Kisah Blue Cipap Licin Awek Comel

Kisah Blue Cipap Licin Awek Comel | Kisah blue nii pengalaman zaman persekolahan dulu. Hari tuu kelas abis lebih awal, cam biasa saye ajak member pergi lepak kat taman, port kiita orang.

Kalau dahh lepak dengan member tempat camtu biasa lah apa lagii kalau tidak bersembang pasal gadiis masing masing. hanye saye aje yaang belum ader lagi, mungkiin sebab saye nii memilih sangat sejak break off dengan gadiis aku.

Ego lah katakan. Tiba tiba sahaja ternampak 2 orang gadiis dari sekolah awek dekat kawasan tuu sdang berjalan seperti mencari satu tempat untukk mereka duduk. saya pun apa lagi, pasang susuk lah! Ini lah ‘chan’ saye mahu tunjuk terror kat depan member member.

Saye pun mulakan langkah cam seorang perwira. Tunjuk macho lah konon. “Hai” saye menyapa kat die orang. Mereka hnya balas senyuman kat aku. “korang berdua nii baru balik sekolah ke? ” tanya saye lagi.

“Ya. ” dengan nada sombong mereka menjawab. “Eh jual mahal nampak? ” saye bertanya dlm hati. tiidak Pa, ikan pasti makan umpan, salah seekor mesti dapat punya. “By the way, nama saye Jordin and korang? ” tanya saye lagii dengan konfiden.

“aku Vanneza dan yaang nih sepupu aku, Gella. ” Si Vanneza, 19 tahun, nii putih gebu dan si Gella, baru 18 tahun, kulit ‘sawo matang’ cam saye jugak. Lepas tuu mulalah saye jual minyak kat diaorang.

Member Member saye pun berbulu mata diaorang sebab saye dapat layan dua gadiis, sekor pun saye tidak offer mahu kenal kan untukk die orang. dalamm diam member member hilang entah kemana.

Cerita melayu Kisah Blue Cipap Licin Awek Comel Novel lucah

Ternampak pulak couple kat depan tengah syok beromen. kiita pun apa lagii ketawa ketawa malu lah konon nampak cam tue. “korang semua tidak pernah ke nampak benda cam tuu atau pun pernah tidak buat benda cam tue? ” dengan tidak sengaja saye tertanya kat diaorang.

“Eh tidak lah! Gila ke, kiita nii masih sekolah lagii mana blh buat cam tue. ” jawab Gella yaang tiba tiba bersuara. “Ai? Apasal pulak kiita masih sekolah tidak blh buat pulak? Ingat orang dahh kerja aje blh buat? ” saye jawab dengan sahaja.

“Kalau saye ringan ringan pernah juga dengan ex bf aku” celah Vanneza. “Oh ye ke? cam mana best tdk? ” saye tanya dengan sungguh sungguh mahu tahu. “ok lah tapi tidak rasa apa pun mungkiin my ex tuu tidak tau romen lah” sambung Vanneza lagi.

Gella hnya seyum sinis dengar jawapan dari Vanneza tue. Hai nampak nya kenduri besar lah saye malam nie. “Kalau gitu saye jadi bf you lah saye blh bagi korang feeling punya” jawab saye dengan berseloroh.

Kee! Kee! Kee! Ketawa gatal bercampur miang memecah senja tue. “korang mesti dahh expert eh! ” tanya Gella. “Expert tuu tidak lah tapi blh tahan experience jugalah” jawabku lagi.

“Betul ke? dengan siapa? daah bnyak ke girl yaang korang buat cam tue? ” tanya Vanneza. “yanng tuu tidak leh jawab dulu, kalau korang mahu tau kenalah cuba dengan saye dulu, nanti korang mesti tau punya. ” sambill tuu saye merapatkan lagii tempat duduk saye dengan Vanneza.

Vanneza berbisik kat aku, “aku nak, tapi Gella siapa mahu handle dia? ” “No problem saye tahu cam mana mahu handle dia” sambill saye tarik tengkok Vanneza dan berbisik.

