Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai 1

Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai | setelah hampir empat tahun saya bertugas. akhirnya permohonanku untukk bertukar ke negeri asal saya diluluskan. Malangnya bukan di bandar yg saya pohon, tetapii sebuah bandar yg agak asing bagi diri aku.

Walau pun saya disini tetapii belum pernah menjejakkan kaki ke bandar tersebut. Walau bagaimana pun akhirnya saya dapat menyesuaikan diri bertugas di bandar ini. untukk memenuhi masa lapangku, saya diajak oleh seorang pengawal keselamatan tempat saya bertugas agar mengikutinya pergi memancing.

Krna termakan dngn katakatanya saya membeli dua set joran berserta dngn alat memancing. Pada satu hari minggu bila pengawal keselamatan yg bernama Kardin, die offduty, saya mengikutnya pergi memancing.

Kisah lucah Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai Cite kongkek

Memandangkan yg sebelum ini saya tak pernah memegang joran, Kardin terpaksa mengajar saya cara mengunakannya. Walau pun tak banyaak tangkapan yg saya perolehi tetapii kata Kardin itu sdh mencukupi.

Hampir senja kita berkemas untukk pulang. Semua ikan yg saya perolehi saya bagi kepada Kardin. Sebagai orang bujang saya sememangnya tidakk memasak, pagi petang, siang malam saya makan di kedai atau pun warong.

Kardin mengajak saya singgah di rumahnya untukk makan malam. saya menolak dngn berbagai alasan. Akhirnya saya setuju stlh didesak oleh Kardin. Rumah Kardin adalah rumah papan, rumah kampunglah katakan dan terletak di dalamm sebuah kebun getah, yg katanya adalah peninggalan arwah ayahnya.

Bila sampai di rumah Kardin saya perhatikan seorang gadis sedia memanti di muka pintu berpakaian kebaya labuh, sungguh ayu. Bodynya sungguh solid, dngn sepasang tetek dan dubur yg begituu berisi.

Body yg menjadi idamanku selama ini. Kardin mempelawa saya naik ke rumah. gadis yg berada di muka pintu sebentar tadi sdh tidakk kelihatan. Kardin menyuruh saya tunggu sebentar krna die hendak mandi.

Saya duduk di muka pintu menghisap rokok sambill menghayalkan gadis yg baru saya lihat tadi. “Apa yg Encik Jordan menungkan?” Kardin menyergah hingga membuat saya tersedar dari lamunan. “Jenisa, ambilkan Encik Jordan towel dan kain pelikat” Kardin bersuara.

Sebentar kemudian Jenisa ( gadis yg sdg saya khayalkan) muncul menyuakan kepada saya towel dan kain pelikat. “Encik Jordan, ini bini aku, Jenisa” Kardin bersuara semasa Jenisa menghampiri sambill senyum dan terus pergi.

Saya terus ke bilik air untukk mandi krna disuruh oleh Kardin. Selesai mandi saya ke ruang tamu mendapatkan Kardin yg sdg memangku seorang baby. “Ini anak saya yg pertama lelaki bernama Barry”.

“Bang ajaklah Encik Jordan makan, makanan sdh sedia” Jenisa bersuara sambill mengambil Barry dari pangkuan Kardin dan dimasukkan ke dalamm buaian. “Makanlah Encik Jordan, jgn malu malu” Jenisa bersuara sambill menuangkan air minuman untukk aku.

Sama ada disengajakan atau pun tidakk saya tak pasti. krna semasa Jenisa menuangkan air minuman aku, tetek nya yg bulat tersentuh pipiku dan die pula saya perhatikan selamba saja.

Cite kongkek Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai Cite nakal

Selesai makan saya ke bilik air krna hendak mengambil pakaian saya yg saya tinggalkan. Melihatkan yg saya sdg mencari sesuatu Jenisa bersuara, “Encik Kardin mencari pakaian Encik Jordan ke?” “Kalau itu yg Encik Jordan cari ianya sdh saya rendam, krna sdh agak berbau” sambung Jenisa.

“Eh macam mana saya hendak balik?” saya bersuara. “Tidur disini sajalah Encik Jordan” kata Kardin. Berbagai alasan yg saya berikan untukk tidakk tidur di rumah Kardin. Akhirnya saya pulang dngn berkain pelikat dan berbaju teluk belanga kepunyaan Kardin.

Malam itu sungguh sukar untukk saya melelapkan mata, asyik terbayangkan Jenisa. Akhirnya saya terlelap juga dngn satu mimpi yg sungguh indah, yg mana saya mengharapkan agar satu hari nanti mimpi tersebut menjadi kenyataan.

