Isteri Ketagih Dirogol Beramai Ramai

Isteri Ketagih Dirogol Beramai Ramai | Disini aku nak memaparkan cerita seks saye. Ginna ialah nama penuhku and aku sudahpun berkahwin selama tujuh tahun. Serba sedikit tentang perawakan diriku aku bertubuh kecil ramai kawan kawan ku di waktu sekolah memanggil ku amoi Jepun.

Ini kerna bentuk tubuhku serta rupa wajahku mirip awek Jepun yaang kecil molek, berambut lurus serta berkulit putih kemerahan. Perkahwinan kami amat membahgiakan diriku pada mulanya. suami aku jauh lebih tua dariku.

Aku dilimpahkan dgn berbagai bagai kemewahan serta kehidupan yaang serba lengkap. Segala galanya yaang aku idami and impikan dapat ku perolehi dalamm masa yaang singkat. Shoping and bercuti diluar negeri blh dikatakan setiap 2 bulan sekali tempat yaang aku minati ialah di Venice.

Udara yaang nyaman serta cuaca yaang sentiasa redup and menyegarkan. Tetapi. tetaapi aku sungguh kesunyian kerna suami aku sentiasa je sibuk and pergi ke luar negeri hampir setiap bulan and biasanya memakan masa berbulan bulan baru die kembali.

Ginna abang akan ke London besok flight abang pukul 8 di klia ujar suami aku smbil mula menarik selimut. aku baru je habis mandi ketika itu dgn berkemban and sdg mengeringkan rambutku.

Abang mahu pergi lagi kan baru 4 hari lepas abang balik dari New York dah mahu pergi lagi tanyaku. Ala Ginna nii kan tugas abang jadi terpaksalah abang pergi lagi ada mesyuarat penting yaang abang kena hadiri Tanganku mencapai gaun tidur pink yaang nipis and terus menyarungkan ke tubuhku.

Aku merapati katil serta terus mendakap dada suami saye. abang Ginna bosanlah tinggal sorang ni ujar ku smbil mengusap dada suami aku dgn tanganku yaang halus. Nanti abang belikan souvenir untukk Ginna dari London nanti ya suami aku membelek tanganku and terus mendakap tubuhku kemas.

Abang Ginna belum habis lepas rindu kat abang lagi tau tapi abang dah mahu pergi lagi rengeku manja. suami aku mula meramas ramas bahuku and dgn perlahan melucutkan tali gaun tidurku menyerlahkan payu daraku yaang membonjol.

Em abang suka tengok urat urat yaang timbul kat buah dada you nilah Ginna suami aku berkata kata dgn nada geram. Ehk abang ni takan mahu tengok je suaraku lunak manja.

Cerpen lucah Isteri Ketagih Dirogol Beramai Ramai Novel ghairah

Harapanku dapatlah agar suami aku mengairi lurah nikmatku yaang sdh lama tak mendapat habuan. “Ginna mai sini isaplah abang nyer nie” suara suami aku agak bergetar meminta. Ku bangun and melepaskan dakapan suami aku serta menundukkan kepalaku kearah kemaluanya.

Kuusap batang kote die dgn tangan kiriku and kupandu batang kote nye kearah bibirku. Bibirku menjamah batang kote nye and terus kusedut sedut serta terus kenyonyot nyonyot hujung kepala kote nya.

Lidahku terus menjilat disekeliling kepala takuk die yaang sedikit kehitam hitaman. “Ish em Ginna sedapnya” smbil tanganya meramas ramas rambutku. Tumpuanku terus kujukan kearah hujung kepala kote nya. Berdecup cedup bunyi sedutanku and aku semakin melajukan isapanku.

“Oui ouuih Ginna arrgh jangaan kuat sangat abang tak tahan nih” suami aku agak mengigil menyuarkan kesadapan hasil dari nyonyotan bibirku di batang kote nya. “Ginna Oh arrgh tak tahan sangat ni” aku terus jugak menghisap and menyonyot dgn sepenuh tumpuan kerna nafsu ku sendiri sdh semakin bergelora.