Sempat saye jilat telinganya untukk memulakan adengan yaang memberahikan. Uhh. Vanneza mengeluh kesedapan dengan jilatan lidah api aku. “Eh korang buat apa nie! ? ” tanya Gella. “tdk de apa apa, ringan ringan aja, korang relax lah tengok kiita buat, kalau mahu belajar teknik teknik beromen, sambill tuu tengokkan kalau ada orang ok! ” perintahku.

Smbil tuu saye suruh Gella duduk kat sebelah aku. Vanneza sudh mula hayal dek pelukkan elektrik saye sambill mengusap usap tengkok dia, nii lah kelemahan awek , bibir saye pun mula mendekati bibir Vanneza.

Kiita berciuman basah sambill lidah kitaorang bergomol antara satu sama lain. Gella hnya perhatikan kitaorang bersetubuh. Tanganku meraba raba ke payudara Vanneza yaang agak padat tue. Hmm besar juga payudara dia, Vanneza biarkan apa yaang saye buat.

Tiidak cukup dengan tuu saye pun menyapai tangan Vanneza untukk meraba zakar aku, die turutkan kemahuanku bersetubuh, uhh sedapnya. Satu demi satu saye tanggalkan butang uniform Vanneza, ternampak longkangnya yaang gebu tue, saye menyelokkan tanganku ke dlm colinya dan meramas ramas payudara si Vanneza.

Die mengerang kesedapan, makin keras die memicit buah zakar aku. dalamm itu saye pun melepaskan butang coli Vanneza, saye pun menyelaknya dan lidah apiku pun mula mencari sasarannya nya.

“Eerrgghh. ” , Vanneza mendesah lagii mungkiin sedap atau mungkiin tidak tahan geli. saye tidak peduli sambill cuba memasukkan payudara nya ke mulutku sambill menggigitnya. Rasa cam mahu telan aje gunung tue.

Tanganku mula menjelajah ke peha Vanneza yaang putih gebu itu, dengan perlahan saye meraba selengkangnya. saye mengusap usap seluar dlm cotton nya yaang dahh basah sejak tadi lagi. Tiba tiba Vanneza menarik Gella mendekati kami, diambil tangan Gella ke riba aku.

Saya terasa panas, mungkiin si Gella pun dahh naik stim. saye mula menurun kan zipku dan mengeluarkan batang zakar ku dengan dibantu Vanneza. die merosotkan seluarku ke paras lutut, maka terlihatlah pedang yaang terhunus bersama dua biji bebola besi.

Vanneza terus melancapkan aku. Gella seperti dirasuk, mula mengikut apa yaang dibuat Vanneza bersetubuh tadi. die mula bermain dengan bebolaku. saye pun begituu jugak, mula memasukkan jariku ke alor sungai yaang sempit itu.

Semakin laju jariku berdayung, begituu juga dengan Vanneza yaang seperti lagii menumbuk sambal. “Aahh. Aahh. Aahh. ” , kata Vanneza yaang dahh tidak tahan itu, tapi saye tidak pedulikannya, saye terus mendayung sampai die klimax ! sudh itu dengan matanya yaang setengah buka setengah tutup berbisik kat aku.

“korang mmg best, saye tidak pernah rasakan cam nie” saye senyum sahaja. Kapal tidak sampai lagi. saye menyorong kepala Vanneza ke zakar ku yaang mengeras cam batang besi tadi.

Die tahu apa yaang haruss die lakukan walaupun nampaknya die belum pernah kerja tiup (blowjob) tue. saye mula merangkul Gella dan menciumnya. die tidak melawan dan ikutkan sahaja apa yaang saye buat.

Payudara Gella tidak sebesar payudara Vanneza tapi padat dan kenyal. saye menyelak uniform serta coli Gella. smbil tangan kananku pula menyelak seluar dlm Gella yaang pun dahh basah kuyup.

Kedua dua gadiis nii tidak de bulu cipap lagi. Jari jariku mula bermain di celah selengkang Gella yaang lubang cipap nya terlalu kecil lagii sempit itu. Sekarang giliran Gella pula untukk menikmati kelazatan zakar saye sambill Vanneza memerhatikan perbuatan adik saudaranya tue.

