Punggung Gemuk Awek Bertudung

Punggung Gemuk Awek Bertudung | sudahh lebih 4 bulan saya hidup bersama pak Joney menjadi pemuas nafsu seks nya. tidak kira waktu dan tempat, kalau die ingin saya akan turuti.

Samada yg simple atau yg berat, semua saya lakukan ngan rela. saya rela menjadi hamba seks pak Joney. saya rela menyerahkan seluruh tubuhku utk di ratah siang dan malam.

Hidup bersama pak Joney benar benar memberikan saya kepuasan dan kenikmatan. Malah, saya seolah sudh menjadi isterinya. Setiap hari, saya tak jemu menggoda. saya cuba berbagai cara dan gaya yg kelihatan seperti tiidak dibuat buat, semata mata utk memberikannya keghairahan kepadaku.

Mmg dari dulu saya suka orang menilai saya sexy, walau pon saya bertudung. Tubuh badan saya sudh lali ngan bau dan rasa sperma pak Joney. Jika tak pancut di luar, die akan pancut di dalam.

Cerpen seksi Punggung Gemuk Awek Bertudung Cerpen sex

Hinggakan kadangkala cipap saya rasa ketagih ngan semburan sperma nya yg panas itu. Nasib baik selama saya bersama dengannya, saya masih lg datang bulan. Rasanya ada yg tak kena ngan system peranakan salah seorang dari kami.

Sebab, kalau dari segi logik, rasanya saya sepatutnya dah mengandung. Kalau dulu saya ambil pil perancang, tapi lepas pak Joney dah tak ingin belikan, kite melakukannya tanpa sebarang perlindungan kehamilan.

Dari segi pakaian, pak Joney gemar membelikan saya pakaian yg memberikannya sentuhan nafsu. Setiap pakaian yg dibelikannya pasti ada ciri yg membuatnya bernafsu kepadaku. Baik skirt, skaf, kemeja, baju t dan pakaian tidur.

Saya akui, tubuh badan saya gempal dan tadi seorang cashier mat salleh memanggilku fat lady ketika menegurku krn saya terlupa mengambil wang baki. Rasa ingin lempang je mamat tu.

Nasib baik pak Joney memujuk saya ngan mengatakan saya tak gemuk. dia kata body saya sedap dan berkhasiat. Dan setibanya kite di hotel, kite berehat di kerusi. “Sirta, bagi pak Joney ambil gambar Sirta ye?” tiba tiba pak Joney offer hendak menangkap gambar saya.

Saya hanye tersenyum sambiil mengangguk. Kemudian saya just posing kat atas kerusi dan saya sengaja menarik kainku lebih tinggi dan mempamerkan peha saye dari belahan kain yg saya pakai.

Sengaja saya biar pak Joney tangkap gambar saya yg mengghairahkan itu. saya lihat pak Joney asyik menelan air liurnya. Mesti dah tak tahan tengok peha gebu saye. “Sayang, abang ambil gambar punggung bolehh tak?” Tanya pak Joney lembut seperti memujuk.

Saya hanye tersenyum, tiada jawapan yg keluar dari mulutku. tetapii dari perlakuanku, pak Joney tahu jawapannya. saya bangun dari kerusi dan berdiri. saya angkat kainku tinggi tinggi hingga sedikit demi sedikit menampakkan keseluruhan pehaku dan akhirnya separuh dari punggung saye jadi tatapan pak Joney.

Segera pak Joney menangkap gambarku dari sisi. Kemudian saya berikan pos yg paling menarik utk pak Joney. saya dedahkan seluruh punggung saye tetapi saya menarik kebawah sedikit kain di bahagian belakang agar saya kelihatan seperti dahaga nafsu.

Kemudian pak Joney meminta saya membuka blaus tanpa menanggalkan tudung. dia memintaku melorotkan kainku hingga ke bawah punggung. saya turuti kemahuannya, kemudian die snap lg gambar punggung saye dari belakang.

Kemudian pak Joney memelukku dan mengatakan bahawa die mencintai saye. dia tanya kepada saye adakah saya mencintai dia. Lalu saya jawab, “Sirta jg cintakan abang” Kataku lembut. “Sayang, abang rasa, kitorang balik Malaysia nanti kitorang nikah ingin tak?” pak Joney tanya kepadaku sambiil menggeselkan batang konek nya yg sudh keras ke lurah punggung saya.

“Sirta tak kisah. Asalkan abang berjanji tak akan curang kepada Sirta” Kataku. “Abang tak akan curang. malah abang makin stim kat Sirta” katanya sambiil mencium telingaku yg masih berbalut tudung.