Aku suka terhadap kote yaang tegak and utuh kerna aku suka posisi on top. dgn posisi ini aku dapat menghenjut and sehingga aku mencapai climax. “Argh Ginna”. kurasakan kedua belah kaki suami aku kejang and batang kote ya sudahpun memuntahkan sperma die terus kedalam mulutku.

Aku cepat cepat menarik keluar batang kote suami saye. Ishk abang nihh napa cepat sangat ujarku dgn nada geram. “Ala Ginna kitorang buat second round lahh ok? abang janji second round mesti best punya” “Ginna isaplah lagi yer please” Nafsuku masih lagi bergelora and cipap ku sdh mula basah.

Aku akur and sekali lagi menundukan kepalaku jari jariku mengengam batang suami aku yaang mula mengendur dek pancutan yaang pertama tadi. Sementara itu di sebuah CyberCafe, Nolber bersama seorang lagi teman die Arron berkongsi satu komputer.

Arron kau tengok tuh aku dah on dgn pompuan yaang pakai nick Istrikehausan nie. Nolber bersuara smbil tersengih kegembiraan. Oi bagus tuhh aku mahu tumpang sekaki Nolber, mari kitorang kerjakan cukup cukup Arron menambah serta menepuk nepuk bahu Nolber.

Arron aku takut laa, aku ajak die pergi makan je tengahari besok Nolber agak risau menyuarakan pendapatnya. Apalah kau nii Nolber takkan mahu makan je macam tuh tak girik la beb kalau mahu on biar betul betul on baru puas.

Ok Arron kalau macam tuh aku pergi jumpa besok bawak die pergi keluar lunch lepas tuh aku try usha bawak die pergi rumah sewa kitorang Very good macam tulah kawan, aku tunggu kat rumah besok, kau usha baik punya dulu bila pompuan tuhh dah ready aku joint sekali alright.

Arron aku takat ringan ringan biasalah tapi yaang heavy intercourse ni aku tak biasalah nanti ko mulakan dulu yeah sebab aku tak mahu yaang tak cun lahh Arron. Apalah kau nii kau bring her to our house, nanti pandailah aku mengerjakanya kalau kau tak mahu Arron tersenyum sinis.

Begittu lah perancangan yaang mereka berdua rancangkan. Nolber memanng budak College tapi Arron sudahpun bekerja maka memanglah Arron lebih berpengalaman jika dibandingkan. Ginna masuk kebilik semula stelah berpuas hati dgn temujanji untukk keesokan harinya.

Ginna tersenyum puas smbil cuba memejamkan matanya. dia bertekad akan pergi bershopping esok dgn bertemankan Nolber yaang baru je die temui di chat room sebentar tadi. Ginna melakukannya semata mata untukk memenuhi kesepian yaang sering kali ditinggalkan oleh suaminya yaang sentiasa sibuk sepanjang masa.

Itu je tujuanya tak lebih dari itu. Pagi Rabu tersebut suami Ginna bersiap and berkemas untukk bertolak ke London. Ginna memandu kereta nye untukk menghantar suaminya ke airport. Eh ye ker biasa aje, takkan lah pulak mahu bermuram and bersedih aje Ginna membalas serta terus menumpukan perhatian terhadap jalan raya tanpa memandang kearah suaminya.

Sesampai diruang departure Ginna cume memberhentikan diruang menunggu saja. die tak pun turun dari kereta. Nanti abang call Ginna bila dah sampai ye. suaminya berlalu smbil melambai lambai. Ginna memecutkan keretanya kearah Kuala Lumpur, sejak dari bangun tidur die cume menumpukan perhatian terhadap lunch date nyer.

Mereka sepatutnya bertemu. Ginna menelefon Nolber and menyatakan yaang die free saat ini and meminta berjumpa dgn die pada pukul 10 lebih. Ginna memberikan alasan die ada urusan lain masa tengahari nanti.

Sebenarnyanya die sendiri sdh tak sabar untukk berjumpa dgn Nolber budak college yaang bersama sama chatting denganya semalam. Sementara itu Nolber semakin girang menerima panggilan Ginna and mengetahui Ginna mempercepatkan masa untukk mereka berjumpa.