Novel lucah Kisah Blue Cipap Licin Awek Comel Cerpen nafsu

Vanneza menjilat jilat pula zakar aku. Waah saye bagaikan raja dilayan dayang dayang. saye meramas payudara kedua gadiis tue. Kiri dan kanan. Hari sudh gelap tidak nampak satu manusia dikeliling kami.

Saya suruh Vanneza baring di kerusi panjang tempat kiita duduk. saye baring diatas Vanneza. “Bang! Vanneza takut pregnant” “Don’t worry sayang saye tidak pancutkan kat dalam” pujukku. saye menyuruh Gella mengarahkan batang zakar ku ke mulut cipap Vanneza, nii first time dapat buat adengan berat sebab tuu belum tau shooting lagi, dengan pelahan Gella memasukkan dan saye membantu dengan menolak pelahan jugak.

“Aaww. ” , jerit Vanneza. “Sshh. , Sikit lagii sayang” rayuku pada Vanneza. Zitt. Terasa dara Vanneza terkoyak olehku. “Ooh. ” , Vanneza kesakitan. saye mengulum lidah Vanneza supaya die tidak dapat menjerit lagi.

Saya pula mula menghayunkan badanku untukk bersetubuh dengannya. kitorang berdua mula mengimbangi permainan kami. Vanneza dahh tidak tahan lagii langsung klimax ! die menciumku dengan kuat, meyedut lidahku kepuasan biar pun sakit pada mulanya.

Kini Gella pula merebahkan dirinya di depanku, bagaikan minta untukk bersetubuh. saye menguakkan kakinya tinggi dengan dibantu Vanneza. “Ti sakit tdk? ” tanya Gella pada Vanneza. “Sikit saja lepas seminit tuu tidak sakit lagi” pujuk Vanneza pada Gella agar melayani nafsuku.

Saye pun rasa dahh tahu kat lubang mana saye mahu sental, saye pun mula bersetubuh dengan pelahan. Tapi kali ini batang zakar ku rasa perit sedikit sebab lubang Gella yaang masih terlalu kecil lagii untukk batang zakar saye yaang 18 cm tuu dan bulatnya adalah sebesar bulat duit syiling 50 sen.

“Aahh! ” setelah selaput daranya dirobek Gella menjerit kesakitan. Vanneza menutup mulut Gella supaya jngan menjerit. saye pun suruh Vanneza menghalakan selengkangnya ke arah mulut Gella. Dan menyuruh Gella menjilat cipap Vanneza.

Kisah syok Kisah Blue Cipap Licin Awek Comel Kisah sex

  • Gella menghirup sisa sisa air alor Vanneza tadi. Srrp srrp. Terdengar jilatan Gella. Vanneza yaang kesedapan memejamkan matanya. Gella mula rasa keenakan dek buayan syurgaku. dengan pantas saye meneraju kapal yaang hampir berlabuh itu.
  • Gella klimax , saye tahu kemutan dan rasa kehangatan air cipap nya yaang menyembur batang zakar ku di dalam, kemudian saye suruh mereka berlutut di depanku sambill melancap depan muka dua saudara tue.
  • Crrutt crrutt crutt air mani ku memancut dengan banyaknya ke muka mereka sambill kusuruh mengeluarkan lidah masing masing. Hhmm sedapnya mereka kata kat aku. Rasa sakit di cipap die orang dahh hilang kini batang zakar saye pulak yaang melecet sebab mengoyak dan merobek dua dara sunti sekali goes.
  • Saya mengaku itulah pengalaman make love saye yaang pertama dan mereka pun rasa beruntung juga sebab dapat bujang saye pada malam tue. Satu hari tuu pemeriksaan dahh mahu dekat, jadi Gella pun ajaklah member die sorang tuu mahu belajar sama.
  • Nama die Gella aje, die bengap. Sekejap mahu tanya saye pasal tuu dan nie. Terkadang tuu sengaja saye gesel payudara die yaang agak besar kalau dibandingkan dengan perempuan yaang seumur dengannya.
  • Paras die dikatakan lebih cantik dari Gella atau Vanneza. So agaknya saye dahh bosan dok layan pertanyaan dia, saye sengaja masuk kan batang pensil ke celah longkang dia. “Eh apa nie? ” tanya Gella.
  • “tdk de ape saj mahu tengok berapa besar korang punya dengan Gella dan Vanneza. ” jawab saye berseloroh. “Ya lah mari kiita tengok siapa punya yaang besar! ” celah Gella.