“Abang, kenapa abang stim kat Sirta?” tanyaku sengaja ingin tahu “Sebab cinta sayang” katanya sambiil tangannya membuka kancing coli yg saye pakai dari belakang. “Jadi, adakah itu bermaksud abang memanng sudh cintakan Sirta sejak dari kenduri kahwin pak Dasim dulu?” tanyaku pula.

“Ye sayang” “Abang ingat lg tak kitorang pernah bersama sama dalamm satu bilik. Masa tuu Sirta tengah siapkan hantaran pak Mulu. Abang kemudiannya ke bilik air. Masa abang di bilik air tuu abang melancap ye?” tanyaku.

Citer syok Punggung Gemuk Awek Bertudung Novel seks

“Sayang masih ingat lg ye. abang ingatkan sayang dah lupa. memanng abang melancap dalamm bilik air malam tu. Kenapa sayang?” Tanya nak kepastian. “Takde apa, pasal masa abang masuk balik dalamm bilik, muka abang nampak lain. Macam lesu kepuasan. Er. abang bayangkan siapa masa tu?” tanyaku lagi.

“Sirta lah. He he he” jawabnya sambiil ketawa kecil. “Abang stim kat Sirta ye? Kenapa abang stim kat Sirta?” tanyaku memancing supaya die makin stim. “Err. time tuu abang stim tengok peha Sirta yg sendat berkain batik. dubur Sirta yg bulat dan besar tuu buat abang hampir hilang akal” katanya sambiil menekan batang konek nya yg semakin stim itu ke lurah punggung saya.

Time tu, saya rasa saya dah tak perlu tanya die apa apa lagi. saya tahu die dah betul betul stim ngan soalan soalan yg saya bagi. Malah, saya sendiri jg terangsang mendengar setiap jawapannya.

Tambahan pula, batang konek nya yg keras tuu sentiasa bergesel ngan punggung saya. saya berpaling kebelakang mengadap dirinya. Kelihatan die sdg membuka seluar dan diikuti oleh seluar dalamnya. kami berdua memanng seperti sudh kerasukan nafsu.

Pak Joney kemudiannya terus memelukku dan mengucup bibirku. saya pon membalas kucupannya dan mendakap tubuhnya yg hangat ngan penuh rasa berahi. Merasakan batang konek nya mencucuk cucuk perutku, terus saja saya mencapai batang konek nya dan melancapkannya sambiil mulutku dan mulutnya masih lg bersatu.

Cerpen seks Punggung Gemuk Awek Bertudung Citer seks

  • “Sayang, jngan buka kain ye. abang stim tengok sayang pakai kain ni” pintanya sambiil tangannya meramas dan mengelus lembut buah dada ku. “Baiklah kandaku sayang” kataku sambiil membetulkan kedudukan kain yg tadinya saya londehkan hingga ke bawah punggung.
  • Pak Joney kemudiannya memaut pinggangku dan membawaku ke atas katil. Di situ kite berasmara ngan perasan yg sukar utk diucapkan. Mulutnya mencium seluruh tubuhku yg masih bertudung dan berkain itu.
  • Saya semakin berahi melihat batang konek nya yg keras mencanak itu. Lantas saya capai batang konek nya dan saya jilat dari telur hingga ke hujungnya. Pak Joney kegelian ketika saya mengjilat lubang kencingnya yg telah kembang itu.
  • Melihatkan pak Joney yg bgitu asyik menikmati jilatan lidahku di batang konek nya, saya terus menyumbat batang konek nya ke dalamm mulutku. saya sedut kepala takuknya yg berkilat kemerahan itu semahu hatiku dan kemudian saya kolom batang konek nya keluar masuk mulutku hingga berciciran air liurku membasahi pehanya.

Pak Joney mengerang kenikmatan. saya tahu, die benar benar merasakan kenikmatan batang konek nya dihisap olehku. saya jg benar benar bernafsu ketika menghisap batang konek nya. Kekerasan batang konek nya yg berurat itu membuatkan saya hilang kawalan.

Saya dapat rasakan kelengkangku semakin licin akibat limpahan air nafsuku. “ooh Sirta. sedapnya” pak Joney merintih kenikmatan. saya jg merintih penuh nafsu. hnya mulutku yg penuh ngan batang dan air liurku yg bercampur ngan air mazi pak Joney membuatkan suaraku tenggelam.

Kemudian pak Joney menarik batang konek nya hingga keluar sepenuhnya dari mulutku. saya yg masih tak puas mengolom batang konek nya ternganga sambiil terpejam membuatkan air liur dan air mazinya melimpah keluar dari mulutku.