Citer Malaysia Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai Citer nakal

  • Paginya saya terpaksa mandi berniat. Kini saya sdh begituu mesra dngn keluarga Kardin. Bila Kardin tidakk berkerja malam saya pasti ke rumahnya dan makan malam di sana. untukk mengelakkan kerap makan free sekali sekala saya memberi wang kepada Kardin untukk membeli lauk.
  • Pada mulanya die tidakk nak ambil. Apabila saya menyatakan yg kita akan putus kawan die ambil. Bagi melayan hobby Kardin setiap ada masa terluang saya pasti menemaninya pergi memancing.
  • Biasanya sebelum saya pulang ke rumah saya akan singgah di rumah Kardin untukk makan malam. Pada satu petang Sabtu, saya ke rumah Kardin untukk menservis peralatan memancing krna esok pagi pagi kita hendak pergi memancing di lokasi yg agak jauh.

Hampir maghrib saya minta diri untukk pulang dan malam nanti akan datang semula. Dipertengahan jalan saya terserempak dngn penyelia Kardin. Menurut katanya die hendak berjumpa dngn Kardin krna salah seorang dari pengawal keselamatan yg bertugas malam mengambil cuti sakit dan meminta Kardin untukk mengantikan tempatnya.

Saya senyum di dalamm hati sambill memikirkan cara mana saya akan dapat menikmati tubuh Jenisa yg sungguh sexy itu. Sampai di rumah saya membuat persiapan yg agak rapi sambill memikirkan cara untukk memulakannya.

Setelah begituu pasti yg Kardin sdh pergi kerja saya terus ke rumah Kardin. Mendengarkan yg saya tiba, Jenisa membuka pintu sambill mempelawa saya naik. “Kardin mana?” saya pura pura bertanya seolah olah tidakk tahu.

“Dia kena bertugas mengantikan tempat kawannya yg mengambil cuti sakit” balas Jenisa. “Kalau begituu biarlah saya pulang saja” kata aku. “Kalau ia pun naiklah dulu, lepas makan nanti bolehlah Encik Jordan pulang” kata Jenisa sambill melemparkan satu senyuman manja.

Cite ghairah Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai Novel nakal

Di kala itu sdh ada tanda tanda hendak ribut. saya mengharapkan agar ianya cepat berlaku. saya menuju ke dapur dngn ditemani oleh Jenisa sambill mendukung Barry. Rintik rintik hujan sdh kedengaran menerjah atap zink rumah Kardin.

Saya merasa lega dan mengharapkan ianya segera lebat. saya makan dngn ditemani oleh Jenisa yg mengajukan kepada saya beberapa soalan yg berkaitan dngn diri dan keluargaku. Penglihatan saya kerap tertumpu kepada alur tetek Jenisa yg jelas kelihatan apabila die membongkok.

Saya tahu yg Jenisa perasan, tetapii die buat buat tak tahu. Selesai makan saya mengambil Barry dari pangkuannya. Semasa mengambil Barry saya buat buat tersentuh tetek nya. Sungguh mengiurkan.

Cerpen melayu Main Cipap Isteri Orang Beramai Ramai Kisah seronok

Jenisa tidakk menampakkan reaksi marah. “Ini ada can” bisik hati kecil aku. saya membawa Barry ke ruang tamu dan membaringkannya di atas sofa sambill saya merokok. Jenisa berada di dapur untukk mencuci pinggan mangkuk.

Selesai mencuci die ke ruang tamu mendapatkan kami. Semasa die sdg berdiri di depan aku, petir berdentum dngn agak kuat. Jenisa terperanjat dan terus menerepa aku. saya tidakk lepas peluang dan terus mendakapnya dngn erat.

Jenisa cuba melepaskan dirinya dari pelukanku. saya lepaskan sambill meramas ramas ponggomgnya. Jenisa menjadi tersipu sipu malu. saya buat selamba jer sambill bersuara, “Jenisa bukan sengaja, begituu juga aku, terkejut krna bunyi petir ia tak?” Jenisa mengangguk sambill mengambil Barry yg mula menangis ketakutan.

“Terpaksalah saya menunggu hingga hujan reda baru bolih pulang” kata aku. “Kalau hujan tak reda, apa salahnya kalau Encik Jordan tidur di sini saja” Jenisa bersuara sambill memangku Barry yg belum berhenti menangis.

“Dia hendak menetek agaknya?” saya bersuara. “Mungkin jugak” balas Jenisa sambill memangku Barry masuk ke bilik tidur. saya duduk seorang diri sambill menghisap rokok. Habis sebatang rokok saya mendapatkan Jenisa yg sdg menetekkan Barry.

“Jenisa ada kopi tak?” saya bertanya sambill memandang tepat ke arah buah dada yg sdg dihisap oleh Barry. “Ada di atas meja makan” balas Jenisa.