Nolber terus mengejutkan Arron. Arron ada change of plan bangunlah mari aku cerita plan baru nie. setelah meletaka kereta dibasement yaang berdekatan dgn tempat letak kereta Hotel, Ginna terus je bergegas.

Die siap sedia terus order makanan kerna dari pagi die memanng tak mangambil sarapan. Waktu itu Ginna sdg memilih tempat duduk tiba tiba ada seseorang menepuk bahunya. You ini Ginna kan sapa seorang pemuda tinggi lampai berpakain kemas.

Er ye aku Ginna Hai I Nolber lahh kitorang chat berdua semalam smbil pemuda itu menghulurkan tangan untukk berjabat tangan. Ginna meletakan tray makanan tadi diatas meja bulat and menyambut salam Nolber.

Nolber mengengam kuat tangan Ginna yaang halus lagi putih itu. Mereka berdua berbual kosong biasalah pertama kali berjumpa Ginna berasa agak gugup. Selama ini Ginna memanng biasanya cume berani buat cybersex and phonesex je dgn chatter tapi inilah kali pertama die berjumpa face to face dgn chatters di Internet.

Sungguhpun begituu Nolber pandai menyesuaikan keadaan sehinggakan Ginna tak lagi berasa kekok stelah setengah jam mereka berbual. Ginna jom kitorang tengok wayang, ada cerita best lahRamon mengajak dgn selamba.

Walaupun berusia muda Nolber memanng terkenal dicollegenya dgn gelaran casanova. Serta pengalamanya itu tak die sia siakan untukk menarik minat Ginna supaya berasa comfortable bila disisinya. Ok juga tuu good idea I memanng dah lama tak tengok movie especialy the latest movie lah.

Asyik tengok kat Astro jerr boring juga Ginna bangun and mengambil beg tanganya. kami menaiki lif yaang berdekatan dgn Delifrance and terus ke tingkat 3 dimana pawagam terletak. Semasa menaiki lif Nolber memegang erat tanganku yaang herannya aku sedikitpun tak merasa janggal.

Suami aku sendiri sejak akhir akhir ini jarang sekali memegang tanganku bila je kami keluar bersama. aku amat merindui saat saat manis semasa kami berdua bercinta di us dulu.

Aku membayarkan tiket untukk menonton wayang serta kami bergegas ke panggung nombor 8 untukk menonton cerita Matrix. Kebetulan pada masa itu tak ramai yaang menonton tayangan yaang pertama tersebut.

Ginna memanng jarang menonton Sci Fi movie dipawagam, die selalunya minat menonton cerita yaang bercorak romantik komedi. Tapi hari itu die menyerahkan hal pemilihan cerita kepada Nolber ternyata Ginna amat senang sekali bersama Nolber.

Mereka mendapat tempat duduk yaang paling belakang and berada ditengah tengah. Nolber tak henti henti menceritakan asal usul cerita Matrix, Ginna cume diam mendengar and. Ginna kulit you ni sungguh halus and licin smbil Nolber membilik bilik tangan Ginna yaang sejak dari tadi tak lepas oleh sentuhan Nolber.

Cerita berahi Isteri Ketagih Dirogol Beramai Ramai Kisah berahi

Mana ada you nii pandai jelah Nolber, ujar Ginna yaang mula kagum atas pujian pujian Nolber. Ginna please panggil I Nolber je ok and I panggil you Ginna smbil Nolber meguntum senyum.

Nolber terus je menarik tangan Ginna and menciumnya. sambiil diurut urut perlahan hujung jari Ginna. Ginna sendiri terperanjat dgn perlakuan Nolber mengucup tanganya tapi die tak pula berusaha menarik tanganya.

Melihatkan Ginna diam je Nolber semakin berani. Nolber melepaskan tangan Ginna and mula merangkul bahu Ginna dgn perlahan. Nolber makin lama makin mendekatkan mukanya kemuka Ginna and. Satu kucupan hinggap di bibir Ginna.

Ginna lansung berasa serba salah die cume pasrah. Nolber terus menggunakan peluang itu untukk menjamah bibir mungil Ginna. Perasaan Ginna bercampur antara merelakan dgn tak. Walaupun die memerlukan belaian kasih sayang tetapii die belum lagi bersedia untukk mengadakan hubungan seksual terhadap lelaki lain selain dari suaminya sendiri.