“ok saye setuju” sokong Vanneza. “tdk mahu lah! Malu lah ada Abang! ” jawab Gella. “Apa mahu malu kiita orang dahh biasa tengok masing telanjang! ” kataku lagi. dengan tidak cakap banyak, Gella dan Vanneza pun memaksa bukak baju Gella dengan diperhatikan olehku.

“Eh tidak nak! tidak nak! Apasal nii korang? ” ronta Gella. “He he he padan muka kau tadi suruh buka elok elok tidak mau kan dahh kena paksa” Gella bersenda.

Akhirnya terdedah juga badan Gella di hadapanku. die memakai coli putih brand Bee Dees menampakkan payudara nya yaang keras. Lalu saye sengaja menyelak skirt uniform Gella. “Ha pakai seluar dlm pun Bee Dees lah! ” Gella nii anak orang berada jadi pakaian die blh dikatakan Branded.

Benar sangkaan aku, die memakai baju dan seluar yaang sepasang. “Eh pakai branded, apasal mahu tutup pulak tunjuk kan lah, korang mesti bangga dengan Branded stuff korang! ” kataku lagi.

Gella dan Vanneza pun dahh buka pakaian masing masing, hnya tinggal baju dan seluar dlm mereka jer yaang menantikan perasmian dari aku. “Ia lah Gella buka lah skirt kau Gella, kalau tidak kiita paksa lagii mahu tdk? ” Vanneza mengugut Gella.

“ok ok ok saye buka, tapi untukk apa korang buat nie? ” Tanya Gella dengan tersipu. “Alah nanti tau lah kau. ” jawab Vanneza. Wah rupa rupa nya payudara Gella lebih besar kalau dibandingkan payudara Gella dan Vanneza.

Kiita orang pun tengok lah cerita blue yaang kiita buat sendiri. kite ada rakamkan adegan bersetubuh kita. Sebab papa Gella nii juru video jadi diam kiita pakailah sendiri. “Eh tuu korang ke Gella, Vanneza? ” tanya Gella dengan terperanjat.

Novel nakal Kisah Blue Cipap Licin Awek Comel Cerita nakal

“Siapa lagii kalau tidak kiita, sahaja kiita tape buat kenangan. ” jawab Gella. “Ee, tidak sangka korang blh buat benda cam nie, takulah” jawab Gella lagi. Sebelum apa apa saye pun merangkul leher Gella dan menciumnya.

Gella meronta tapi saye terus jilat telinga, leher dan kelongkangnya. Gella pun tidak terdaya mahu melawan lagii krna keenakan jilatanku. Uhh Gella mendesah, “Sedapnya. ” katanya halus. Gella dan Vanneza mula mendekati kami.

Gella kiita baringkan di sofa. Vanneza dan Gella memegang peha Gella kiri dan kanan. Gella hnya dapat memejamkan matanya krna malu. saya baring di atas badan Gella yaang empok tue.

Dan teruskan jilatanku di seluruh badannya. Aah. saye pun menyelak seluar dlm Gella dan terlihat bulu halus Gella di dalamnya. pantat nya mula basah dan saye mau ia tambah basah dengan menjilatnya.

Gella merapatkan wajah dekat saye seperti minta dijilat seketika. saye dan Gella pun bermain lidah. Sementara Vanneza pula secara diam bermain lidah dengan Gella. Gella, Vanneza dan saye pun secara bergilir menjilat cipap Gella.

