Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai 2

Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai | Hujan di luar masih belum reda lagi, bgitu juga kilat masih sabung menyabung. saya mengambil secawan kopi dan duduk semula di sofa.

Sebentar kemudian Jenisa datang dan duduk disebelah aku. saya cuba meletakkan tanganku di atas bahunya. Jenisa cume diam saja. saya picit picit bahunya dan membelai belai rambutnya yanng panjang mengurai.

Kisah berahi Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai Kisah lucah

” jngan lah Encik Jordan” Jenisa bersuara bila saya cuba hendak memegang payudara nya. Mendengarkan itu saya alih tangan saya dan memgosok gosok pehanya sambiil melentukkan kepala saya keatas bahunya.

“Maaf Jenisa saya tak sengaja” saya bersuara stlh mencium pipinya. Tanpa berkata apa apa Jenisa bangun dan menuju ke bilik tidur. Sebelum masuk ke bilik die menoleh ke arah aku.

“Mungkin die mengajak saya agaknya” saya berkata didalam hati sambiil melangkah ke arah bilik tidurnya dngan satu harapan. Jenisa menghampiri Barry untuk mempastikan yanng die sdh benar benar lena sebelum die merebahkan dirinya di atas katil.

“Encik Jordan kalau sdh mengantuk padamkan lampu diruang tamu dulu” Jenisa bersuara. “Boleh saya tidur disebelah Jenisa?” saya bersuara sebelum melangkah untuk mematikan lampu. “Ikut suka Encik Jordan” balas Jenisa.

Stlh lampu dimatikan, saya ke bilik tidur dan merebahkan badan di sebelah Jenisa. saya memasukkan tanganku ke dlam baju kebayanya sambiil meramas ramas sepasang payudara yanng baru dihisap oleh Barry.

“Ah. Encik Jordan nii kata hendak tidur” Jenisa bersuara manja. ” jngan lah marah nanti cepat tua” saya bersuara stlh tangan saya dapat bermesra dngan keduadua payudara nya. Semasa saya meramas ramas payudara nya, kakiku saya letakkan di atas pehanya dngan butuh saya aku gesel geselkan kepehanya.

Melihatkan yanng Jenisa diam sahaja saya memberanikan diri dngan merapatkan bibirku ke bibirnya. “Ada respon” bisik hati kecil saya bila saya merasakan yanng Jenisa sudi menghisap lidah saya yanng saya julurkan.

Kini kitaorang berganti berkuluman lidah. saya menarik tubuh Jenisa supaya duduk krna saya hendak membuka baju kebaya dan branya sekali. “Wah besarnya payudara Jenisa” saya bersuara sambiil membaringkannya semula.

Cite kongkek Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai Novel nakal

Saya nonyot kedua dua payudara nya silih berganti. stlh puas saya menarik kain sarongnya. Jenisa mengangkat jubur nya untuk memudahkan saya melucut kainnya. stlh kainnya terlucut, saya gigit manja mini garden Jenisa yanng masih dibalut oleh seluar dalamnya.

Jenisa kegelian. saya lurut seluar dalamnya sambiil bermain main dngan rumput rumput hitam yanng halus dan lebat yanng terdapat di alur cipap nya. Bila seluar dalamnya sdh tdk menjadi penghalang lagii saya buka kangkangnya dan menjilat jilat disekitar alur cipap nya.

“Encik Jordan nonyot kuat sikit sedap” Jenisa bersuara dan die juga memberitahu saya yanng die belum pernah diperlakukan demikian. “Jenisa pernah tak menyonyot ice cream Malaysia asli?” saya bertanya.

Cite nafsu Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai Citer kongkek

  • Dia cume mengelengkan kepalanya. “Kalau saya suruh hendak tak?” tanya saya lagi. “aku cuba” balas Jenisa. saya bangun untuk menanggalkan pakaian aku. “Wah blh tahan, dahlah besar panjang pula” Jenisa bersuara stlh melihat butuh aku.
  • Diciumnya kepala butuh saya sebelum cuba mengulumnya. Di kala itu saya masih lagii menjilat jilat alur cipap nya yanng sdh mula lencun. “Dahlah Encik Jordan, saya daah tak tahan ni” Jenisa bersuaara sambiil menolak pinggangku.

Saya mengalih posisi saya ke arah celah kelengkang Jenisa. saya arit aritkan butuh saya di celah alur cipap Jenisa sehingga die memaksa saya memasukkan butuh saya ke dlam lubang cipap nya yanng sdh bgitu bersedia.

Saya melipat kedua belah kaki Jenisa sehingga lututnya hampir mencecah payudara nya, sebelum butuh saya mengelungsur masuk ke dlam lubang cipap Jenisa yanng disambut dngan satu kemutan mesra. stlh agak lama butuh saya dapat mensesuaikan diri melayan kerenah lubang cipap Jenisa.

Jenisa sdh hilang pertimbangan dngan mengerakkan jubur nya ke kiri ke kanan. Ke atas dan ke bawah sambiil menyuruh saya melajukan tujahan yanng membuatkan batang butuh saya agak renyah.

Citer ghairah Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai Cerpen melayu

Bila Jenisa sdh dapat mengawal keadaan saya menyuruh Jenisa melipatkan kedua belah kakinya di belakang pehaku. saya membenamkan akik saya tanpa mengerakkannya. kite berkuluman lidah buat seketika sebelum saya menyonyot nonyot kedua dua payudara Jenisa hingga puas.

Hujan dil uar masih belum menunjukkan tanda tanda nak reda. Walau pun dlam cuaca yanng agak sejuk tetapi saya dan Jenisa tetap berpeluh krna senaman yanng kitaorang masih lakukan.

Novel blue Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai Novel seksi

Jenisa sdh mula menunjukkan aksi yanng die sdh tdk dapat bertahan lagii dngan mengerakkan jubur nya. butuh saya dikemut mesra hingga ianya sdh memberi isyarat tdk dapat bertahan lagii untuk melepaskan segala cecair yanng sdh lama bertakung untuk dilepaskan.

Saya membuat aksi sorong tarik, sorong tarik yanng agak laju dibantu oleh Jenisa dngan mengerakkan jubur nya ke atas ke bawah. Akhirnya saya melepaskan beberapa das cecair pekat menepati sasaran bertepatan dngan cecair yanng dihasilkan oleh lubang cipap Jenisa.

Kite berpelukan dngan erat sambiil menahan gelora yanng terdapat dicelah kelengkang kitaorang hingga reda. tetapi hujan di luar masih belum reda lagi. Bila keadaan sdh kembali normal saya merebahkan badan saya disebelah Jenisa sambiil bersuara.

“Tak sangka dapat juga saya melaksanakan segala apa yanng saya mimpikan selama ini. Jenisa marah tak?” tanya aku. “Ah jangaan lah Encik Jordan sebut lagii perkara yanng sdh berlaku” Jenisa bersuara sambiil menarik tangan saya untuk ke bilik air.