Pak Joney terus membaringkan saye dan menyelak kainku ke atas perutku. saya tahu die nak terus menikmati tubuhku. tetapi saya tolak badannya yg cuba hendak menindih tubuhku. “Abang. masuk ikut belakang Sirta” kataku Pak Joney seperti tercengang kehairanan.

Tetapii die terus tersenyum selepas melihatku berpusing dan berposisi seperti merangkak sambiil melentikkan punggung. Pak Joney menciumi punggung saye yg tonggek minta di jimak. Meman saya ingin die stim gila.

Cite blue Punggung Gemuk Awek Bertudung Cite lucah

Saya tahu, die stim gila ngan punggung saye. Malah saya tak kisah kalau die prefer lubang punggung dari lubang cipap. Kainku di selak ke atas pinggangku, ciumannya kini beralih ke lurah punggung saye pula.

Saya dapat rasakan punggung saye digigit kecil dan lubang punggung ku dijilat ngan penuh nikmat. saya kegelian ketika die menjilat lubang punggung ku dan ianya mendorong nafsuku lebih memuncak.

Tanpa saya sedari saya telah membiarkan lubang punggung ku sedikit ternganga hinggakan saya menyedarinya apabila sedikit lidahnya menerjah masuk ke dalamm lubang punggung ku. “Abang, Sirta tak tahan. masukkan bang” rintihku penuh berahi “Sirta ingin abang masuk mana, sayangg” Tanya pak Joney “Mana mana lah bang. tak tahan ni” rayuku Serta merta saya rasakan batang konek pak Joney perlahan lahan memasuki lubang punggung ku dan tenggelam sedalam dalamnya.

Dapat saya rasakan bulu air arinya menyentuh punggung saya. Sungguh padat batang konek pak Joney saya rasakan. saya mengemut batang konek pak Joney membuatkan ruangan lubang punggung ku menjadi semakin sempit.

Pak Joney mendengus kenikmatan. Kemudian die mula menghayun batang konek nya keluar masuk punggung ku ngan agak perlahan, mgkin krn terlalu sempit dan krn die takut saya kesakitan. tetapi sebenarnya saya sudh lali ngan kesakitan.

Cerpen nakal Punggung Gemuk Awek Bertudung Cite nafsu

Kalau mula mula dulu memanglah sakit, tapi sekarang nii dah biasa, dah banyakk kali masuk memanng dah tak rasa sakit. Sedap adalah. Tambahan pula air liur hasil jilatan dan hisapan pak Joney di lubang punggung ku dah lebih dari cukup sebagai pelincir utk batang konek nya keluar masuk.

“Abang. sedapnya batang abang” rintihku kenikmatan. “Sedap sayang. punggung Sirta jg sedapp. ooh. Sirta” Rintih pak Joney kenikmatan. Kenikmatan yg saya rasakan memanng sukar hendak dikatakan. saya climax sambiil menggigil walau pon batang konek pak Joney tiada dalamm lubang cipap ku.

Kemudian saya menganjak ke hadapan membuatkan batang konek pak Joney terkeluar dari gua larangan milikku. saya pon baring terlentang sambiil mengangkangkan kakiku. Pak Joney mengelap batang konek nya dari sisa lubang punggung ku ngan kain yg saye masih pakai.

Kemudian die terus menikam cipap ku dan terus menghayun penuh keberahian bagaikan tiada hari esok. saya menikmati tujahan kenikmatan yg die berikan. ” Abang, sedapnya” rintihku. Tak lama kemudian, pak Joney menarik batang konek nya keluar dan die meminta saya melancapkan batang konek nya.

Saya tahu, die stim melihat saya berkain satin hitam itu. saya jg tahu die hendak sperma nya memancut di atas kainku. saya pon lancapkan batang konek nya menggunakan kain yg saya pakai.

Terasa batang konek nya keras dan mengembang menunggu masa hendak melepaskan peluru birahnya. Pak Joney kelihatan semakin hilang kawalan. Kepala batang konek nya terasa semakin mengembang didalam genggaman tanganku.

Ngan pantas saya lepaskan kain yg saya guna utk melancapkan batang konek nya dan saya sambung kembali melancapkan batang konek nya tanpa menggunakan kainku lagi. Akhirnya, saya lihat batang konek pak Joney memancutkan sperma nya terus ke atas kain yg saya pakai.

Saya teruskan melancapkannya sehingga tiada lg benih yg dipancutkan. Pak Joney tersenyum kepuasan, bgitu jg saye. Pak Joney kemudian melarangku dari bergerak krn die hendak menangkap gambar benihnya di atas kainku.

Oh, pak usuku. saya rela lakukan apa saja untuknya asalkan die tiidak jatuh ke tangan orang lain. saya nak jadi permaisurinya yg tiada tolok bandingnya.