Nolber semakin galak menyonyot bibir Ginna sementara tanganya mula menjalar dibahagian leher Ginna. t Shirt Ginna memanng mempunyai bukaan koler yaang agak luas and ini makin memudahkan Nolber menyusupkan tangan die terus keanak baju Ginna.

Perlahan tetapii dgn tekanan yaang beransur kuat Nolber meramas buah dada Ginna. mmg bra Ginna masih menajadi penghalang antara jari Nolber degan puting buah dada Ginna yaang semakin mengeras itu, tapi Nolber tak ingin bersikap gelojoh and mengambil cara step by step bagi menaikan syahwat Ginna.

Agak lama jugak bibir mereka bertaut rapat sehinggakan Ginna termengah mengah mengambil nafas. Nolber, Ginna. Ginna mula bersuara didalam cahaya samar samar panggung itu. Oh maaf Ginna , Nolber memanng tak dapat menahan diri er did I accidently bite you Ginna Nolber cuba menukar topic.

Nolber bukan , Ginna malulah dekat public nih La bukannya ada orang yaang nampak pun kan kat sini gelap Disudut hati Ginna memanng merasakan keenakan yaang sukar digambarkan sebentar tadi die dia dikucup dgn begituu hangat oleh seorang lelaki.

Ginna memanng mempunyai fantasi untukk melakukan seks dgn seseorang yaang kacak and lebih muda. tak seperti berasmara dgn suaminya yaang sudahpun menjangkau usia and cume mementingkan kepuasan dirinya sendiri sahaja.

Novel melayu Isteri Ketagih Dirogol Beramai Ramai Kisah melayu

  • Kerapkali sejak kebelakangan ini Ginna cume dijadikan bahan seks object suaminya and apabila puas die akan terus menarik selimut and tidur dgn lenyaklah membiarkan Ginna masih lagi dalamm keadaan berahi.
  • Ginna you are so attractive, I mahu sangat see more of you, Its ok I faham kalau you tak berapa suka kat public jom kitorang check in kat hotel nie.
  • Nolber mengusap usap rambut Ginna smbil berbisik pada Ginna. Hati kecil Ginna bersorak mendengarkan kata kata Nolber tadi tapi fikiranya mula membayangkan rasa takut untukk menunaikan permintaan Nolber yaang baru je beberapa jam yaang lalu mereka mengenali antara satu sama lain.
  • Nolber terus bangun walaupun cerita wayang masih lagi belum selesai penayanganya. Nolber menarik tangan Ginna membuatkan Ginna tak mempunyai pilihan lansung untukk mengatakan tak. Pintu pawagam dikuak dgn girang oleh Nolber.
  • Ginna tunggu sekejap kat sini ya Nolber mahu pergi ketandas Hati kecil Ginna mula menduga kehendak Nolber yaang mengajaknya keluar dari panggung tersebut. Walaupun naluri wanita Ginna telahpun menduga perkara yaang akan berlaku seterusnya tetapii die sendiri tak pula cuba mengelak dari ajakan dia.
  • Setiba ditandas Nolber cepat cepat menelefon Arron. Hoi Arron aku mahu bawak die pegi hotel seperti yaang telah kitorang rancangkan. Nanti aku sms kau nombor bilik hotel alright. Arron you owe me this time aku mahu pompuan Cina kau tuu lepas ni ok.
  • Ginna masih lagi megepit beg tanganya bila Nolber keluar dari tandas untukk berjumpanya. Nolber terus memimpin tangan Ginna menuju kepintu keluar. Nolber you mahu pergi mana nii Ginna bertanya.
  • Ginna jom kitorang pergi hotel kat sebelah nii Hotel Nolber bersuara dgn bersahaja tanpa memandang wajah Ginna. Ishkk Nolber napa pulak mahu pergi hotel tuu Ginna mula menarik tanganya.
  • Come on Ginna I lebih suka berterus terang ok, sejak dari malam tadi memanng I have the intention to have you! Ginna I guarranty you that you are going to be satisfied to the fullest if you let me sleep with you.

