Merasakan Kemutan Cipap Janda

Merasakan Kemutan Cipap Janda | Kisah blue nii ketika aku dlam perjalanan menuju kedai utk bersarapan pagi. Waktu itu kira kira jam 8 pagi aku akan memandu keretaku utk ke kedai.

Namun, ada kalanya aku akan berjalan kaki melalui apartmen rendah yg bersebelahan dengann kawasan rumah berderet dua tingkat yg aku diami. Kawasan apartmen rendah ini berpenjuru empat dengann tiga muka mengadap jalan jalan raya sementara satu muka lagie mengadap sebuah sekolah rendah.

Seperti biasa aku melalui jalan yg mengadap sekolah rendah berkenaan kerana laluan itu lebih dekat. Ketika sdng berjalan inilah aku bertemu dengann sorang wanita yg memangg aku kenali sdng membuang sampah di tong sampah di hadapan apartmen tersebut.

Aku mengenali wanita ini sejak awal tahun. Perkenalan aku dengann nya adalah secara kebetulan sewaktu kitaorang sama sama membeli barang barang keperluan dapur di sebuah pasaraya berdekatan dengann tempat tinggal kami.

Kebetulan waktu itu die sdng membawa beg beg plastik, yg memuatkan barangan beliannya, menuju ke apartmennya apabiila salah satu dari beg plastik itu terkoyak and barang barang di dalamnya bertaburan jatuh.

Nasib baiik yg bertaburan itu adalah barangan kering saja. aku yg kebetulan berjalan di belakangnya lantas membantu mengutip barang barang tersebut and memasukkannya secara berbagi bagi di dlam beg beg plastik yg lain termasuk di dlam beg plastik yg ada barangan belian saya.

Aku mengiringinya hingga sampai di depan blok apartmennya. Ketika berjalan menuju apartmennya kitaorang berbual bual and dari situlah aku mengetahui namanya Rihma. die mempunyai dua anak lelaki masing masing ketika itu berumur 19 tahun and 18 tahun.

Anak sulungnya telah menamatkan persekolahan and sdng menuntut di salah satu ipta di peringkat diploma. Anak bongsunya pula berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah menengah berhampiran. Sejak peristiwa itu, ada berberapa kali aku berselisih jalan denngannya.

Pada mulanya kitaorang hnya saling menyapa namun lama kelamaan kitaorang kadang kadang berbual panjang dengann duduk duduk di kerusi yg ada di verendah bangunan pejabat berhampiran tempat tinggal kami.

Dari perbualan perbualan panjang inilah aku and Rihma lama kelamaan makin mesra and akrab. Kadang kadang kitaorang bergurau megusik perasaan masing masing. Topik topik perbualan kitaorang luas; dari hal hal semasa, sosial, anak anak hingga kadang kala hal hal yg menyentuh peribadi and seks, tapi hnya setakat itu saja.

Kitaorang juge sering berbual melalui telefon jika tak berjumpa. mngkin kerana keakraban kitaorang itulah aku mengetahui yg janda gersang ini telah lebih 2 tahun berpisah dengann bekas suaminya pada umurnya 36 tahun.

Punca perceraian kerana suami bernikah dengann sorang wanita Indonesia yg dulunya bekerja sebagai pembantu rumah tangga dengann salah sorang jiran. Walaupun telah bercerai, bekas suaminya masih terus memberikan wang sara hidupnya anak beranak.

Utk menghilangkan rasa bosan, kerana anak anak telah meningkat dewasa, Rihma menjalankan perniagaan kecil mengambil tempahan menjahit pakaian pakaian wanita. Lumayan juge hasil pendapatannya itu walaupun perniagaannya hnya dijalankan dari rumahnya saja.

Berbalik kepada peristiwa yg berlaku di pagi yg aku sebutkan tadi, wanita ini (Rihma) bertanya, “Nak ke mana bang?”. “Ah biasalah Rihma. nak ke mana lagie kalau tak ke kedai mamak tu” aku menjawab.

” Singgah le bang di rumah, Rihma ada buat karipap and bihun goreng utk Zan and Beng (mereka anak anak Rihma) tadi sebelum die orang pergi ke kuliah. banyakk lagie tu, tak de siapa mahu makan lagi” Rihma mempelawa saya.

“Tak pe le Rihma, nanti mengganggu aje Rihma tengah kerja” kataku. “Tak de le bang. lagi pun daah lama tak berbual bual panjang dengann abang. Asyik berbual bual melalui telefon aje. abang pun daah lama tak nampak? abang sibuk ke sekarang ni?” tanya Rihma lagi.

Kisah syok Merasakan Kemutan Cipap Janda Novel lucah

“Tak juge Rihma. Kebelakangan nii aje abang sdng bantu teman abang. Yalah daah bersara nii bosan juge kalau tak berbuat apa apa. abang kena le sibukkan diri abang” aku menjelaskan.

“Mari bang masuk rumah” Rihma mepelawa aku sambiil terus berjalan menuju ke apartmennya di Tingkat 3 yg kebetulan separas dengann tempat parkir kereta. aku mengekorinya. Ketika inilah aku perasan yg Rihma hnya berkain batik yg diikat di pinggangnya and memakai t shirt putih longgar yg nipis.

Aku perhatikan die tiidak memakai bra kerana tiada langsung bayangan bra di sebalik t shirt nipisnya itu. aku juge memerhatikan punggung nya yg bergegar gegar ketika die berjalan. Selama ini aku tiidak bgitu mengambil kisah tentang bentuk tubuhya walaupun aku tahu yg Rihma ini sorang wanita yg manis dari paras rupa.

Die sentiasa kelihatan berseri walaupun tanpa make up. Pakaiannya sentiasa sopan and sering kelihatan anggun dengann pakaian longgarnya. Baru kali ini aku perasan yg Rihma mempunyai punggung bulat, lebar and tonggek.

Kalau tiidak takkan punggung nya bergegar ketika berjalan. Dilihat dari belakang, badan atas Rihma seolah olah diletakkan di atas punggung nya, kerana pinggangnya ramping and badannya tidaklah besar sangat.

Oleh kerana asyik memerhatikan goyangan punggung nya butuh aku mula mengeras. aku naik risau juge kerana perangai aku ketika muda muda dulu daah kembali manjadi tabiat aku sekarang, iaitu tiidak gemar memakai seluar dalam; konon panas.

Aku hnya memakai seluar dlam jenis supporter ketika bersukan atau melakukan senaman saja. aku risau kalau kalau Rihma perasan akan butuh aku yg mula membonjol and menjalar di kaki seluar jeans saya.

