melepas sahaja, die kemudian berhenti. dan die kembali terlentang. Kemudian, die tarik kepalaku dan letak kat pantat gebu dia. die suruh saya main denngan pantat gebu itu seperti kat dlm video lucah yaang die lihat.
  • Saya memangg pernah dengar memberku cerita pasal main dan jilat pantat. So, saya ikutlah petua dia. saya mula denngan jilat bibir pantat nya. Bukan main syok die denngan sensasi itu, kesedapan.

Saya ulang beberapi kali sebelum masukkan lidahku kedalam pantat akak Renna. kemudia die menjerit dan meronta ronta kesedapan ketika itu. saya pulak sdh syok merasa tubuh padat dia. sambill main pantat , saya mancapai tetek nya dan picit berulang kali.

Cerita rogol Stim Tengok Tetek Gebu Akak Cerpen berahi

Jeritan Renna bertambah kuat. saya kemudian hisap buah dada Renna yaang sememangnya besar. Sesekali saya gigit puting susu utk memanbahkan keseronokan. Akhirnya, saya tak dapat tahan lagii. zakar saya dahh ingin meletup.

Saya ingin sumbat kat pantat die tapi saya takut nanti die pregnant. Jadi, saya sumbat zakar saya kat mulut sexy Renna. giginya sedikit menggesel kepala zakar saya sedap sekali kuluman akak saya yaang sexy nie, lalu saya pun klimaks dan pancut dalamm mulut sexy nya dan Renna pun denngan akurnya telan sperma ku.

Kisah berahi Stim Tengok Tetek Gebu Akak Cite rogol

Selesai pancut sahaja, saya masukkan zakar saya dlm pantat dia. saya tarik dan tolak berulang kali utk capai climax. Renna terjerit sakit bercampur syok waktu saya jolok lubang pantat dia.

Lepas saya climax , kita baring jer kat ruang tamu utk beberapa jam sebelum kita pulih semula. Sejak hari tu, saya pun selalu menjolok lubang mulut dan pantat akak kandung ku yaang sexy tue, seronoknya kakakku juga sering membawa pulang teman temannya untukku jolok.