Soronok Main Butuh Bapak Mertua

Soronok Main Butuh Bapak Mertua | Carla adalah sorang periang dan peramah. Bentuk fizikalnya yg ramping berkulit kuning langsat dan mempunyai ketinggian yg sederhana mengamit ramai pemuda untk menawan hatinya.

Mukanya yg ayu denngan kata katanya yg lemah lembut menambahkan lagii kengiuran kaum adam terhadapnya. tetapi akhirnya die pasrah dan menyerahkan segenap jiwa raganya kepada Raymon apabila die menikahinya 6 tahun dahulu.

Kebahagiaan yg didambakan bersama sorang jejaka idaman yg kinii menjadi suaminya tiidak menjadi realiti. Angannya musnah biila die menyedari suaminya sorang “impotent” (lemah syahwat). tetapi die tetap menahan sabar krn Raymon adalah sorang suami yg penyanyang.

Baginya nafkah zahir mmg Raymon berupaya krn bekerja sebagai engineer di sebuah syarikat carigali minyak. Gajinya yg mencecah hampir 20K sudahh cukup dan memadai bagi menyara segala keperluan dan kehendaknya.

Tambahan lagii Carla juge bekerja sebagai kerani di sebuah syarikat hartanah di bandar tersebut. tetapi nafkah bathin, Raymon mmg tiidak mampu. Setiap malam pelayaran Raymon cuma sampai dibibir faraj nya ajer.

Raymon akan terkulai, layu dan puas, meninggalkan dirinya kegersangan, haus dallam lautan asmara. Selama inilah Carla mengalami stress yg berpan jngn dan die mula tiidak menjaga dirinya lagi. Dari sorang yg ramping dan seksi kinii sudahh berbadan agak bulat dan gempal.

Die masih yakin bahawa dirinya masih dara lagi. 3 tahun berlalu, syarikat Raymon kinii sudahh berpindah ke Turin, Itali. Raymon juge perlu bekerja mengikut penjadualan suku tahun. Suku tahun pertama dan ketiga die akan ke Turin manakala suku tahun kedua dan terakhir die akan berada di Malaysia.

“Abang ingat mahu panggil mama atau bapak abang untk teman Carla nanti” kata Raymon menenangkan Carla yg dallam kebingungan. “Kalau mama dan abah Carla mmg tiidak bolehlah bang. Mereka berdua dahh tua sangat dan kurang sihat” kata Carla.

“Tapi bukankah adik abang yg bongsu tuu Noorian tuu anak istimewa. Kalau panggil mama dan bapak abang saper mahu jaga Noorian tue?” tambah Carla lagi. “Kita panggil bapak sahaja jaga Carla disini. bapak pun pandai masak. bapak blh bawa kereta, mama tiidak boleh. Kalau ada apa apa msalah bapak blh bantu” cadang Raymon pada Carla.

“Kalau camtu Carla setuju”. Mereka call kedua dua ibubapa Raymon untk menjelaskan perkara ini. Kedua dua mereka setuju denngan cadangan tersebut. Cadangan yg bakal merubahkan kehidupan Carla dan Raymon.

Cerita nafsu Soronok Main Butuh Bapak Mertua Cerpen sex

Bapak Goram, bapak Raymon adalah sorang yg baik. Solatnya bagus dan sentiasa menasihatkan anak menantunya untk kebaikan. bapak Goram cuma mempunyai dua orang menantu. Menantu pertamanya lelaki, Sudin dan menantu keduanya Carla.

3 anaknya yg lain masih belum berumahtangga. Pada malam sebelum Raymon bertolak, entah apa ubat yg dimakan oleh Raymon dapatlah Carla merasakan sedikit kepuasan seks biila butuh Raymon masuk sedikit ke ruang faraj nya.

Lima minit didayungkan dan Raymon seperti biasa terkulai layu. tiidak sempat lagii Carla mahu merasakan puas, Raymon sudahh memancutkan sperma nya ke bibr faraj Carla walaupun Carla tahu masuknya cuma separuh ajer dan butuh Raymon tiidak menegang sepenohnya.

Keesokan harinya Carla dan bapak Goram menghantar Raymon. Raymon berlepas denngan pesawat mas menuju ke Turin, Itali pada jam 1 tengah hari. bapak Goram kemudiannya memandu kereta membawa Carla pulang ke rumahnya.