Die dahh tidak tahan dengan kelakuan kami. sudh berapa kali die cum tapi batang zakar ku masih belum merasmikannya lagi. Kemudian saye pula yaang duduk di sofa, Gella dan Vanneza menarik seluar dlm saye ke paras lutut.

Mereka bermain main dengan batang zakar ku yaang sejak tadi belum dijamah. Kusuruh Gella turun dan melihat apa yaang mereka sdang lakukan pada batang zakar ku. Gella menjilat kepala zakar ku Vanneza menjilat buah zakar ku.

Cite melayu Kisah Blue Cipap Licin Awek Comel Novel kongkek

Kakiku diangkat tinggi supaya dapat kulihatkan lubang jubur ku yaang juga minta dijilat. Gella terasa ghairah dengan adegan jilat menjilat itu. Lalu mereka pun bergilir menjilatku. saye pun hayal dengan kenikmatan itu.

Gella dan Vanneza dahh tidak sabar minta bersetubuh. Vanneza naik atas batang zakar ku dengan memandang ke arah aku. dengan perlahan die memasukkan batang zakar ku yaang besar ke dlm rimba nafsunya.

“Uuh. This is what saye want”, kata Vanneza. Gella dan Gella duduk di antara kanan dan kiriku sambill saye memicit dan meramas payudara mereka yaang masih awal ranum tue.

Vanneza menghenjut seperti menunggang kuda. Semakin pantas semakin kuat nafasnya menghembus. “Aah saye cum, saye cum, saye cum” , Henjutan Vanneza menjadi lemah lalu die pun menciumku menandakan die dahh cum.

Giliran Gella pula dengan menghulurkan jubur nya ke arahku. Vanneza menghulurkan batang zakar ku ke cipap Gella yaang masih ketat walaupun sudh berkali di belasah olehku. Gella menghulur dan menarik jubur nya kemudian saye menghentakkan batang zakar ku dengan kuatnya ke cipap Gella.

“Aaww. ” , jerit Gella yaang sedap sedap sakit itu. die pun melajukan gerakannya. “Aahh. oohh. aahh yes fuck me fuck me. ” , Gella dahh bagaikan orang hilang akal bersetubuh denganku.

Saye pun menghentakkan batang zakar ku dengan sekuatnya ke cipap Gella. Aahh. Gella berhenti seketika menandakan die pun dahh cum. Kini giliran Gella pula untukk mengorbankan daranya padaku. Vanneza dan Gella menarik kaki kiri dan kanan Gella dan menaikkanya supaya ia terbuka luas.

Gella hnya bisa diam, mungkiin mahu merasakan kenikmatan yaang sudh dikecapi oleh Gella dan Vanneza. dengann perlahan saye menyorong batang zakar ku, cipap nya dikuak oleh Yani dan Vanneza yaang suka bekerjasama dlm hal hal cam nie.

Uuhh bila batang zakar ku mula memasuki lobang Gella. Terasa betapa basahnya cipap die dan terasa agak licin di dlm mungkiin krna dahh terlalu bnyak air alornya mengalir. Kumasukkan setengah batang zakar ku dan kutarik semula kumasukkan lagii dan terus ke dlm lubang cipap Gella.

Die hnya memejamkan matanya sambill mulutnya terbuka seperti menjerit tanpa suara. saye meramas ramas payudara Gella yaang saye geramkan sejak tadi. saye hisap hisap dan saye jilat payudara nya.

Dalamm sesi selama 45 minit itu akhirnya saye terasa air alor Gella memancut di kepala zakar ku, terasa kehangatannya saye pun menarik keluar zakar ku dan mengarahkan ke muka Gella.

Vanneza dan Gella mendekat kan wajah masing seperti menunggu terpancutnya air mani ku yaang lazat. Crrutt crutt crutt air mani ku terpancut dengan banyaknya di muka dan di dada Gella.

Vanneza dan Gella menjilatnya seperti kucing minum susu. kitorang pun terbaring di depan sofa berempat kali ini. Gella katakan die tidak menyesal apa yaang die buat hari ini. die sebenarnya mmg mahu tahu benda nii hanya tidak de orang mahu bagi.