Aku dipersilakan duduk sebaik aku memasuki apartmennya. aku lihat ada bayi sdng tidur di atas tilam kecil di lantai ruang tamu. “Aaa. bang, itu anak jiran, Cikgu Aminah. die minta Rihma tolong jaga anaknya nii sementara die pergi mengajar. Lepas sekolah nanti die ambil le anaknya. abang tau aje le sekarang nii bukan senang mahu dapatkan pembantu rumah yg bolehh dipercayai. lagi pun pagi pagi Rihma bolehh tolong jaga anaknya sambiil menjahit. Bukan susah sangat” Rihma memberitahu aku tentang bayi yg sdng tidur itu.

“Oo. ingatkan bayi Rihma. Terkejut juge abang dibuatnya” aku bergurau. “Alah abang ni, takkan le anak Rihma pulak. abang nii tak habis habis mahu kenakan Rihma la” jawab Rihma manja.

“abang duduk le dulu ye, nanti Rihma buatkan air minuman. abang mahu minum air apa? Nescafe atau teh?” tanya janda gersang nie. ” Apa apa aje le Rihma. abang tak kisah, janji sedap” gurau aku lagi.

“Rihma buatkan Nescafe aje ye?” cadang Rihma. ” ok” jawabku. Rihma langsung ke dapur meninggalkan saya. aku pula asyik memerhatikan bayi yg sdng tidur itu. Teringat pula aku akan cucu cucu saya.

Seketika kemudian Rihma datang membawa dulang dengann sekole air coffee, sepiring bihun goreng and sepiring kueh karipap. “Silakan bang” kata Rihma sambiil membongkok meletakkan dulang tadi di atas meja kecil di tepi kerusi yg aku dudukki.

Berderau darahku bila terlihat pemandangan yg indah sekali terpampang di depan mata aku ketika Rihma membongkokkan badannya. t shirt longgarnya terdedah di leher menampakkan tetek besar janda gersang ni yg tergantung di dadanya.

Lumayan juge size buah dada nya. mmg benar die tiidak memakai bra. aku terpegun melihat buah dada nya yg putih gebu jelas kelihatan melalui lubang leher t shirtnya yg longgar itu.

Butuh aku yg tadinya telah mula mengendur, kembali keras melintang di dlam seluar jeans saya. Segera aku silangkan kakiku utk mengelakkan dari disedari oleh Rihma. Tapi aku rasa Rihma perasan yg aku memerhatikan buah dada nya kerana die menunduk melihat sendiri ke dlam t shirtnya and kemudian memandang aku dengann senyum.

Aku membalas senyumannya. “abang pandang apa tu?” gurau Rihma. “Apa mahu buat Rihma. daah ada di depan mata. tengok aje le” jawabku bergurau juga. “Ala. abang ni. Tak puas ke dengann kakak punya?” guraunya lagie seraya tersenyum.

“Memang tak pernah puas pun” jawabku senyum selamba. Serentak dengann itu bayi yg sdng tidur tadi membuka matanya and sedikit merengek. Rihma terus mendapatkan bayi itu. sambiil duduk bertimpuh, die mendukung bayi tadi sambiil membukakan baju bayi tersebut.

“abang minum dulu ye. Rihma mahu mandikan bayi ni” Rihma memberitahuku sambiil berdiri mendukung bayi jirannya menuju ke bilik mandi. die memandangku sambiil tersenyum kerana aku asyik memerhatikannya ketika berjalan melintasi depanku.

Apa tidaknya, aku geram melihat punggung besar, bulat and tonggeknya itu bergegar gegar ketika berjalan. aku terus menjamu hidangan bihun goreng and karipap. sambiil menunggu Rihma memandikan bayi jirannya, aku membaca surat kahbar.

Sekitar 15 minit kemudian Rihma masuk ke ruang tamu dengann bayi jirannya. die melutut and terus membaringkan bayi berkenan di atas tilam di hadapan saya. dlam Rihma sibuk menguruskan bayi itu, die sering membongkokkan badannya seolah olah tanpa disedari die mengundang aku mengintai celah celah leher t shirtnya.

Aku lihat buah dada nya bergoyang goyang ketika die melakukan pergerakan memakaikan baju kepada bayi itu. aku perasan juge t shirtnya basah sedikit di sebelah hadapan; mngkin basah ketika memandikan bayi jirannya itu.

Kain t shirt nipis yg basah ini melekat di buah dada nya membuatkan butuh aku makin keras. Selesai memakaikan pakaian bayi itu, Rihma berdiri lalu pergi ke meja makan utk membuatkan susu.

Setiap pergerakannya aku perhatikan membuatkan Rihma tersipu sipu. “abang nii asyik pandang setiap apa yg Rihma buat nii kenapa? Kekok Rihma dibuatnya” Rihma berkata menunjukkan senyuman yg menawan. mmg inilah dikatakan jelitawan sejati, kerana aku tahu walaupun Rihma belum mandi namun rupanya cukup berseri.

Kulit mukanya licin kelembapan yg menampakkan keayuannya. dlam hati aku berkata, “Apa le bodoh sangat bekas suaminya tertarik dengann pembantu rumah orang sedanng kan isteri sendiri masih cukup menawan”.

“abang syok and kagum betul tengok Rihma membuat kerja kerja rumah. Mana dengann menyediakan sarapan, mengurus rumah, mengurus bayi and sebagainya, cukup teratur and rapi le” aku memujinya. “Ye le tu. bukan main memuji lagie abang ni” Rihma menjeling manja sambiil tersenyum, “tapi terima kasihlah bang di atas pujian abang tu”.

Aku yg dari tadi duduk di atas kerusi bangun mendapatkan bayi tadi bila mendengarkan rengekannya. aku angkat and terus pangku bayi tersebut sambiil duduk bersila di atas lantai. Rihma kemudiannya datang and terus membongkok menghulurkan botol berisi susu bayi kepadaku.

Sekali lagie aku melihat buah dada nya yg putih bersih itu terpampang di depan mata. aku tersenyum memandangnya, bgitu juge dengann Rihma tersenyum memandang saya. aku pun menyusukan bayi tadi sambiil menepuk nepuk lembut pehanya.

“abang tolong tengokkan Ryudi (nama bayi itu) ye? Rihma mahu mandi dulu” pinta Rihma lembut langsung masuk ke dlam bilik tidurnya meninggalkan aku dengann Ryudi. Kira kira 10 minit kemudian, Rihma keluar dari bilik tidurnya dengann hnya berkemban tuala mandi lalu di depanku menuju ke bilik mandi.

