Pancut Cipap Adik Ipar

Pancut Cipap Adik Ipar | aku sudahh berkahwin and mempunyai seorang anak ketika itu. Peristiwa ini berlaku setahun lepas. aku sekeluarga bercuti ke kampung biniku. aku bercuti selama seminggu.

Tujuan aku bercuti ialah krna dahh lama aku tiidak balik and sambiil itu utk menghabiskan cuti tahunan aku yang masih bannyak lagii. Setiap pagi aku and biniku akan ke kedai makan ayah mertuaku utk bersarapan pagi.

Hari kedua macam biasa selepas aku bersarapan di kedai aku lepak kejap kemudian aku merasa boring and hendak pulang ke rumah. isteri aku tinggalkan di kedai. isteri aku tahu aku pulang ke rumah sekejap and meminta aku menjemput die pukul 1 tengahari nanti.

Aku tanpa berlengah terus pulang ke rumah and aku dapati pintu terkunci dari dalamm. Terkejut aku rupanya adik iparku ada di dlam rumah. die membuka pintu and senyum kearah saye.

Cerpen melayu Pancut Cipap Adik Ipar Cite nafsu

Aku balas senyumannya and berkata hai. relaks ke! Rimmah pun menjawab. a ahh. dlam fikiran aku terbayang kalau aku dapat peluang nie mmg aku kerjakan adik iparku cukup cukup.

Aku mmg ada menaruh dendam cinta berahi kepada adik iparku. Kulitnya yang putih melepak, gebu, payudara. aduh cantik, terliur aku dibuatnya. Ada beberapa kali juga aku dapat tengok die berkemban.

Aduh. susuk tubuhnya yang montok dapat aku bayangkan cipap nya yang tembam and lubang cipap nya yang sempit itu. Oleh krna adik iparku ada dirumah, aku pun lepak di luar rumah sahaja.

Konon kononnya abang ipar tunjuk baik tapi sebenarnya aku geram and menunggu peluang tapi aku takut. aku mengetuk pintu semula and memanggil adik iparku. Rimmah. blh ambil kan abang air! Abang hauslah! Rimmah membuka pintu and aku terperanjat bila die berdiri di depanku tanpa segan silu and berkata.

Abang ambillah sendiri! aku jawab. abang takutlah nanti orang syak yang bukan bukan!. Adik ipar aku senyum sambiil pergi ke dapur and aku memerhatikannya dari atas ke bawah bodynya yang solid itu.

Dengar serta merta batang zakar aku yang tidur lg tadi tiba tiba bangun. aku menggosok gosok batang zakar aku sebab tiidak tahan berdenyut denyut di dlam seluar dlam aku itu.

Tanpa aku sedari Rimmah ternampak and die senyum sambiil menghulurkan air yang aku pinta tadi. Matanya sekejap kejap memerhatikan benjolan di dlam seluar aku itu, aku buat tiidak tahu aje.

Aku pun mengambil air itu and sengaja menyentuh jarinya sambiil berkata ambor. seksinya. Rimmah! die senyum and bergegas ke dapur mungkiin malu agaknya. Ini sudahh peluang aku ni. aku pun bertanya.

Rimmah ingin ke mana tue? Rimmah ingin mandilah. Kemudian aku tanya lagii. blh abang ikut! Rimmah pun menjawab. gatallah abang ni! aku pun tiidak tahan denngan jawapan manjanya itu, terus aku mengkutnya ke bilik mandi.

Adik ipar aku terperajat and berkata. Eh. abang ingin ape ni! aku menjawab. blh abang mandi sekali denngan Rimmah. Rimmah takutlah bang. nanti isteri abang , mak balik nanti susah kita.

Aku kata. tiidak der ape die orang balik lambat lg baru sekarang pukul 11 pagi. aku pun terus masuk and mengunci pintu bilik mandi. Abang jngn lah! Rimmah takut! Ala.

Abang tiidak buat ape ape hnya abang mahu. terhenti disitu krna mulut aku telah melekat ke mulut Rimmah. Rimmah tiidak membalas ciuman aku itu. hnya mendiamkan diri. aku terus memeluk Rimmah and terus mencium bibirnya yang lembut itu sekali lg and cuba memasukkan lidah aku ke dlam mulut Rimmah.