Seminggu berlalu, kehidupan mereka seperti biasa ajer. bapak Goram yg baru bersara awal dari perkhidmatan tentera stelah mengambil opsyen masih tiidak ingin bekerja lagi. Cukuplah katanya stelah lebih 25 tahun bekerja.

Kinii die ingin berehat katanya. Satu malam bapak Goram memanggil Carla. bapak Goram mahu berbual katanya. Carla duduk di bawah sofa denngan kakinya bersimpuh, manakala bapak mertua di atas sofa.

TV3 sewaktu itu menayangkan drama melayu. “papa mahu tanya, kau dan Raymon kenapa dahh lama tiidak dapat anak” kata bapak mertua nya memulakan perbualannya. Carla membisu tiidak terkata apa apa.

“Kau tiidak mahu ke anak?” tanya bapak Goram mendesak. “Hendak papa”. “Kalau ndak kenapa sampai sekarang dahh lebih tiga tahun kau takde anak. bapak pun mahu timang cucu jugak. Tengok adik kau Shimah dahh ada dua anak dah. walhal deme tuu kawin setahun sahaja dulu dari kau” , bapak Goram memberi tekanan kepada Carla.

“Entahlah papa” jawab Carla ringkas. “Cuba ceritakan” bapak Goram semakin mendesak. Carla tertekan, die mula serba salah. Akhirnya die mula menceritakan kisah perkahwinannya denngan Raymon, anak bapak Goram. Hatinya bgitu tertekan biila melihat ramai kawan kawannya sudahh beranak.

Sambiil mengalirkan airmata Carla meluahkan semua perasaannya pada bapak Goram. Pelbagai cara telah mereka usahakan, namun kesemuanya gagal termasuk tabung uji dan menanam benih suami dallam ovumnya. Carla tiidak dapat menahan airmata lalu menangis dan menyembamkan mukanya ke peha kiri bapak Goram yg cuma diselaputi kain sarung tanpa berseluar dallam.

Pergelangan tangannya diletakkan di atas peha bapak Goram hampir hampir denngan kawasan sulit bapak Goram. Walaupun bapak Goram turut merasa sedih namun perbuatan menantunya ini sedikit sebanyak menaikkan nafsu seks nya juga, lebih lebih lagii suasana bilik yg sejuk didinginkan denngan penghawa dingin.

Tangan bapak Goram mengusap lembut belakang rambut menantunya. die cuba mengawal nafsunya, tetapii butuh nya tiidak dapat menahan perasaan seks yg semakin bergelora dallam dirinya. sdh sebulan die tiidak dapat bersama denngan mama yanng, isterinya, krn mama yg sering mengadu sakit di dallam faraj nya biila mereka bersama.

Walaupun Carla menangis namun die sedar dan perasan butuh bapak Mertuanya sudahh mencanak menunjuk langit. die merasa malu krn die berpakaian agak nipis sehingga colinya ternampak. Carla menganggap bapak Goram nampak tetek nya bersaiz 34C tue.

Carla cuba bingkas bangun malu akan keadaan dirinya namun ditarik spontan tangannya oleh bapak Goram. Carla tiidak dapat mengawal keseimbangannya dan tanpa disengajakan die terduduk di celah kelakang bapak Goram.

Carla dapat merasakan butuh bapak Goram menyucuk belakangnya. Bagi bapak Goram kalau sudahh malu biarlah malu sungguh sungguh. bapak Goram mula berterus terang. “Begini nak. bapak malu mendengar cerita yg Raymon nii sorang lelaki yg dayus. dallam keluarga bapak belum pernah berlaku perkara ini. Keluarga bapak semuanya besar besar belaka dan semuanya hebat hebat belaka” kata bapak Goram sambiil tangannya memegang pinggang menantunya.

“Jadi apa yg bapak ndak” Carla beranikan diri bertanya. “papa ndak Carla punyai zuriat dari keturunan kitorang jugak” kata bapak Goram. Berkerut muka Carla. “Tapi bagaimana? ‘ Tanya Carla memandang muka bapak Goram yg masih segak lagii tue.

Usianya yg baru menjangkau awal 50an tiidak menampakkan ketuaannya yg sebenar. Rambut bapak Goram masih bnyk lagii hitam dan sentiasa disisih denngan kemas. Badannya yg sasa dari hasil latihan tentera dahulu menambahkan lagii ketampanannya.