Tangannya memegang kain batik and t shirt yg dipakainya tadi. Biji mata aku semacam mahu terkeluar memerhatikan kemolekan Rihma yg berkemban itu; mempamerkan keputihan peha and betis gebunya yg cukup cantik and bersih itu.

Disebabkan aku duduk di lantai, aku nampak bulu cipap nya ketika die keluar dari bilik tidurnya tadi. aku juge nampak alur punggung nya bila die membelakangi aku menuju ke bilik mandi.

Butuh aku apa lagi, makin keras le yg sejak tadi belum mahu kendur kendur. dlam hati aku berkata, “Rihma nii macam mahu goda aku aje ni. Nampaknya pagi nii aku akan bersarapan janda gersang pulak. hehehe” aku senyum bersendirian.

Beberapa ketika kemudian Rihma keluar dari bilik mandi dengann membawa kain basuhan utk dijemur di teres hadapan apartmennya. die terpaksa melalui ruang tamu di mana aku berada utk ke teres depan.

Rihma tetap selamba berjalan di depanku dengann hnya berkemban tuala mandi; mempamerkan bukan sahaja peha and betis gebu lagie putih bersihnya, malah bulu cipap and alur punggung nya. aku masih lagie duduk di lantai memangku si Ryudi.

Butuh aku daah terasa amat sakit terkepit di dlam seluar jeans saya. Apa tidaknya, ketika Rihma mengangkat tangan utk menyidai kain basuhan di ampaian, tuala mandinya terangkat ke atas.

Aku nampak jelas bukan sahaja bulu malah tundun and belahan cipap Rihma. punggung nya juge jelas kelihatan jika die membelakangi saya. “Ryudi daah tidur nampaknya bang” kata Rihma sambiil melintasiku utk ke bilik mandi stlh selesai menyidai pakaian, “abang duduk dulu ye. Rihma mandi dulu”.

Melihat Ryudi daah tidur, aku pun meletakkannya di atas tilam, tapi die merengek sambiil membuka matanya. Rihma ketawa perlahan sambiil berkata, “teruk le abang kena dodoikan Ryudi kalau die tak tidur. die syok atas pangku abang agaknya” Rihma terus berlalu.

Ryudi yg dari tadi aku tepuk tepuk telah semakin lena stlh kenyang menyusu. aku pun berdiri stlh dipastikan bayi itu cukup lena. aku duduk di kerusi membaca surat khabar.

Tiba tiba muncul niat jahatku utk ke bilik mandi ekoran melihat tubuh Rihma tadi memuncakkan nafsuku. aku berjalan menuju bilik mandi. aku tolak pintu bilik mandi yg ternyata tiidak dikunci.

Rihma sdng bertelanjang bulat membelakangi saya, berada di bawah shower menikmati pancuran air. die tersenyum melihat aku berdiri di pintu bilik mandi ketika die berpusing. “abang mahu mandi sekali ke?” die bertanya dengann senyuman yg sungguh menawan.

Kemolekan badannya yg putih bersih lagie menggiurkan itu tambah menaikkan nafsu saya. buah dada nya sungguh cantik and bulat walaupun tiidak besar sangat tapi sesuai dengann bentuk badannya. punggung nya memangg lebar.

Tundunnya lebar and tembam ditumbuhi bulu bulu halus yg dipotong rapi. “Memang abang mahu mandi. Tadi Rihma daah mandikan Ryudi, sekarang Rihma kena mandikan abang pulaklah. blh kan?” jawabku.

Aku terus menanggalkan pakaian and dengann bertelanjang bulat menuju ke Rihma. “Dah keras mendongak aje bang. Eeh. takut Rihma” kata Rihma menunjukkan kepada butuh saya. “Memang dari tadi daah keras. Sekarang lega kerana tak tersepit dlam seluar jeans lagi” aku berkata sambiil memegang and meramas ramas buah dada Rihma.

Aku gentel gentel puting buah dada nya. “Cantik badan Rihma. selama nii abang tak sangka Rihma memilikki bentuk badan yg cantik. Asyik tengok Rihma berpakaian labuh and longgar aje. Tersorok dari pandangan abang” pujiku sambiil terus meramas ramas and mengentel gentel buah dada and puting Rihma.

“Apa le abang ni, takkan le Rihma mahu tayangkan badan Rihma pulak di khalayak ramai. abang memangg selalu memerhati gadis bgitu ke? Sekarang abang daah tengok, tengok le puas puas” Rihma menjawab sambiil tangan kanannya memegang lalu mengurut urut butuh saya, “dari tadi Rihma tengok butuh abang nii keras aje masa Rihma letakkan minuman”.

“Bukan masa Rihma letak minuman lagi. tapi dari luar tadi butuh abang daah keras tengok punggung Rihma bergegar gegar masa berjalan. abang bukan sahaja mahu tengok badan Rihma puas puas tau? Tapi abang juge mahu rasa cipap Rihma puas puas” kataku sambiil meramas ramas punggung and menepuk nepuk cipap nya, ” cipap Rihma tembam and gebu betul. ini sedap dihenjut henjut nanti” “abang. Rihma harap abang jngn salah sangka tau. Rihma sebenarnya daah lama tak bersetubuh, bukan sahaja sejak berpisah dengann bekas suami, namun sejak daah mahu 2 tahun lebih sebelum kitaorang berpisah dulu. Rihma tak sangka pagi nii kitaorang bersama sama macam ni. Melihat butuh abang keras dlam seluar abang tadi menaikkan nafsu Rihma” Rihma memberikan pengakuan.

Kitaorang berhenti berkata kata and terus berkucupan mulut. Lidahku aku masukkan ke dlam mulutnya and meneroka ruang mulutnya hingga menggaru garu lelangit mulutnya. apabiila aku tarik lidahku, Rihma pula memasukkan lidahnya ke dlam mulutku.

Aku hisap and nyonyot lidahnya. Agak lama juge kitaorang berpagutan mulut and lidah. aku kemudiannya membongkokkan badan menghisap puting buah dada nya; sekejap yg kanan and kemudian yg kiri.

Ada kalanya aku kepitkan kedua dua buah dada nya hingga kedua dua puting dapat rapat sebelum aku hisap kedua dua puting itu serentak. “Uumm.. uum. ah. ah” terdengar keluhan Rihma ketika aku meramas ramas buah dada and menghisap serta menyonyot nyonyot putingnya.