Rimmah terus membuka mulutnya and mengulum lidah saye. begittu hangat sekali lidahnya dapat aku rasakan. aku terus mencium denngan rakus begittu juga denngan Rimmah. aku dapat merasakan nafas kencangnya.

Tangan aku bertindak pantas terus meraba ke seluruh tubuh Rimmah and tangan aku berhenti di satu tempat di mana tempat yang aku idam idamkan selama ini. aku menggosok gosok biji kelentiknya terasa basah cipap Rimmah.

Cite ghairah Pancut Cipap Adik Ipar Cerpen seks

Adik ipar aku mengerang tanda kesedapan. arh. bbaang! Kemudian aku menanggalkan kain yang dipakai oleh Rimmah and tampaklah tetek nya yang agak kecil berputing coklat yang masih belum menegang and cipap nya yang tembam and lubang cipap nya yang sempit dikelilingi oleh bulu bulu halus agak lebat jg.

Rimmah menutup pantanya denngan jari jemarinya krna malu aku perhatikan cipap nya. aku terus meramas ramas payudara Rimmah and menyonyot denngan rakusnya. Rimmah juga tiidak tahan terus membuka zip seluarku and terus meramas ramas batang zakar aku yang sudahh mengeras itu.

Batang zakar aku semakin mengeras bila Rimmah meramas ramasnya aku masih terus meramas sambiil menyonyot putting payudara Rimmah. Rimmah mengerang kesedapan sambiil matanya tertutup rapat. and denngan perlahan aku turun kebawah and nampaklah cipap adik ipar aku dari dekat.

Cipap nya yang tembam, lubang cipap nya yang sempit kalau batang zakar aku masuk mmg ketat, bibir cipap nya merah merkah bak delima. Tanpa membuang masa aku terus menjilat cipap nya yang sudahh basah itu denngan rakus sekali.

Biji kelentitnya aku nyonyot, Ikah mengerah. arrg. bang tanda kesedapan yang amat sangat. Terangkat punggunya bila aku nyonyot biji kelentinya. Rimmah mengerang lg kemudian aku memasukan lidah aku ke dlam lubang cipap Rimmah and menyungkil nyungkil disitu.

Citer melayu Pancut Cipap Adik Ipar Kisah sex

  • Adik ipar aku mengerang lagii, terasa cairan mazinya keluar denngan banyaknya membasahi mulutku. Arg sedap sungguh air mazi adik ipar aku itu. Kemudian aku bangun and menyuruh Rimmah mengulum batang zakar saye.
  • Rimmah hnya menurut je sebab die pun dahh stim habis. Rimmah pun terus mengulum batang zakar aku denngan lahapnya. Ahg. terasa hangatnya di dlam mulut Rimmah bila batang zakar aku masuk ke dlam mulutnya.
  • Batang zakar aku keluar masuk ke mulutnya seolah olah aku sdang menjolok cipap Rimmah. Terasa sperma aku hendak keluar krna kehangatan mulut Rimmah and kerakusannya itu tapi aku tahan dulu.
  • Adik ipar aku lah orang kedua yang mengulum batang zakar aku selain dari isteri saye. Ooh. sedapnya itu belum lg menjolok cipap. Kemudian aku menarik Rimmah supanya bangun and duduk dibirai dinding kolah air itu.

Rimmah! Abang ingin masukkan ni! tiidak ingin lah. bang! Rimmah kan masih dara lagii. aku kata. ala abang masuk kan sikit aje! tiidak ingin lah bang. Rimmah takut! Tanpa membuang masa aku terus menggomoli adik ipar aku sekali lg supaya die benar benar stim and rela membenarkan aku menjolok cipap nya yang tembam tue.

Tangan aku pun menggosok biji kelentitnya. Rimmah mengerah kesedapan. arrh. bbaang! aku pun tanpa berlengah terus mengacukan batang ke lubang cipap Rimmah. Rimmah terperanjat krna inilah kali pertama batang yang sebenar menjolok cipap nya.

Aku juga terperanjat krna kenikmatan yang amat sangat aku rasakan bila kepala takuk aku mengenai lubang cipap anak dara itu. Rimmah cuba menolak pinggang aku namun aku rapatkan semula.