Nolber memandang tepat kearah mata Ginna. Renungan tajam Nolber membuatkan Ginna tersipu and pada masa yaang sama Ginna merasakan kehangatan yaang bergelora and die merasa bagaikan anak dara sunti yaang baru pertama kali dikucupi mesra oleh seorang teruna.

Perasaan Ginna sendiri bertekad untukk mengikuti je kehendak naluri nafsunya sendiri. die sdh jemu cume menjadi objek pemuas nafsu suaminya sendiri sejak sdh beberapa lama berkahwin. Usahkan cumbu rayu bahkan suaminya hanyalah mementingkan kepuasan kepala kote nya sahaja, asalkan je die berjaya memancutkan sperma nya memanng sdh kebiasaan suami Ginna akan terus je berdengkur Batang kote Nolber yaang masih lagi terbenam ditarik keluar oleh die and dgn itu meleleh keluar yaang sejak dari tadi bertakung dilohong cipap Ginna.

Nolber terus mencapai tuala dibirai katil and pergi menyapa Arron. Hai Arron dah sampai pun ko Ishkk mestilah, aku pun sdh banyakk sabar nii Nolber ujar Arron smbil mula membuka butang kemeja die satu persatu and tersenyum lebar.

Ginna terus menarik selimut bagi menutupi tubuhnya yaang masih lagi berbogel itu. Ginna semakin keheranan melihatkan Nolber menyambut baik kedatangan seorang Bai Arron yaang baru memasuki bilik hotel mereka.

Perasaan keheranan and terperanjat Ginna semakin meningkat apabila Nolber seakan tak mengendahkan kewujudan diri die yaang baru sembentar tadi menjadi tempat bagi Nolber melampaiskan nafsu jantanya. Hey Nolber siapa ni yaang berani masuk dalamm bilik ini? Ginna mula menyuarakan rasa tak puas hati die dgn nada yaang agak tinggi.

Ehh Ginna apa yaang you terjerit jerit ni, ini cume kawan I, I yaang ajak die datang kat sini, Relaxlah tak payah kecoh kecohlah Ginna ok Nolber berkata smbil mencapai sebatang rokok didalam poket seluar die yaang tergantung diatas almari baju.

Yalah Ginna ini kawan aku juga Nolber heheheh kami memanng berkongsi duduk itu satu rumah Amboi Ginna punya badan banyakk lawalah aku ingin rasa boleh? kelihatan anak mata Arron semakin meliar merenung tubuh Ginna yaang masih lagi dibaluti selimut putih tersebut.

Ginna mula merasakan perasaan yaang tak menyenankan apatah lagi melihat cara Arron merenung tubuh dia. Serta merta Ginna mula merasakan ketakutan menjalar di lubuk hatinya. Arron mula duduk dibirai katil smbil tanganya mencapai hujung kaki Ginna yaang tertutup litup dgn selimut putih.

Jari kematu Arron mula meramas ramas hujung jari kaki Ginna. Ginna cuba menarik kakinya agak Arron tak dapat menunaikan hajatnya. Usaha Ginna cepat dipantau oleh Arron, tangan Arron yaang besar lagi berbulu Arron cepat cepat menekup buku lali Ginna menghalang pergerakan Ginna.

Oui sakitnya tempik Ginna bila je tangan ganas Arron mencengkam kuat kaki dia. Sekarang Arron telahpun mengapai kaki Ginna yaang sebelah lagi and dgn sekali rentap kain selimut terlerai and menyerlahkan kulit Ginna yaang putih mulus.

Kisah nafsu Isteri Ketagih Dirogol Beramai Ramai Citer lucah

Arron terpegun melihatkan tubuh Ginna yaang kecil molek and sungguh putih bersih lagi gebu itu. Nyata tubuh Ginna masih lagi basah dgn keringat akibat dirogol oleh Nolber baru je beberapa minit tadi and rungan cipap Ginna masih lagi dalamm keadaan yaang berlendir and berlengas campuran sperma Nolber yaang berdas das dilepaskan terus kedalam ruang rahimnya.