Die memegang kepalaku erat erat. Kadang kadang terasa Rihma mengucup and menjilat leherku tatakala aku asyik menghisap and menyonyot putingnya. “Aaah. aah.. abang. abang. ah. ah” tak henti henti Rihma mengeluh nikmat.

Di bawah pancuran air, aku melutut serta menjilat jilat perutnya (tidak seperti wanita wanita yg pernah mengandung perut Rihma hnya buncit sedikit, parut bekas mengandung [stretch mark] tiidak sedikit pun kelihatan).

Lidahku kemudian singgah di pusatnya and terus aku putar putarkan lidahku ke dlam pusatnya membuatkan Rihma kegelian kerana kelihatan die seperti menggigil keenakan. Terus aku jilat perut di bawah pusatnya hingga sampai di tundunnya.

Kisah rogol Merasakan Kemutan Cipap Janda Cite seks

Tundunnya memangg tembam ditumbuhi bulu bulu halus yg dipotong rapi. Jilatanku aku teruskan hingga ke alur atas cipap nya apabiila Rihma cuba menahan and menolak kepalaku. “abang. jgn bang. kotor. Rihma tak pernah dijilat di situ. jgn bang” Rihma melarang aku dari menjilat cipap nya.

Barulah aku tahu yg selama ini Rihma tiidak pernah melakukan oral sex dengann bekas suaminya. Walaupun Rihma melarang aku dengann memegang kepalaku, ibu jari kananku mengusap usap biji kelentitnya yg tersembul keluar dari kulupnya ekoran nafsunya yg meningkat.

Aku pula secara serentak, menjilat jilat keliling pusatnya. Kadang kadang aku jilat tundun tembamnya di waktu die leka menikmati jilatanku di pusatnya. Terdengar dengusan and keluhan nikmat Rihma ketika aku menjilat jilat bahagian bawah pusatnya seraya ibu jariku mengusap usap biji kelentitnya.

Rihma kemudian menyandarkan badannya di dinding bilik mandi. Kedua dua tangannya daah beralih dari kepalaku terus meramas ramas kedua dua buah dada nya sambiil jari jarinya menggentel gentel and menarik narik puting putingnya.

Rihma terus khayal dengann jilatanku hingga kedua dua kakinya direnggangkannya. aku mengambil kesempatan ini dengann menjilat jilat alur cipap nya. Biji kelentitnya yg tersembol itu aku nyonyot sambiil lidahku terus menjilat jilatnya.

“abang. jgn bang. kotor kat situ. Rihma tak pernah dijilat di situ. abang. uh. uh. uh. sedap bang. sedap bang. Hhmm. aarrgghh. aarrgghh” Rihma terus mendesah keenakan. Bantahannya mula kendur bila merasakan nikmat biji kelentitnya dijilat and dinyonyot.

Tiba tiba nafas Rihma menjadi kencang mendesah desah and badannya menggigil gigil. Kedua dua kakinya terketar ketar. Tangannya kembali memegang kepala saya. Kali ini bukannya menolak namun menekannya lebih rapat ke cipap nya.

“Aa. abang. abang” Rihma mengerang dengann nafasnya tiidak teratur, perutnya kembang kempis and cipap nya ditonyoh tonyoh ke muka saya. Rihma telah mencapai klimax. aku terus menjilat lubang cipap nya yg kelihatan melelehkan air putih kental.

Aku sebak bibir cipap nya and hirup air lelehan yg keluar dari mulut cipap nya and langsung aku telan air putih kental yg terasa asin asin and hamis. Menjilat cipap , menyonyot kelentit and menghirup air kental wanita memangg kegemaran saya.

Cite nakal Merasakan Kemutan Cipap Janda Cerita rogol

Apabiila nafasnya kian reda, Rihma mendongakkan kepalaku. aku lihat matanya kuyu. die mengukirkan senyuman, yg padaku bgitu manis sekali. aku berdiri memeluknya erat sambiil kitaorang berkucupan lagi. “abang. terima kasih ye! Rihma tak sangka akan merasakan nikmat begini. Rihma tak pernah rasa cipap Rihma dijilat” kata Rihma.

“Itulah yg dikatakan oral sex. Siapa kata cipap kotor. yg kotor adalah najis tapi air putih kental yg keluar dari lubang cipap Rihma bukan najis tapi lebih kurang macam sperma. Baguslah kalau Rihma rasa nikmat. mahu abang jilat lagi?” kataku bergurau.

Rihma mencubitku seraya memberikan senyuman manja. “abang. kitaorang masuk bilik Rihma ye?” ajak Rihma. “Jom” jawabku pendek. dengann bertelanjang bulat kitaorang berpimpin tangan keluar dari bilik mandi menuju ke bilik tidur Rihma.

Kitaorang lihat Ryudi masih lena tidur. kitaorang berdiri di tepi katil and terus berpelukan sambiil berkucupan. Kemudian aku baringkan Rihma di atas katilnya. aku baring di sebelahnya. kitaorang terus berpelukan and berkucupan.

Aku kemudiannya mencium seluruh muka Rihma, terus ke bawah dagunya, turun lagie ke lehernya sambiil menjilat jilat. Tangan kiriku meramas ramas buah dada Rihma, putingnya aku gentel gentel. Rihma mengeliat keenakan.

Dari lehernya, aku mengucup ngucup pangkal buah dada nya hingga ke bawah buah dada. Kemudiannya aku hisap puting buah dada nya. aku terus menjilat perut, pusat and tundunnya. Kedudukan kepalaku kini berada betul betul di celah pehanya yg terkangkang.

Tangan Rihma menggapai and mengurut urut kepalaku. aku asyik mengamati cipap Rihma. tidak terdapat sehelai pun bulu di sekeliling cipap nya, bulu bulu yg di potong rapi hnya tumbuh di atas tundun tembamnya aje.

Kulitnya putih bersih membuatkan lubang cipap nya kemerah merahan muda. Terdapat sebutir tahi lalat di bibir kanan cipap nya seolah olah sebagai penyeri cipap nya. Bibir bibir cipap Rihma memangg tembam.