Giginya putih dan tersusun rapi. Tambahan lagii die dari dulu lagii tiidak merokok. Seperkara lagii tentang tabiat bapak Goram, die suka mengunyah “chewing gum” , membuatkan nafasnya sentiasa segar dan tiidak berbau.

“Begini Carla” , bapak Goram mula mengaturkan strateginya sambiil tangan memeluk kemas pinggang Carla. Carla yg masih berada di peha bapak Goram menoleh memandang penoh minat. “Malam sebelum Raymon keluar rumah, bapak dapat mendengar bahawa kamu berdua ada mengadakan hubungan seks” , terkejut Carla mendengarnya.

“Bagaimana bapak tau?” “Pintu bilik kau berdua tiidak rapat dan suara kamu berdua blh didengar denngan jelas” kata bapak Goram selamba. “Sebenarnya suara Carla lagii kuat”. Kata bapak Goram lagi.

“Jadi kami gunakan alasan dan sebab musabab Carla mengandung adalah hasil dari hubungan malam tue”. “Saper yg akan lakukan tuu papa” Tanya Carla minta kepastian. “Ishk. Ayahlah”. Tangan bapak Goram sudahh merayap ke tetek Carla.

Tangannya yg kasar mula meramas ramas lembut tetek Carla yg kian menegang dan membengkak. memangg setiap pompuan ada tempat sensitifnya dan Carla paling sensitif biila puting tetek nya dimain mainkan.

Coli lembut yg dipakainya memudahkan lagii tangan bapak Goram memainkan puting susunya. “Tapi papa” Mata Carla semakin layu dan badannya semakin lemah biila dibiarkan bapak Goram memainkan puting susunya.

“tidak payah tapi tapi lagi. Carla mahu anak tidak?” “Em” jawabnya ringkas. die tiidak dapat menahan lagii biila puting buah dada nya digentel gentel. Seluruh anggota sendinya terasa bgitu lemah sekali.

Tanpa disedari die sudahh mula mau merebahkan kepalanya di bahu bapak Goram. Melihat keadaan bgitu , bapak Goram tiidak memberi ruang lagii untk Carla berundur. Sementara tangannya terus memainkan peranannya, mulut bapak Goram mula mencari bibir mungil Carla.

Dinyonyot bibir Carla di sebelah bawah denngan lembut. Perlahan lahan Carla dibaringkan di sofa. Seperti dipukau lagaknya, Carla mengikut ajer. Mulut bapak Goram sudahh mula bertaut dibibir Carla. Lidahnya menolak ruang gigi Carla dan mencari lidah Carla.

Carla menurut ajer, mengeluarkan lidahnya. Carla dapat merasakan kelainan ciuman bapak Goram ni. Lidahnya panjang tiidak seperti Raymon yg mempunyai lidah yg pendek. Kalau Raymon, Ainlah yg berperanan menghulurkan lidahnya untk dihisap oleh Raymon.

Tapi kali ini kedua dua mereka saling bertukar tukar hisapan. Seperkara lagii kelainan yg dapat dirasai oleh Carla, nafas Raymon agak berbau berbanding nafas bapak Goram sebab Raymon adalah sorang perokok tegar.

Cara bapak Goram memainkan lidahnya di lidah dan lelangit Carla menaikkan lagii seks Carla. Baru kinii Carla dapat merasakan keenakan yg sebenar benarnya yg dinamakan “French Kiss” ni. Kedua dua tangan bapak Goram seperti sudahh melekap di tetek Carla, meramas dan mengentel putingnya.

Carla terus lemah dan lemas. Baju tidurnya yg berkain satin, ditarik ke atas oleh bapak Goram. kinii terserlahlah dihadapan mata bapak mertuanya, tetek nya yg gebu dan menegang, masih dibaluti coli lembut berwarna hitam.

Cerita melayu Soronok Main Butuh Bapak Mertua Novel nakal

Warna kulit Carla yg kontras denngan coli hitam tersebut cuma menaikkan nafsu bapak Goram. Tanpa membuang masa, cangku coli di tengah tetek menantunya segera ditanggalkan. sedang Carla dilanda nafsu, colinya telahpun ditanggalkan.

Belum puas Carla bertikam lidah denngan bapak Goram, bapak Goram sudahh mengubah geraknya denngan mula menghisap dan mengulum tetek nya. “Ergh! Ergh!” Carla mula mendengus lemah. Keenakan pemanasan yg hebat oleh bapak Goram tiidak pernah dirasainya dari Raymon.

