Pancut Cipap Kakak Ipar

Pancut Cipap Kakak Ipar | Kisah blue saya nii ketika isteri saya mengandung. saya beruntung krn dapat isteri yang sporting krn setiap kali saya bersama dngan dia, isteri saya akan benarkan saya untukk membayangkan sesiapa saje ketika tu.

Maknanya saya bolehh bayangkan siapa siapa saje la macam artis ke, kawan pejabat atau adik beradik isteri saya sendiri. isteri saya tiidak kisah, malah die pon turut berlakon jadi siapa yang saya nak.

Bila saya tanya sama ader die marah atau tdk, die kata tdk. isteri saya buat tuu semua untukk kepuasan saya dan asalkan dngan syarat saya nie tiidak buat betul betul dngan orang lain.

[film]

Kalau saya buat dngan orang lain, die kata die akan tinggalkan aku. Gila korang, saya sayang sangat dngan isteri saya tu. die dahh sporting macam tuu pon bolehh dikatakan saya dahh cukup bertuah.

Untukk pengetahuan korang, isteri saya nie ader 4 adik beradik. Keempat empat pompuan. isteri saya nie anak ketiga. isteri saya orang nie anak orang beradalah jugak. Keluarga business. bolehh dikatakan biras biras saya pon semuanya ader business walaupun kecil kecilan.

Cite ghairah Pancut Cipap Kakak Ipar Kisah melayu

Kakak isteri saya yang pertama yang juga merupakan kakak ipar saya orangnya biasa biasa saje. tubuh bolehh la tahan, anak dahh empat. Kakak ipar saya yang ke dua ader anak sorang.

Hmm. Namanya Renita. die nie lah yang buat saya terjebak dlam cerita nie dngan belain seks dari dia. Semuanya krn kesian. Kalau ditengokkan tubuh, dari hujung rambut, turun ke bonjolan buah di dada, turun pula ke pangkal peha dan terus ke hujung kaki, mmg sedap untukk dinikmati, diraba dan diusap.

Setiap kali saya bertemu kakak ipar saya tu, rasa macam ingin di pancut pancutkan mani saya pada dia. tapii saya masih tahu akan batasnya. Adik ipar saya pulak pon biasa biasa saje.

Keempat empat adik beradik nie ader rupa. tapii yang paling berahi bila di pandang mestilah kakak ipar dan isteri aku. Semua nie bermula sewaktu isteri saya sdng sarat mengandung anak saya yang kedua.

Sejak die mengandung die dahh tiidak ader mood atau kurang melayan nafsu aku. tapii saya faham keadaan die waktu tu. Sehinggalah die bersalin dan berada dlam pantang. Waktu tuu lagilah tiidak bolehh langsung disentuh.

Takut penyakit kata orang tua saya kat kampung. ingin dijadikan peluang, dlam waktu tuu lah juga kakak ipar saya yang kedua, yang memberahikan tuu ader krisis dngan husband dia.

Husband kakak ipar nie selalu tinggalkan die atas urusan business. Sehinggalah kakak ipar saya nie dapat tahu yang suami die ader affair dngan gadis lain kat luar. Time tuu la die datang mengadu dan menangis pada kitaorang krn perangai suaminya dahh berubah.

Selalu marah marah, nafkah dan duit dahh tiidak pernah diberi. Kalau ader pon tiidak cukup. Waktu tuu die mengadu di rumah mentua aku. memang dahh jadi perkara wajib untukk tiap tiap hujung minggu berkumpul di rumah mentua saya tu.

Dan waktu tuu la die datang dan mengadu nasibnya. die kata die dahh tiidak ingin duduk di rumah suami die lagie krn die dahh kecewa. dan memandangkan suami die waktu tuu ader di rumah.

Baru saje beberapa hari balik dari urusan kerja dan affairnya. Jadi sementara waktu menunggu hatinya sejuk, isteri saya mengajak kakak ipar tuu untukk tinggal semalaman dua di rumah aku.

Dapat jugalah die tolong jagakan isteri saya yang dlam pantang tu, kononnya memandangkan saya sibuk bekerja. Lebih kurang seminggu juga die di rumah aku. Sehinggalah pada malam kedua. Sekali lagie die menangis dan mengadu pada isteri saya bahawa die dahh lama tiidak dapat layanan seks dan jika ader pon tiidak pernah mendapat kepuasan.

Rupa rupanya suami die tuu ader penyakit kencing manis. Jadi kadang kadang batang kote nya tiidak bolehh berfungsi dngan baik. Pada malam itu juga isteri saya bercerita pada saya mengenai masalah kakaknya tu.