Cite rogol Merasakan Kemutan Cipap Janda Kisah nafsu

  • Aku kemudiannya menyebak bibir cipap Rihma lalu menjulurkan lidahku meneroka lubang cipap nya. Rihma mengeluh nikmat bila aku terus meneroka lubang cipap nya sambiil menyorong tarik lidahku. “Uuuh. uuh. abang. abang” keluh Rihma sambiil menaikturunkan punggung nya.
  • Rihma kini tiidak melarang tapi menikmati jilatan jilatanku di cipap nya stlh mencapai klimax nya di dlam bilik mandi tadi. aku kemudiannya menjilat jilat seluruh lurah cipap Rihma dari tepi lubang punggung nya hingga ke biji kelentitnya.
  • Aku jilat and kemam biji kelentitnya dengann bibirku and kemudian aku nyonyot nyonyot. Bila aku berbuat begini, Rihma mengerang ngerang nikmat. punggung nya digerak gerakkan ke kiri and ke kanan; ke atas and ke bawah.
  • Tangannya dengann kuat menonyoh mukaku ke cipap nya. Kakinya dikangkang semakin luas. “Uuhh. abang. sedap bang. Rihma tak tahan dah. abang masukkan butuh abang. Rihma tak tahan dah.. Rihma mahu rasa butuh abang” Rihma merayuku.
  • Aku juge daah tak tahan utk merasa kehangatan lubang cipap Rihma. aku melutut di celah kangkang Rihma. aku tiidak merebahkan badanku ke atas badan Rihma tapi dengann tegak melutut aku rendahkan badanku dengann mengangkangkan pehaku supaya kepala butuh ku selaras dengann mulut cipap Rihma.
  • Aku gesel geselkan kepala butuh ku di mulut cipap and biji kelentit Rihma. Lendir yg mengalir keluar dari lubang cipap Rihma melumur kepala butuh saya. Perlahan lahan aku sorong butuh ku ke dlam lubang cipap Rihma.
  • Aku perhatikan bagaimana kepala butuh ku membelah bibir mayora and minora cipap Rihma perlahan lahan hingga terbenam seluruh kepala butuh ku. Terasa sempit lubang cipap Rihma walaupun lendir yg dikeluarkannya cukup banyak.
  • Mngkin daah lebih dari 6 tahun tak diterokai membuatkannya sempit. “Haah” kedengaran Rihma mendesah tatakala kepala butuh ku mula meneroka lubang cipap nya. aku sorong lagi, kemudian aku tarik and disorong lagi; ditarik and disorong lagie hinggalah seluruh batang butuh ku terbenam dlam cipap Rihma.
  • Semasa aku menyorong tarik butuh ku, Rihma mahu henti henti mendesah and mengerang. aku perhatikan mulut Rihma ternganga and hnya putih matanya sahaja yg kelihatan; menandakan die cukup menikmati persetubuhan ini.
  • Sambiil aku sorong tarik butuh ku aku ramas ramas buah dada nya yg bergoyang goyang. aku kemudiannya meletakkan kedua dua kaki Rihma di bahuku. Rihma makin mendesah and mengerang bila aku buat begini.

Terasa kepala butuh aku menerjah pintu rahimnya membuatkan Rihma tak keruan. “abang. sedap bang. aah. ah. abang” Rihma memaut badanku. punggung nya digelek gelek ke kiri ke kanan and ke atas ke bawah.

Kemutan dinding cipap nya semakin aku rasa bgitu mencengkam seolah olah menyonyot butuh ku. “Aah. ah. ah. abang” Rihma mengerang kuat. Nafasnya kencang. Matanya terpejam. Desahannya berturut turut menandakan Rihma makin hampir mahu klimax.

Kemutannya makin kuat. “Aaah. ah. ah” Rihma mengerang panjang menandakan die daah klimax. aku terasa butuh ku seperti disirami air hangat and dicengkam dinding cipap bila Rihma mencapai klimax nya.

Apabiila nafasnya reda die membuka matanya and mengukirkan senyuman yg cukup menawan. Kedua dua kakinya telah aku turunkan dari bahuku; masih terkangkang dengann aku masih lagie di celah kangkangnya.

Butuh aku masih terbenam di dlam cipap nya. “Rihma puas?” aku bertanya. “Puas bang. terima kasih ye bang. Tak pernah Rihma rasa begini setiap kali bersetubuh dengann bekas suami Rihma dulu” jawabnya.

“abang belum pancut lagie ke?” Rihma bertanya. dengann senyum aku menggeleng gelengkan kepalaku. “Tak sangka kuat betul abang ni. dah lama masih belum pancut pancut lagi” aku terus menghenjut cipap Rihma.

Butuh ku aku sorong tarik membuatkan Rihma mendesah lagi. Pehanya dilingkarkan di pinggang aku dengann kemas. Tangannya memaut leherku. kitaorang berkucupan apabiila tiba tiba kedengaran tangisan Ryudi. “Si Ryudi daah terjaga bang. nak susu atau lampinnya basah agaknya. Biar Rihma tengok die dulu bang. Nanti Rihma layan abang lagie ye. Kesian Rihma kalau abang belum pancut. abang tunggu dulu ye!” dengann manja Rihma memohon.

Novel rogol Merasakan Kemutan Cipap Janda Novel kongkek

Aku mencabut butuh ku dari lubang cipap Rihma. Kelihatan lendir Rihma meleleh keluar dari lubang cipap nya semasa aku mecabut butuh ku. Lendir Rihma juge kelihatan menyelaputi seluruh batang butuh ku.

Rihma memegang butuh ku seraya dengann gurauan berkata, “nanti kejap ye sayang. sabar ye. nanti bolehh masuk lagi”. die pun terus bangun mendapatkan bayi jirannya dengann bertelanjang bulat. sambiil die berjalan die menoleh kepadaku and mengukir senyuman.

Aku hnya perhatikan gegaran punggung nya. Beberapa minit kemudian Rihma masuk kembali ke bilik tidur dengann mengendung bayi tersebut. Tangan kanannya memegang botol susu dengann puting botol dinyonyot si Ryudi.

“Kenapa tak kasi Ryudi nyonyot puting buah dada Rihma aje?” tanyaku bergurau. dengann gurau juge Rihma menjawab, “Eh. eh. kan puting buah dada Rihma utk abang aje yg hisap. takkan mahu kongsi dengann Ryudi. lagie pun buah dada Rihma mana le ada susu bang”.

“Tak de susu pun apa salahnya Ryudi hisap. abang tak kisah berkongsi dengann Ryudi. Ryudi hisap yg kiri abang hisap yg kanan. hehehe” , gurauku. Rihma terus duduk di atas katil sambiil mengendung Ryudi dengann bersandar di kepala katil.