Lidah bapak Goram yg panjang pandai bermain main di tetek nya. Puting tetek nya dihisap denngan lembut sekali. Carla tiidak dapat menolak kenikmatan yg teramat sangat yg belum pernah selama tiga tahun dirasai.

Habis sudahh permukaan tetek nya menjadi padang mainan bapak Goram. Carla dapat merasakan faraj nya semakin lencun. bnyk air nikmat yg sudahh mengalir keluar membasahi dinding dinding faraj nya.

Bapak Goram tiidak henti henti menjilat jilat putingnya dan sesekali mereka melakukan “French kiss”. “Ah” Suara Carla mendesis seperti merasakan nikmat kepuasan yg tiidak terhingga. dubur Carla seperti mengikut gelombang, naik dan turun menahan kesedapan perlakuan seks bapak mertuanya.

Cerita kongkek Soronok Main Butuh Bapak Mertua Citer kongkek

Kedua dua tangan Carla member respon positif kepada bapak Goram. Diusap usap lembut rambut bapak Goram. 3 tahun penantian dan kesabarannya bakal dinikmati malam ini. bapak Goram tiba tiba bingkas bangun.

Tangan Carla ditarik lembut. Carla seolah olah faham akan isyarat tersebut terus mengikut bapak Goram masuk ke dallam biliknya. Sesampai dibilik mereka terus berkucupan. Terasa seronok pula Carla denngan cara bapak Goram mengucup bibir dan menyonyot lembut lidahnya.

Dan sewaktu inilah bapak Goram menanggalkan baju Melayu yg dipakainya. Carla dapat rasakan betapa kerasnya butuh bapak Goram dari dallam kain sarungnya. tiidak sabar rasanya Carla melihatnya. bapak mertuanya terus mengucup kulit badannya yg putih kuning, sedikit demi sedikit dallam keadaan Carla masih berdiri disisi katilnya bapak Goram turun mengucup ke perutnya pula.

Carla terasa bagai berada di awang awangan. Perlahan lahan Carla terasa seluar tidurnya yg berkain satin mula dilucutkan. Seluar dallam hitamnya turut ditanggalkan. bapak Goram menurunkan bibirnya dan mengucup tundunnya pula.

Tundunnya yg cuma mempunyai sedikit bulu roma kinii jadi tempat permainan lidah dan bibir bapak Goram. Tangan Carla sekali lagii mengusap usap rambut bapak Goram denngan manja. bapak Goram menurunkan keseluruhan seluar tidurnya.

Cite berahi Soronok Main Butuh Bapak Mertua Citer ghairah

  • Kinii tiada sehelai benangpun yg menutup dirinya. die sudahh berbogel di hadapan bapak mertuanya. bapak mertua yg sering member nasihat dan tunjuk ajar, kinii menjadi penyelamat kepada kerukunan rumahtangganya.
  • Bapak Goram sudahh berada di kelakangnya. Lidahnya tiidak henti menjilat kelopak bunga Carla. Carla membantu denngan mengangkangkan kedua belah kakinya bagi memudahkan bapak Goram melakukan operasinya. faraj Carla yg sudahh basah lencun dijilat denngan penoh nafsu oleh bapak Goram.
  • Lendiran putih yg keluar dari ruang faraj nya juge dijilat oleh bapak Goram. Disiat sedikit kelopak bunga faraj Carla. Tersembullah biji kelentit Carla yg mmg tiidak pernah disunat oleh kedua ayahibunya dahulu.
  • Biji kelentit Carla agak panjang sedikit dari pompuan biasa dan ini memberi kelebihan nafsu seks yg kuat kepadanya. “Panjangnya biji kelentitmu sayang” terdengar suara bapak Goram dari bawah. Carla hanye diam membisu menikmati keseronokan seks yg belum pernah dirasai sebelum ini.
  • Dijilat kelentit Carla dan dallam masa yg sama Carla mula mengerang manja. “Ah. bapak sedapnya papa. ah. Carla tiidak tahanlah sedap sesangat” ngerang Carla menahan tusukan lidah bapak Goram di faraj nya.
  • “Fush! Nikmatnya. sedaplah papa” lidah bapak Goram terus meneroka ke kelentit Carla. Kepala Carla memandang ke atas, mata hitamnya kinii sudahh terbalik memaparkan mata putihnya ajer. Carla sudahh terasa “stim” yg teramat sangat.
  • Tanpa Carla sedari die sudahh mula menghenjutkan faraj nya ke kepala bapak Goram. Kalau blh die ingin lidah bapak Goram masuk terus ke dallam faraj nya. Carla dapat merasakan bagai ada satu aliran lektrik yg menjanakan setiap urat di tubuhnya.
  • Semakin ayunannya dilajukan semakin kuat dirasakannya. Terasa bagaikan seluruh aliran darahnya sudahh mula berkumpul di faraj nya. Dihanyunkan denngan lebih laju. die juge dapat merasakan bagaikan ada benda yg panas terhasil dari ledakan aliran lektrik tersebut dallam tubuhnya sendiri.
  • Kinii rasa tuu semakin kencang. dan kekencangan itu bakal meletupkan setiap organisma dallam dirinya. “Aduh. huish. Carla sayang papa. Carla sayang ayah” bisik Carla dallam keadaannya yg tiidak berapa sedar diikuti dengusan kuat dari mulutnya.
  • Carla puas sekaligus ia dapat merasai nikmat climax yg jarang jarang sekali dirasainya. Carla rebah ke katil. Puas die mmg puas. Hebat sungguh bapak mertuanya ni. Bertahun tahun die dahagakan kepuasan sebegini, akhirnya die dapat juge die merasainya.