Jngn bang! aku tiidak peduli akan keluhan adik ipar aku itu. aku cuba memasukkan lg batang ke lubang cipap Rimmah. aku tekan sedikit. aduh bang. sakit! aku tarik semula kemudian aku tekan semula lubang cipap itu and aku tekan lagii.

Arrh. bangg sakitnya. sikit lg sayang! aku berkata. Terasa sungguh ketat lubang cipap nya itu. Perit juga batang zakar aku ingin masuk and aku cuba lg tekan lg and akhir srupp masuklah batang zakar aku and pecahlah dara adik ipar saye.

Citer rogol Pancut Cipap Adik Ipar Cerita nakal

Aku sorong tarik batang zakar aku ke cipap Rimmah. Alangkah nikmatnya. arg. Rimmah. sedapnya! Kemutan cipap Rimmah amat kuat sekali. Rintihan kesakitan kini telah bertukar menjadi sedap. Aarrggh. seedappnya.

Bang. Rimmah mengemut semakin kuat and menegang segala urat sarafnya. aku tahu Rimmah telah terpancut sperma nya terasa kehangatan sperma nya di seluruh batang zakar saye. aku terus menghayun denngan lajunya and Rimmah memaut tubuh aku denngan sekuatnya danta kesedapan yang amat sangat.

Aku menyuruh Rimmah menonggeng krna aku hendak jolok dari belakang. Adik Iparku mengikut sahaja. Bila Rimmah telah menonggeng aku pun menjolok cipap nya dari belakang. Rimmah mengerang. aargghh. bang.

Ssedap. bang lg bang. keluhan demi keluhan dari adik ipar saye. aku terus menghayun denngan sepuasnya sehinggakan aku hendak terpancut tapi aku tahan dulu krna aku ingin pancut kan ke dapan cipap nya baru puas.

Citer seksi Pancut Cipap Adik Ipar Novel melayu

Aku pun menyandarkan Rimmah semula ke dinding kolah itu. Kedua kakinya memaut di pinggang aku and kedua tangannya merangkul leherku and kelengkangnya terbuka luas. aku pun menjolok batang zakar aku ke lubang nikmat itu.

Aku terus sorong tarik denngan deras Rimmah mengerang Aarh. bang. seddapnya sambiil mengemut batang zakar saye. aku terus menghayun and sambiil berkata Rimmah ingin pancut kat dlam ke? Rimmah mejawab.

Pancut kat dalamm. bang baru Rimmah puas denngan suara manjanya. aku semakin laju and. aarg ukh. ukh. terpancutlah sperma ke dlam lubang cipap Rimmah denngan banyaknya. Rimmah mengerah kesedapan.

Arh. bang. krna hentakan terakhir aku itu. Lepas itu cepat cepat aku mencabut batang zakar aku and Rimmah pun tolong melap kan batang zakar aku yang basah itu denngan kain batiknya.

Aku puas begittu juga denngan Rimmah. aku terus keluar seolah olah tiada apa apa yang berlaku. Kemudian adik iparku pun mandi. Mujur tiada siapa yang balik. Selepas mandi Rimmah pun menaiki bilik tangganya sambiil tersenyum apabila aku memerhatikannya and berkata.

Abang hebatlah! denngan serta merta batang zakar aku telah bangun semula. aku apa lg terus masuk kebilik adik ipar aku and terus menggomolinya. Selepas kuluman masing masing aku pun mengongkek adik iparku itu.

Kali ini adik ipar aku sudahh pandai and die sendiri berada diatas aku and mendayung. kitaorang berdayung saling berganti posisi. alangkah sedapnya. kitaorang berdayung sampai puas. bnyak juga sperma ku masuk ke lubang cipap Rimmah.

Selepas peristiwa itu aku denngan Rimmah bila berselisih pasti tersenyum malu. Malu malu sayang. and kitorang melakukannya lg bila dapat peluang. tiidak kira malam and siang. Sekarang agak lama juga aku tiidak menjolok cipap Rimmah krna aku telah berpindah tempat kerja.

Itulah kenangan yang tiidak dapat aku lupakan.