Sebelum tidur malam tu, saya dan isteri bersembang, memandangkan kakak iparku sdh masuk tidur di bilik di tingkat atas rumah aku. Terkejut saya bila isteri saya sendiri menyuruh saya memuaskan kakaknya sendiri waktu tu.

Die kata saya dahh lama tiidak kongkek, dahh lama menahan. Memanglah betul tuu pikir saya sendiri, tapii kalau dngan kakak ipar sendiri mungkiin mustahil. Walaupun saya mmg berahi bila melihat ipar saya tu, tapii tiidak mungkiin saya akan dapat merasa nikmat tubuh die yang putih gebu tu.

Mula mula saya ingatkan isteri saya main main atau sengaja ingin menguji aku. tapii bila di tanya betul betul, mmg die izinkan saya merasa tubuh kakaknya tuu dngan syarat untukk sekali tuu saje dan puaskan betul betul.

Novel seks Pancut Cipap Kakak Ipar Novel kongkek

Semalaman saya tiidak bolehh tidur memikirkannya. Esoknya saya suruh isteri saya bagi tahu kakaknya, kalau die betul betul izinkan sebelum saya keluar bekerja. tiidak sangka isteri saya pon pandai menyusun ayat dan langkah.

Mula mula die cerita dulu kisah seks dan cara seks saya dekat kakak die ni. die ayat kakak die supaya tngok cerita cerita lucah saya kat dlam laptop dan last skali baru die offer saya kat kakak die dlam nada gurauan.

Tapii tiidak ader sebarang jawapan dari kakaknya tu. saya balik dari kerja dan isteri saya kata yang die dahh buat apa yang patut. tapii saya masih lagie ragu ragu.

Malam tuu saya tidur lewat krn bersembang dngan isteri saya mengenai perkara tu. Bila saya tngok isteri saya beria ria dan mengizinkan aku, akhirnya saya pergi ke tingkat atas dan menuju ke bilik tempat kakak ipar saya tuu tidur.

Saya buka pintu bilik perlahan lahan. dlm kesamaran cahaya dari luar saya dapat meihat tubuh seksi kakak ipar aku, berbaju kemeja pendek kuning dan berseluar pendek. saya hampirinya dan wah.

Nafsu saya memuncak melihat alur tubuhnya yang ramping dan putih gebu kulitnya. Tanpa membuang masa pintu bilik saya tutup, dan dngan perlahan saya buka butang kemeja ketatnya dan akhirnya tetek yang putih gebu tuu berada betul betul di depan mat aku.

Cite rogol Pancut Cipap Kakak Ipar Cerpen ghairah

  • Disaat saat saya sdng hanyut meraba dan mencium dadanya lembut, die terjaga dan cuba menolak aku. saya rangkul tubuhnya, saya peluk erat dan saya cium bibirnya. saya bisukan mulut die dngan lidah saya yang mencari cari lidah die yang berada di dlam mulutnya.
  • Saya tekan mulutnya ke tilam dngan mulutku supaya die tiidak bolehh lari. Akhirnya sesudah die penat barulah saya lepaskan ciuman rakus aku, dan saya bisikkan ke telinganya bahawa semua ini adalah permintaan adiknya iaitu isteri aku.
  • Die diam dan kata tiidak percaya. saya kata kalau tiidak percaya, esok saya akan buktikan pada dia, tapii sebelum tuu biar saya puaskan lubang cipap die dulu. dlm meronta akhirnya die rela.
  • Die izinkan saya melihat tubuhnya, meraba, mencium dan menikmati setiap inci tubuhnya. saya cium bibirnya bertalu talu, saya ramas dan raba tetek nya, raba cipap nya dan hisap semua jari jari tangan dan kakinya.
  • Saya tiidak akan lepaskan walau satu pon peluang sekali ni. saya buka branya dan ah. puting yang masih berwarna coklat kemerahan sdh tegang menanti hisapan dan jilatan dari aku.

Saya ramas, saya hisap dan jilat seluruh ruang dada terutama hujung puting. Tiada tempat di seluruh ruang dada yang tiidak terkena air liur aku. Saat saya menghisap terdengar suara mengerang.

“Aah. ah. ah. sedapnya Rick. pandai Rick melayan nafsu Kak Renita”. saya tiidak kan lupakan kata kata tuu sampai bila bila. dngan rakusnya juga die meraba batang kote saya yang tegang.

Die bukakan seluar aku, dan die lancapkan batang kote saya semahu mahunya. saya suruh die hisap batang kote aku, die kata selama die berkahwin, die tiidak pernah hisap batang suami dia.