Cite kongkek Soronok Main Butuh Bapak Mertua Cerita melayu

Carla membuka matanya apabila terasa semacam ada benda panjang disorong ke mulutnya. Tersentak die melihat kepala butuh bapak mertuanya yg sudahh kembang dan panjang dihulurkan ke mukanyaAin menganggarkan panjangnya dallam 6 inci lebih.

Dipegang batang butuh bapak Goram. Keras dan berurat. Jantungnya mula berdegup, bolehkah faraj nya yg kecil nii menerima batang sebesar itu. “Hisaplah die sayang” minta bapak Goram pada Carla.

Carla seperti terasa terhutang budi. Kalau tadi bapak Goram telah memuaskan dirinya, kinii tiba giliran die pula untk memberi kepuasan kepada bapak Goram. Bab hisap menghisap nii pada Carla, die rasa die sudahh cukup cukup “expert” sebab seringkali bersama Raymon die kena lakukan perkara ini dahulu.

Kalau tiidak manakan butuh Raymon blh mengeras sedikit. Sepantas kilat digenggam butuh bapak Goram. Dihisap kepala butuh bapak Goram yg sudahh mengembang. Dijilat jilat batang butuh bapak Goram disebelah atas dan bawah.

Sekali kali dikucup kulit batang butuh bapak Goram. “Owh!. Expert juge kau Carla. Sedapnya!” desis bapak Goram. Carla tersenyum simpul. Carla dapat rasakan batang butuh bapak Goram semakin mengeras lagi.

Lidah Carla turun ke bawah. Kali nii mulutnya mencari dua buah butuh bapak Goram. Katung butuh yg melayut mudah bagi Carla mengemam dua bola butuh bapak Goram. “Uiish!” keluh bapak Goram biila buah butuh nya dikemam kemam.

Berbeza denngan Raymon, katung butuh nya kecil, bulat dan keras. Sukar untk Carla berbuat sedemikian. Jari bapak Goram tiidak berhenti disitu. die mula meramas tetek dan mengentel puting tetek Carla.

Carla dapat rasakan bahawa kepenatannya sebelum ini kinii seakan akan makin kembali semula. Perlahan lahan tangan kanan bapak Goram meraba semula faraj nya yg mmg sudahh lencun. Diusap usapnya faraj Carla denngan tangan kanannya manakala tangan kirinya masih mengentel dan meramas buah dada Carla.

Carla sudahh ditawan lagii untk kali kedua. Terasa dari dallam faraj nya bibit bibit air mazinya merecik keluar biila bapak Goram mula mengentel kelentitnya. “Uu. u. Ayah. sedap sungguh papa” tangan kirinya dilepaskan dan terus memegang belakang tangan kanan bapak Goram.

Diusap usap belakang tangan bapak Goram. bapak Goram terus mengentel lembut kelentit dan puting susu Carla. Carla mempercepatkan lagii nyonyotannya di kepala butuh bapak Goram. “Uish. sudahh sayang. sudah” pinta bapak Goram.