Kakinya dilunjurkan. aku turut duduk bersebelahan Rihma. Tangan kiriku aku lingkarkan di belakang tengkok Rihma and mengusap usap bahu kirinya. Tangan kananku pula aku usap usap kaki Ryudi. Teringat aku akan tingkahlaku aku and Rihma ini semacam aku and isteriku di waktu kitaorang mendapat anak pertama kitaorang dulu; cume bezanya isteriku waktu itu menyusukan anak kitaorang dengann buah dada nya.

Aku mencium pipi kanan Rihma and mengucup bibirnya bila die menoleh kepadaku. Ryudi tiidak juge tidur; mngkin daah lama sangat die tidur tadi. aku perhatikan tangan mungil Ryudi memegang and memain main puting kiri buah dada Rihma.

Aku tersenyum. “Dah pandai mahu gentel gentel buah dada gadis ye Ryudi” aku pun mengentel gentel puting buah dada kanan Rihma. “Ah. daah dua orang pulak laki laki mahu kerjakan Rihma ni” gurau Rihma, “nasib baiik le hnya sorang aje yg dapat masuk. kalau tiidak teruk le Rihma” Tangan kanan Rihma memegang butuh aku yg masih tegang and mengocok ngocoknya.

“abang tolong ambilkan tilam Ryudi di luar tuu bawak masuk” Rihma menyuruh. aku bangun and keluar bilik mengambil tilam si Ryudi. stlh aku bentangkan di lantai, Rihma meletakkan Ryudi di atasnya and diberikannya mainan bayi.

Rihma kemudiannya meninggalkan bilik tidurnya. nak ke bilik mandi katanya. aku mengekorinya. Geram melihat goyangan punggung nya, aku terus ramas ramas punggung Rihma. “Sabar ye bang. Rihma mahu kencing dulu and cuci. Nanti bolehh le Rihma layan abang sampai puas. Kesian abang belum pancut lagi” kata Rihma.

“abang pun mahu kencing juge ni. Nanti kitaorang sama sama cuci ye? Rihma cuci butuh abang, abang cuci cipap Rihma” gurauku. Rihma hnya menjeling and tersenyum. kitaorang bergandingan menuju kembali ke bilik tidur Rihma.

Sambiil berjalan, tangan kananku tak henti henti meramas ramas punggung Rihma. “abang syok sangat ke dengann punggung Rihma ni? Tak henti henti asyik meramas ramas aje” tanya Rihma. “Memang le abang syok. Ini kalau gaya tonggeng kena main dari belakang tentu bergegar gegar kena tujahan abang. hehehe” jawabku bergurau sambiil menggengam punggung kanannya.

“abang nii ada ada aje le” kata Rihma manja. Ryudi masih lagie terjaga, mulutnya riuh menyebut entah apa butirnya bermain dengann mainannya. aku and Rihma kembali berbaring di katil sambiil berpelukan and berkucup kucupan.

Lidah kitaorang berlaga laga and masing masing sedut menyedut. Tangan kiri aku meramas ramas buah dada and menggentel gentel putingnya. Tangan kanan aku merangkul di bawah lehernya ketika kitaorang berkucupan.

Kemudian aku turunkan tangan kiriku meraba raba and mengusap usap tundun tembamnya. aku menemui biji kelentitnya langsung jari hantuku menggosok gosok and menguli uli biji kelentit Rihma hingga terangkat angkat punggung nya.

Walupun berkucupan, Rihma masih dapat mengeluarkan bunyi desahan kerana enak biji kelentitnya diuli ulii. aku melepaskan kucupanku and terus aku jilat and nyonyot puting buah dada nya bergilir gilir.

Tangan Rihma meramas ramas kepalaku sambiil mengeluarkan desahan desahan nikmat. “abang. abang. aah. aah”. aku berhenti menyonyot buah dada Rihma and memandangnya, tangan kiriku masih terus mengusap usap and mengentel gentel biji kelentitnya.

Cerita kongkek Merasakan Kemutan Cipap Janda Cerita sex

Rihma dengann mata yg kuyu tersenyum padaku. “Rihma. abang mahu Rihma hisap butuh abang. Rihma mahu tak?” tanyaku. “abang. Rihma tak pernah hisap butuh. Rihma takut nanti tergigit, abang sakit pulak” jawab Rihma.

“Cuba aje dulu. Mula mula jilat macam jilat ais krim kemudian masukkan dlam mulut Rihma macam Rihma hisap ais krim. Baru baru memangg kekok, lama lama pandailah. blh ye Rihma?” mintaku.

Rihma menganggukkan kepalanya tanda setuju. aku terus baring. Rihma setengah bangun and meletakkan kepalanya di atas perut saya. Tangannya memegang butuh ku sambiil dikocok kocoknya. Kemudian die mengangkat kepalanya and merapatkan mukanya ke butuh saya.

Die menoleh kepadaku sambiil mengukirkan senyuman. aku membalas senyumannya. Rihma kemudiannya menjulurkan lidahnya menjilat jilat kepala butuh ku. Kemudian dijilatnya sepanjang butuh ku dari kepala hingga ke pangkal and naik semula ke kepala.

Diulanginya berkali kali. Walaupun tiidak seenak yg pernah aku alami ketika dihisap and dikulum oleh wanita wanita lain, utk pertama kali melakukannya, aku kira hisapan Rihma enak juga. Rihma kemudiannya membuka mulutnya langsung mengulum kepala butuh ku.

Aku lihat pipinya mengembung and menguncup. aku meletakkan tangan kananku di kepala Rihma sambiil menekan nekan kepalanya. “Rihma naik turunkan kepala Rihma. biar butuh abang keluar masuk mulut Rihma. abang rasa sedap bila Rihma kulum butuh abang” aku memujinya.

Rihma melakukan apa yg aku minta dengann menaikturun kepalanya. aku suruh die kulum lagie banyaak batang butuh saya. Rihma melakukannya juge tapi kemudiannya rasa tersedak lantas mengangkat kepalanya. butuh aku dilepaskan.

“Ek. sorry le abang. Rihma tersedak. butuh abang nii besar sangat, panjang pulak tu” kata Rihma di atas ketidakmampuannya itu. “Tak pe. Kenapa mahu sorry pulak” kataku sambiil aku bangun duduk and mengajaknya duduk sama.

Kitaorang berkucupan lagi. stlh puas berkucupan aku baringkannya seraya meramas ramas buah dada nya. aku terus menjilat puting buah dada nya. Tangan kananku meraba raba tundun tembamnya sambiil jari hantuku mengentel gentel biji kekentitnya.