Hm apa lagi Arron takkan kau mahu tengok saja, cipap Ginna tuu depan mata kau saja? tegur Nolber yaang sedari tadi ashik memerhatikan gelegat Arron diatas katil. Nolber masih lagi mengepit rokok dicelah jari telunjuknya kini menghisap rokoknya dalamm dlm smbil Arron sudahpun memanjat naik tubuh bogel Ginna.

Nolber terus je merapatkan kursi yaang die duduki ke katil dimana pergelutan antara Arron and Ginna akan berlaku sebentar lagii. “Nolber tolong I Nolber apa ni tolonglah jangaan buat I macam nii Nolber” Ginna mula menyedari apa yaang sangat sangat dtakuti kini memanng akan berlaku sebebntar lagii, tetapii begituu die masih lagi berharap Nolber dapat menyelamatkan tubuhnya dari dirogol oleh Arron.

“please tolong I” Ginna terus terusan berteriak agar dapat belas kasihan dari Nolber yaang masih lagi berselamba menghisap rokok. Nolber bingkas bangun dari kerusi and kali ini die membuka beg galas yaang dibawa oleh Arron sebentar tadi.

Nolber menarik keluar Camera Digital Video and terus mengacukan lensnya ke arah Arron and Ginna diatas katil. Hm dengar sini Ginna, mulai dari sekarang segala aksi aksi yaang ko lakukan akan dirakam oleh kamera ini Nolber memadamkan rokoknya yaang hampir habis dihisapnya and mula menumpukan perhatiannya kearah lcd camera bagi mendapatkan angle yaang terbaik.

Ginna jika kau ingkar aku akan hantarkan gambar video ini terus kepejabat suami kau hehehehehehehehe Nolber tergelak smbil disambut oleh Arron yaang kini sudahpun menindih badan Ginna. Ginna sini mari hisap aku punya batang.

Arron melucutkan jeansnya and terpancullah batang nyer yaang semakin menegang. Batang Arron kini sdh pun mencapai 7 inci lebih sdg kan die belum lagi mengalami ereksi sepenuhnya. Nolber bersuara “Ginna baik kau turutkan kehendak Arron tuu cepat!”.

Dalamm keadaan terpaksa Ginna membuka mulutnya and dgn satu hentakan Arron terus je merodok batang kote nya yaang berkulup itu kedalam mulut Ginna. Mmpph mph mpphkedengaran Ginna menghadapi kesukaran untukk bernafas.

Batang kote Arron ternyata memenuhi segenak ruang mulutnya and bukan itu je batang Arron jugak amat panjang and menerjah masuk jauh hingga sampai keanak tekaknya. Batang kote Arron yaang berwarna coklat kehitaman terus je semakin mengembang and mengeras bila ianya dirodok di dinding pipi Ginna yaang cume mampu membeliakan matanya Ginna cume mampu memejamkan matanya and berharap Arron akan cepat mencapai ejakulasinya.

Citer syok Isteri Ketagih Dirogol Beramai Ramai Novel nakal

Ginna sdh semakin tak menahan bau hanyir batang kote Arron yaang sangat kuat menusuk lubang hidung dia, bukan itu je malah Ginna baru menyadari batang kote Arron mempunyai tindik di hujung kulit kulupnya.

Sejenis logam yaang berbentuk cincin itu terus je merobek robek langit langit Ginna setiap kali Arron menjolok masuk kote nya kedalam mulut Ginna yaang semakin menjadi lenguh dek menampung batang Arron yaang besar and tegang mengeras.

Setelah lebih kurang 20 minit Arron mengubah posisi dia. Kedua tangan berbulu Arron dgn pantas mencekup and memegang keras pinggang Ginna and memaksa Ginna berada didalam posisi menonggeng. Belum sempat Ginna membetulkan kedudukan die Arron dgn sekali tujahan merodok cipap Ginna yaang sdh sekian lama berlumuran lendir hasil pancutan sperma Nolber baru je sebentar tadi.

” Auw urrgh isshhk” Ginna bertempik dgn satu laungan yaang kuat and nyaring. Arron terus je merodok and menyumbatkan batang kote die sehinggakan cipap Ginna kelihatan penuh and sendat ditonyoh and dihenjut oleh Arron semahu mahunya.