Geli katanya. Puas saya pujuk dan akhirnya saya mengalah. saya hisap semula puting dan dada die sehingga die tiidak keruan, saya buka seluar pendek dan seluar dalamnya, saya usap dngan tangan dan akhirnya lelehan air mazi kakak iparku Renita ternyata membuat saya hilang pertimbangan.

Saya jilat air cipap nya dan saya hisap biji kelentitnya. die terdiam nikmat. dan akhirnya menarik narik rambut saya dan mengerang kesedapan dngan nada yang cukup untukk menegangkan batang kote saya sepenuhnya ambil pinggulnya yang turun dan naik akibat nikmat lidah aku.

Cerita seksi Pancut Cipap Kakak Ipar Kisah seksi

Akhirnya die benar benar terangsang dan inilah peluang saya untukk merasa nikmat mulut kakak ipar aku. saya tarik duduk kakak iparku, saya kucup mulut dan hisap lidahnya, dan saya bisikkan, “Kak Renita. hisap batang kote “.

Dan tanpa bantahan, tangannya lembut memegang batang kote aku, dilancap dan akhirnya dijilat, dihisap dan dilancap menggunakan mulut. Ternyata Kak Renita bgitu menikmatinya. saya relakan saje permainan kakak ipar saya tu, sehinggalah die naik ke atas saya dan memasukkan batang kote saya dngan lembut ke dlam lubang cipap nya.

Sedap. memang sedap. Itu saje yang dapat saya katakan untukk tubuh yang selama nie cukup menghairahkan aku. Dimain dan didayungnya batang kote saya semahu mahunya. Tambahan pula badannya yang ramping dan ringan memudahkan die beraksi di atas aku.

Akhirnya die puas. Terasa ketat cipap nya di atas aku. Kini giliran saya pula untukk memuaskan diri aku. saya baringkan die dan die terima tusukan saya seadanya. Belum sempat saya puas, die lagie yang mengerang, menjerit lembut dan puas dngan mainan batang kote aku.

Kemudian saya tonggengkan die dan memantatnya dari belakang. Sekali lagie die puas. Kali nie merah padam mukanya menahan kesedapan. sesudah 3 kali kepuasan akhirnya die lemah longlai dan akhirnya saya baringkan die semula dan ketika itu saya kembali memantatnya sehingga sperma saya terpancut dan bertakung leleh di dlam cipap nya.

Cerpen lucah Pancut Cipap Kakak Ipar Cite kongkek

Puas sungguh saya melihat sisa sisa mani saya di celahan cipap nya. Apa yang saya idamkan selama nie jadi kenyataan. Kakak ipar yang selama nie macam malu malu dngan saya akhirnya menyerah dngan nikmat batang kote aku.

Keesokkannya bila bersiap untukk bekerja, saya tngok Kak Renita dahh bangun dan sdng menyiapkan sarapan. Ceria nampaknya dia. dan isteri saya pula sempat mengusik saya dan kakaknya. “Puas ke semalam?” sambill tersenyum.

Kakaknya juga hanye tersenyum dan kembali ke dapur untukk menyiapkan sarapan. Sementara saya ke dapur untukk membasuh tangan sempat juga saya meraba dan bercium mulut dngan Kak Renita. Ternyata kepuasan semalam mahu kitaorang ulangi.

Die kata die puas semalam dan inginkan selalu. saya kata tiidak bolehh krn isteri saya hanye bagi untukk sekali saje. Itu janji aku. Akhirnya saya pon pergi ke pejabat dan sesudah pulang saya tngok kakak ipar saya tuu dahh tiidak ader.

Rupanya die dahh balik ke rumah die krn suaminya dahh memohon maaf dan telah berpisah dngan affairnya tu. Entah betul ke tiidak saya pon tiidak tahu. tapii die orang ok saje la semula lepas tu.

Macam happy saje. tapii sejak tu, kalau jumpa di mana mana atau rumah siapa siapa, dan kalau die diraba oleh saya die tiidak kisah. Kak Renita hanye merelakan. dan pernah juga dua atau tiga bulan sekali kitaorang bersama lepas tu.

Menikmati tubuh berahi kakak ipar aku. Buat masa nie pernah la 10 atau 11 kali kitaorang kongkek dan merasa nikmat seks bersama. isteri saya tahu. hnya die tiidak bagi selalu.

Kalau saya buat pon tiidak kan buat depan isteri aku. Maklumla nanti takut terasa. hnya kebelakangan nie dahh hampir setahun saya tiidak berpeluang melepaskan sperma pada kakak ipar aku.

Tapii setiap kali jumpa tuu tiidak kira di mana dan asal ader peluang, kena raba, ringan ringan, cium mulut, hisap puting dan Kak Renita hisap batang kote saya tetap berlaku.

Hnya tiidak bolehh lama. Takut kantoi!

[kaki]