Dari buah dada aku jilat perutnya and turun lagie ke bawah hingga sampai di tundun tembamnya. aku sebak bibir cipap nya lalu aku jilat and nyonyot biji kelentit Rihma.

“Aahh. aahh. aah. aban. sedapnya bang. Rihma tak tahan abang nyonyot kelentit Rihma. abang masukkan le butuh abang. Rihma daah tak tahan ni” erang Rihma meminta aku segera masukkan butuh aku ke dlam cipap nya.

Seperti tiidak mengendahkan permintaannya aku terus menjilat and menyonyot biji kelentit Rihma. Rihma mendesah desah keenakan. punggung nya digelek gelek. Akhirnya aku sendiri tiidak tahan mahu merodok lubang cipap Rihma dengann batang butuh ku.

Aku mahu memuntahkan lahar yg sejak tadi masih bertakung di dlam pundi pundi telurku. aku naik meniarap di atas badan Rihma. Rihma telah mengangkangkan pehanya sejak tadi. aku merenungnya.

Kemudian aku tegakkan badanku and melutut sambiil merendahkan badanku dengann mengangkangkan kakiku selebar yg boleh. Rihma mengangkangkan pehanya dengann lututnya dibengkokkan ke atas. aku halakan kepala butuh ku di mulut cipap nya and aku gesek gesekkan di mulut cipap naik ke biji kelentitnya.

Aku ulang berkali kali membuatkan Rihma tiidak keruan. “abang. please abang. jgn buat Rihma macam ni” dengann mata yg kuyu Rihma merayu, “masukkan le bang.. please”. Perlahan lahan aku sorong kepala butuh ku membelah tebing tebing tembam cipap Rihma.

Rihma mengeluh nikmat sebaik aku meneroka lubang cipap nya. Walaupun cukup banyaak lendir yg keluar dari cipap Rihma, cipap nya masih terasa sempit bila aku sorong tarik butuh saya.

Apabiila seluruh butuh ku masuk sampai ke pangkal, aku gelek gelekkan punggung saya. Ini membuatkan kepala butuh aku berputar putar di dlam cipap Rihma. sambiil itu pangkal butuh ku mengesek gesek biji kelentitnya membuatkan Rihma meraung raung kenikmatan.

Kisah seronok Merasakan Kemutan Cipap Janda Kisah berahi

Berulang kali aku lakukan sedemikian hingga Rihma memaut badanku agar rebah di atasnya. kitaorang berkucupan. Kemudian aku tarik butuh ku hingga kepalanya sahaja yg terbenam di dlam cipap Rihma.

Aku sorong perlahan lahan; aku tarik lagie meninggalkan kepalanya terbenam and sorong lagi. aku lakukan berulang ulang. aku pasak habis habis butuh ku hingga terasa mulut rahimnya diterjah oleh kepala butuh ku.

Aku gelek gelekkan punggung ku seperti tadi. Pendek kata bermacam macan gaya aku lakukan semata mata hendak memberikan kepuasan sepenuhnya kepada Rihma. Sepanjang permainan saya, Rihma tak henti henti mendesah desah, mengerang ngerang and meraung raung kenikmatan.

Aku juge merasakan nikmat yg tak dapat aku bayangkan. cipap Rihma memangg hebat; bukan sahaja sempit tapi kemutannya membuatkan aku tiidak dapat bertahan sekirannya minda aku ikut melayan kenikmatan.

Akhirnya Rihma meraung sambiil memelukku sekuat kuatnya. “Aaah. abang. Rihma. kalah lagie bang” kaki Rihma mengepit pinggangku and terasa cengkaman kemutan cipap nya memangg kuat. Nafasnya cukup kencang, matanya dipejamkan.

Aku berdiam saja, membiarkan Rihma menikmati klimax sepuas puasnya hingga die reda. Terasa butuh ku seperti disirami air hangat bila Rihma mecapai klimax nya. Bila nafasnya reda, Rihma membuka matanya dengann linangan air mata.

“Kenapa Rihma menangis? Rihma menyesal ke?” tanyaku yg masih lagie di celah kangkangnya. butuh ku masih terbenam di dlam cipap nya. Rihma tersenyum and berkata, “Rihma bukan nangis menyesal bang, Rihma rasa gembira abang telah memberikan Rihma nikmat bersetubuh; yg tak pernah Rihma alami selama bersama dengann bekas suami Rihma dulu. Dari tadi daah tiga kali Rihma rasa nikmat ini, tapi abang masih lagie belum pancut pancut. Rihma rasa bersalah pulak tak dapat memuaskan abang”.

“Takpe Rihma nanti lama lama abang pancut juga. Rihma larat ke mahu teruskan atau Rihma mahu rehat dulu?” tanyaku. “Rihma sanggup teruskan bang. Rihma mahu abang teruskan sehingga abang pancut. Selagi abang tak pancut Rihma rela abang teruskan walaupun Rihma rasa penat” Rihma memberikan senyuman.

Kisah seksi Merasakan Kemutan Cipap Janda Novel seronok

Mmg manis rupa gadis ini, tambah manis bila die mencapai kepuasan dengann klimax nya. aku terus menyorongtarik butuh saya. aku lihat mata Rihma kuyu and kadang kadang hnya putih matanya sahaja kelihatan dengann mulutnya ternganga.

Kemudian aku suruh Rihma mengiring ke kanan. aku angkat kaki kirinya ke atas and menyorong tarik butuh ku. aku lakukan persetubuhan dlam posisi begini beberapa minit. Kemudian aku suruh Rihma menonggeng.

Aku bertambah ghairah menghenjut cipap Rihma dlam posisi ini kerana daging punggung nya bergegar gegar macam ombak. Sungguh cantik punggung Rihma dlam posisi menonggeng. “Aahh. aah. abang. sedapnya” desah Rihma.

Aku lalu membongkokkan badanku di atas belakang Rihma. Kedua dua tanganku menggapai buah dada nya yg berayun ayun akibat henjutanku. aku ramas ramas kedua dua buah dada nya. Pengalaman baru disetubuh dlam posisi menonggeng ini membuatkan Rihma tak keruan.

Erangan and desahannya tak henti henti. Kemutan cipap Rihma masih kuat terasa dlam posisi menonggeng ini. aku rasa daah tak dapat mahu bertahan lagi; mana tidaknya bila aku lihat daging punggung Rihma yg seperti berombak ombak pada setiap tujahanku.

Lubang punggung nya yg terkemut kemut makin menaikkan berahiku. dengann segera aku cabut butuh ku and menyuruh Rihma telentang. Kedua dua peha Rihma aku kangkangkan and terus aku masukkan butuh ku semula di dlam cipap nya.