Citer nakal Soronok Main Butuh Bapak Mertua Cite seks

Ditariknya butuh nya dari mulut Carla dan Carla seperti memahami melepaskan gengaman eratnya. Kedua kaki Carla dikangkangkannya. Sempat juge bapak Goram menjolok jari tangan kirinya bagi memastikan faraj Carla akan memberikan laluan mudah dan tiidak menyakitkannya.

Carla menunggu denngan sabar apa tindakan selanjutnya. dallam fikirannya ada perasaan bersalah namun keinginan untk menimang cahayamata dari hasil dirinya mengatasi segala galanya. Lagipun strategi yg diatur mmg baik krn baru sepuloh hari ajer suaminya tiada.

Tdk akan ada orang yg akan mengesyaki dan menyangka buruk. Kepala butuh bapak Goram yg besar dan panjang kinii berada betul betul di pintu gua faraj nya. Carla menutup mata.

Bukan die malu tapi die takut krn belum ada orang yg dapat menerobos lebih dallam faraj nya. Kalau Raymon cuma sedikit di muka pintunya ajer. Itupun sekadar seminit dua ajer.

Kali ini adalah real. Terasa pintu faraj nya terkuak biila kepala butuh bapak Goram menerjah masuk. Dinding dinding pintu guanya sudahh terasa penoh terisi. “Adoi sakitnya papa” “Sabar sayang. sekejap aje” Air Carla yg keluar sebelum ini bnyk membantu melicinkan lagii pergerakan masuk butuh bapak Goram.

Ditekan butuh tersebut perlahan lahan. bapak Goram terasa kemutan yg teramat sedap disekeliling kepala dan sebahagian batangnya yg mengeras. “Sakitnya papa” keluh Carla. “Nak bapak berhenti ke sayang”. Spontan itu bapak Goram memberhentikan tekanannya.

Kesihan die melihat Carla yg mengeluh kesakitan. “tidak mahu sayang teruskanlah” sambut Carla lemah. Berderau darah bapak Goram biila pertama kali Carla memanggilnya sayang. Ditarik dan disorong perlahan lahan.

Baru setengah masuk. Jari bapak Goram mengentel semula kelentit Carla bagi memastikan air Carla keluar melicin dan memudahkan lagii proses ini. “Uissh. owh” suara Carla seperti menandakan sakit bercampur nikmat.

“Plop!” bunyi dari dallam faraj Carla dan dallam masa yg sama darah merah kejernihan keluar dari bibir faraj Carla. Alangkah terperanjatnya bapak Goram biila menyapu darah tersebut. “Carla, kau masih dara ke lagii sayang” sambiil tersipu malu Carla menjawab, “Ya papa”.

Kinii Carla sudahh jadi dewasa, Carla bukan lagii anak dara lagi. Tersenyum simpul bapak Goram seolah bangga. butuh nya yg masih berada terendam dallam gua faraj Carla kinii sudahh berjasa pada tuannya.

Novel blue Soronok Main Butuh Bapak Mertua Novel seronok

Denngan bantuan darah dara Carla, tarikan dan sorongan bapak Goram kinii semakin mudah. Carla turut membantu melenggukkan jubur nya senada denngan gerak irama bapak Goram. Kenikmatan yg tiidak terhingga dan tiidak terkata kinii dapat dirasainya.

Die amat mendambakan jima’ sebegini lama. Terasa setiap dinding dinding faraj nya digesel denngan butuh bapak Goram. Setiap kali itulah manik manik air mazinya terpercik keluar. die dapat rasakan betapa lencun sudahh tilam yg berada di bawah jubur nya dek air mazinya yg keluar denngan bnyk sekali. “Aduh.

Sedapnya papa. sedapnya!” tiidak henti henti die berkata kata manja. memangg inilah cara Carla biila melakukan seks. Mulutnya mmg tiidak berhenti henti menyuarakan keenakan biila merasa nikmat seks, malah adakalanya die menjerit. “Ouwh!” antara sakit dan nikmat dirasainya bilamana butuh bapak Goram menyucuk nyucuk pangkal rahimnya.

Bapak Goram terus melajukan dayungannya. faraj Carla yg ketat dapat dirasakannya. Kemutan Carla yg hebat mengemut ngemut kepala dan batangnya. “papa mmg hebat. bapak mmg hebat” desas Carla kenikmatan.