Wah Kamu banyakk bising ya, aku suka kamu punya suara banyakk stim tujah Arron smbil terus memegang kemas kedua dua punggung Ginna. Ginna mencengkam erat panel board katil dihotel tersebut serta pandanganya kini semakin kabur.

Die cume memikirkan nasib cipap nya yaang sdg dipacu laju oleh Arron yaang pastinya akan mempunyai ruang perbezaan yaang besar selepas ini. Ini sdh tentu kerna suami Ginna sendiri mempunyai batang kote yaang pendek and tak munkin dapat menandingi kehebatan and kemantapan batang Arron yaang sekarang masih lagi mengganas dilubang cipap Ginna.

Nolber baru je memadamkan rokok yaang baru setengah dihisapnya sedari tadi. Nolber sdh merasakan tengananya pulih kembali and melihatkan Ginna teresak esak mendengus menahan setiap tujahan and rodokan dari batang kote Arron.

Nolber bingkas bangun and berdiri betul betul didepan muka Ginna yaang masih lagi didalam posisi menonggeng. Nolber mengenggam rambut Ginna and menariknya supaya muka Ginna terdongak keatas. Hmphh maii sini aku puaskan kote aku ni Ginna Nolber bersuara dgn nada perintah.

Ginna cuba membantah dgn terus tunduk and menyembamkan mukanya di bantal. Nolber mula naik berang atas tindakan Ginna. Tangan kiri Nolber mencenkam erat rambut Ginna yaang di ketika itu sdh kusut masai, manakala tangan kanan Nolber terus melontarkan satu tamparan kuat dipipi kiri Ginna.

Pipi Ginna yaang putih gebu itu terus bertukar menjadi kemerah merahan akibat tamparan sulung Nolber. Ginna terus merintih dgn harapan dapat belas kasihan dari Nolber. Cepat aku mahu kau hisap kulum batang aku nihh, bukannya susah sangat kalau kau masih ingkar juga aku akan buat lebih dari itu bentak Nolber dgn suara yaang bengis.

Akibat tamparan Nolber, Ginna terus je akur dgn perintah dia. Ginna dgn terketar ketar mendongak and perlahan lahan membuka mulutnya. Nolber tak berlengah lagih terus je menyumbatkan mulut Ginna yaang comel itu dgn batang kote nya yaang berurat urat.

Perasaan takut mula menyelinap and menhantui Ginna and die masih lagi merasakan kesakitan dipipi. Ginna memanng tak tahan akan kesakitan tamparan sulung Nolber and die mengambil keputusan menurutkan je kehendak Nolber.

Sementara itu dibelakang Ginna, Arron masih lagi memantakan batang kote die jauh kedalam lubang cipap Ginna yaang semakin lama semakin longgar akibat di rogol dgn begituu gelojoh sekali oleh Arron.

Kedua dua tangan Arron mencengkam pinggang Ginna berbekas kemerah merahan. Tangan Arron mula menjalar kearah buah dada Ginna yaang kecil molek tapi mengkal. Arron tak membuang masa and terus memicit micit buah dada Ginna dgn kuat and kasar.

Nolber jugak tak melepaskan kesempatan yaang ada, die mencapai protable camcorder yaang dibawa oleh Arron sebentar tadi and terus menekan butang recording. Nolber mengambil merakamkan gambar Ginna sdg menghisap batanya yaang mula mengeras and mengembang.

Hm bagus macam tulah, kulum kuat lagii, teruskan lagi isap kuat lagi yeah lagie Nolber mula. Ginna sememangnya tak mempunya pilihan lansung melainkan cuba menyesuaikan dirinya disetubuhi oleh dua orang lelaki yaang baru je dikenalinya.

Kini Ginna mula merasakan tubuh badanya menikmati perlakuan seks rakus dua pemuda yaang sekarang sdg ghairah mengecapi setiap inci tubuh badanya. Ginna mula membuka matanya yaang sejak dari tadi terpejam menahan kepedihan cipap nya dihenyak tanpa henti oleh Nolber and Arron.