Aku mahu melihat wajah Rihma sewaktu aku pancutkan sperma ku di dlam cipap nya; itu pun kalau die izinkan. aku pasak butuh ku hingga terasa kepala butuh ku menerjah pintu rahim Rihma.

Ini membuatkan Rihma meraung kenikmatan. “Ooohh. ooh. sedap bang. senak Rihma rasa”. aku gelek gelekkan punggung ku bila butuh ku santak di dlam cipap Rihma. Makin kuat raungan Rihma bila kepala butuh ku berputar putar di dlam cipap nya and biji kelentitnya digosok gosok oleh pangkal butuh ku.

“abang. Rihma tak dapat tahan lagie bang” bunyi raungan Rihma. Kemutan dinding cipap nya sangat terasa sekali kencang cengkamannya; seolah olah memerah butuh ku agar memancutkan airnya. aku juge tak dapat bertahan lagie sambiil turut mengerang.

“Rihma. abang juge daah tak dapat tahan. abang daah mahu pancut ni. Rihma mahu abang cabut atau Rihma mahu abang pancut kat dalam?”. “Takpe. abang pancut kat dlam aje. abang” Rihma meraung sambiil terus memelukku dengann eratnya.

Kedua dua kakinya dilingkarkan di pinggang saya. Kemutan dinding cipap nya sungguh enak seraya aku rasakan butuh ku seperti disirami air hangat menandakan Rihma klimax lagi. aku merasakan butuh ku daah mahu mengeluarkan laharnya; Croot.

Croott. croott. Beberapa das pancutan laharku memenuhi liang cipap Rihma. aku lihat mata Rihma terbeliak bila terasa lahar hangat menerjah liang cipap nya. Nafas kitaorang sungguh kencang and aku terdampar di atas badan Rihma.

Bila nafas kitaorang reda, kitaorang berpandangan and masing masing mengukirkan senyuman. kitaorang berkucupan and kulum mengulum lidah. butuh ku masih lagie terbenam di dlam cipap Rihma. Walaupun kitaorang telah klimax , kemutan cipap Rihma masih lagie terasa walaupun semakin reda.

Akhirnya aku mencabut butuh ku. Kelihatan lendir kedua dua air nikmat kitaorang yg telah bercampur meleleh keluar dari lubang cipap Rihma. Batang butuh aku juge diselaputi lendir tersebut. aku berbaring di sebelah Rihma.

Stlh beberapa lama baru kitaorang teringatkan bayi jiran Rihma. kitaorang menoleh ke bawah. Rupanya siRyudi sudh terlena. Sepanjang kitaorang bersetubuh tadi kitaorang tiidak perasan samaada siRyudi menangis atau tidak.

Tau tau sahaja die telah lena. aku kemudian bangun bersandar di kepala katil. Rihma turut berbuat demikian lalu menyandarkan badannya di dadaku lalu aku peluknya. “Isy. Rihma, macam mana kitaorang sampai terlanjur melakukan persetubuhan ye? Macam tak percaya aje. pelawaan Rihma utk abang bersarapan bihun goreng and karipap terus sampai abang bersarapan cipap Rihma pulak” kataku bergurau tetakala aku fikirkan macam mana bolehh terjadi peristiwa ini.

Rihma mencubit lembut pehaku. “Entah le bang, tapi Rihma tak menyesal langsung. Rihma gembira kerana pelawa abang utk sarapan tadi” “Agak agaknya le kalau abang tak lalu and terserempak dengann Rihma tadi tak de le abang dapat merasa sarapan cipap Rihma nii kan?” , kataku jenaka menepuk nepuk cipap Rihma.

Rihma menyambut kata kata saya, “abang tak dapat sarapan cipap Rihma, Rihma pun tak dapat pula sarapan sosej abang ni” sambiil Rihma memegang and urut butuh saya. kitaorang sama sama ketawa mengenangkan peristiwa tadi.

“Rihma pandai betul goda abang ye. Pakai tuala mandi le. membuatkan abang bernafsu aje. Nampak cipap and punggung Rihma” kataku lagi. “abang. sebenarnya Rihma pun tak tau kenapa tiba tiba Rihma nekad bgitu bang. Rihma mula terangsang and bernafsu bila melihat butuh abang macam menjalar aje dlam seluar abang, masa Rihma hidangkan sarapan tadi. Rihma segan mahu terus terang dengann abang. Malu le Rihma kalau abang menolaknya” Rihma menerangkan.

“Isy. tak kan abang mahu menolaknya. Bodoh le abang kalau menolaknya. Mana kucing menolak ikan yg terhidang? Rihma. abang rasa beruntung kerana dapat bersama Rihma. Tapi abang bimbang kerana abang pancut kat dlam cipap Rihma tadi” kataku.

“abang. Rihma pun rasa beruntung juga. Rihma tak pernah rasakan nikmat klimax di dlam persetubuhan sewaktu berkahwin dulu. Kemudian selama lebih 6 tahun Rihma tak melakukan persetubuhan, Rihma tak terasa pun kehilangannya. abang telah menunjukkan apa itu nikmat persetubuhan. Rihma takut ini membuatkan Rihma ketagih nanti. abang jngn risau le tentang tu. Rihma tak kan mengandung kerana Rihma tak subur. Period Rihma baru habis 2 hari lalu. Tapi macam mana kalau Rihma naik ketagih?” Rihma menerangkan lalu bertanya.

“Apa susahnya. bukan Rihma aje naik ketagih, abang pun mngkin ketagih stlh merasakan kemutan cipap Rihma. Rihma call aje le. Tapi kena pasti selamat tau?” Jam menunjukkan sudh pukul 12.

15 tengahari. Tak sangka cukup lama kitaorang bercengkarama. aku and Rihma terus bangun ke bilik mandi and langsung mandi bersama membersihkan diri satu sama lain. aku meninggalkan apartmen Rihma kira kira pukul 12.

40 tengahari stlh berkucupan utk perpisahan sementara. Sejak peristiwa itu, aku and Rihma melakukan persetubuhan dua hari berikutnya berturut turut. Minggu minggu berikutnya kitaorang akan melakukan persetubuhan setidak tidaknya 1 2 kali seminggu, walaupun kalau diikutkan keinginan, mahu kitaorang lakukan setiap hari.

Oleh kerana faktor keselamatan and keamanan, kitaorang tahan sahaja hingga dilempiaskan bila kitaorang bertemu.