Bapak Goram sudahh dapat merasakan permainan dayungan yg hampir 30 minit ini akan sampai juge ke penghujungnya nanti. bapak Goram mula berbisik di telinga Carla. “Sayang. kami mesti sama2 sampai. Kalau bapak ajer takut projek kami nii tiidak menjadi”.

Cerita lucah Soronok Main Butuh Bapak Mertua Novel nafsu

Dallam melelapkan mata merasa nikmat senggama nii sempat juge Carla mengangguk kepalanya tanda bersetuju. “biila bapak pancutkan sperma ni, Carla haruss rapatkan faraj dan jubur Carla ke butuh papa. Kedua belah kaki Carla perlulah diselangkan. Carla kena gunakan faraj Carla untk sedut sperma bapak dallam dallam melalui pergerakan nafas Carla. Carla faham sayang”.

Dayungan bapak Goram masih diteruskan walaupun rentaknya semakin diperlahankan. “Faham” jelas Carla ringkas. Walaupun dallam kesejukan hawa dingin, peloh bapak Goram menitik nitik membasahi badan Carla dan katil tempat mereka berjuang.

Carla pun bgitu. Dayungan bapak Goram diteruskan. Kedua dua tangan Carla memegang erat belakang badan bapak Goram. Sesekali kaki Carla diselangkan di jubur bapak Goram. Carla merasakan air mazinya kian mencurah curah.

Die sudahh tiidak ingat lagi. Sedap sungguh butuh bapak Goram. Hebat hebat. Sesekali belakang tengkok Carla digigit bapak Goram. Carla membiarkannya. die merasa nikmat biila bapak Goram membuat “love bite” di tengkuknya.

Biarlah. die keluar rumahpun memakai tudung, tiidak akan ada orang yg perasan. Carla kian merenget renget biila bapak Goram melajukan tempoh dayungannya. die dapat rasakan semua orgasmanya berkumpul di faraj nya.

“Oh sedapnya. lajukan lagii papa. lajukan lagii owh nikmatnya” keluh Carla puas dan masa yg sama die mengangkangkan lebar lagii kakinya yg tergantung untk memudahkan bapak Goram melakukan ayunannya.

“papa, Carla tiidak tahan pa”. Di rasakan bagaikan ada satu ledakan, asakan dan tolakan larva dallam dirinya. Semua sendinya kinii menegang. Enaknya tiidak terkata. bapak Goram semakin melajukan dayungannya.

Sdh hampir sejam bapak Goram bertahan. Kuat sungguh orang tua ni. “Carla, bapak tiidak tahan Carla. ingat kami mesti sama sama keluar Carla” “Uh Ayah!” “oh!”. bapak Goram terus memancutkan sperma ke dallam rahim Carla.

Carla seperti diarah mengangkat jubur nya dan merapatkan faraj nya rapat ke butuh bapak Goram. Mereka climax dallam satu masa. Pertama kali Carla dapat merasakan ledakan sperma sorang lelaki yg benar benar jantan dallam faraj nya.

Terasa hangat dan lekit dallam perutnya. die puas dan die tiidak menyesal. butuh bapak Goram yg masih lagii terbenam dallam faraj nya yg basah lencun, dirasakan semakin mengendur. bapak Goram berdengus dengus.

Puas. Ditariknya butuh nya perlahan lahan. Carla dapat rasakan butuh bapak Goram mula mau meninggalkan sarungnya. ingin ajer die bagitau bapak Goram supaya membiarkan ajer butuh tuu dallam faraj nya.

Tapi biarlah, mgkin bapak Goram sdg menstabilkan nafasnya semula. “Sayang. puas sayang” suara bapak Goram tercungap cungap bertanya. “Puas” perlahan Carla jawab malu. Carla kinii tahu hari hari mendatang die tiidak akan ada kesunyian dan stress lagi.

Bapak Goram akan menjadi penghibur dan menemaninya setiap malam. Baginya kalau die mengandong sekalipun tiidak ada saper yg tahu krn dna bapak Goram dan Raymon adalah sama. Anak dan papa.

Die puas, die puas. Kepala Carla ditarik oleh bapak Goram. Diletakkan di lengannya. Carla dipelok. Dahi Carla dicium. Mereka lena stelah puas mendayung dallam lautan gelora. Lena diulit kenikmatan seks yg tiidak akan dilupakan.

Akan diabadikan memori ini. Dara yg hilang dinikmati bapak Mertuaku sendiri. ‘Oh. seronoknya hari hari mendatangku’ fikir Carla dallam hati.