Henjut Lubang Cipap Akak

Henjut Lubang Cipap Akak | Kak Defila berusia 34 tahun ada foresight dan open minded. saye dan Kak Defila ada kena mengena, pertalian darah sebelah abahku.

Jauhlah sikit saudaranya, tapi didekatkan krn kite kenal antara satu sama lain semenjak kecil lagi. Usia kite sebaya atau plus minus setahun dua, agak akulah. saye membahasakan dia dengann Kak Defila atau Defila sahaja.

Dan dia membahasakan diriku dengann panggilan Danni. Hmm. Issyhh. Maluu. daah tua tua seusiaku ini memanglah tebal rasa malunya. Malu pada diri sendiri dan dia tapi ini cerita dunia.

Cerpen seksi Henjut Lubang Cipap Akak Cerpen nafsu

Kalau dunia ini hendak terbalik sudahh lama terbalik. saye dan Kak Defila pun terbalik sama. Tua tua kite saye dan Kak Defila sama sama hebat sebab rupa rupanya dia hendak, mau dan rela maka saye tidak menolak sebab saye sudi.

Saye kekeh kecil. saye ni duda kematian isteri. Anak anakku semua sudahh duduk sen diri walaupun mereka semua belum mendirikan rumahtangga. Jadi saye tinggal seorang je di bangaloku di sebuah kawasan elit di ibukota ini.

Seminggu sekali saye dan anak anakku akan ber kumpul. Itu satu kemestian dan itu memangg ingin dan kehendakku. Kak Defila sudahh dua hari menginap di rumahku. Kira kira rumah saye ini menjadi rumah persinggahan dan penginapan dia apabila dia datang kl dari Kuantan.

Die ni cergas dan a bizwoman dalamm direct selling yg berjawatanlah dalamm chain die. Rupa rupanya Kak Defila memperhatikan saya. saye tidak perasan sebab saye tengah syok mengurut batang konek ku dengann minyak lintah di tepi kolam renang bangaloku selepas isya.

Itu sudahh menjadi amalanku semenjak saye diperkenalkan kepada minyak lintah oleh aruah datuk saudaraku ketika usiaku 21tahun. saye akan melakukan urutan di sebelah pagi dan di waktu malam di tempat yg sama.

Maka saye mewarisi pembuatan minyak lintah ini. saye yg tahu resepinya yg telah diturunkan kepadaku. Tiba tiba Kak Defila muncul depanku memakai vest mandi labuh dengann senyum melirik sambill menutup matanya dengann jejarinya terbuka.

Mak oii! Kak Defila exclaimed terkejut jg agaknya. “Danni. Apa you buat tue. o migod, o migod. big. long. big. long. Besar, panjangnya konek Danni” jerit Kak Defila melepaskan pekupan telapak tangannya dari mukanya dan mulutnya ternganga.

“Urut lagii tuu. daah lama menduda, kat mana you lepaskan air yg bertakung Danni?” Masa tu muka saye merah padam. Blushed dan malu sambill saye cuba menutup private parts saye dengann kain tuala.

Hidungku kembang kuncup dan Kak Defila masih sengih tercegat di depanku. “Duda is duda. Kalau mahu cuba bolih jg Defila. Baya kite ni bolih tahan lagii tau?” kataku spontan kepada Kak Defila.

“Senjata lelaki, kalau tidak jaga orang gadis susah juga” dalamm hatiku berdetik jg rasa hendak mengongkek cipap Kak Defila, saudaraku ini. Maklumlah tua tua saudaraku ni bolih tahan juga.

Awet muda. Kak Defila senyum melirik, “Isshh. saye agak saye sorang saja rasa mahu swimming. Sorry ganggu aktiviti you Danni. But you got a handsome konek ” Dan bila Kak Defila bergerak dan duduk di depanku menampakkan pangkal payudara nya yg putih bersih.

Apa lagii dahh rezeki saudara pun saudaralah, bini orangpun bini oranglah, janji dapat cipap. Maklumlah baru pertama kali mahu makan cipap Kak Defila. Dibawah sinar bulan mengambang, di tepi kolam renang yg tenang, di atas hamparan tuala besar tebal, Kak Defila membaringkan badannya bogel dan mengangkang kakinya lebar.

Cerpen syok Henjut Lubang Cipap Akak Novel ghairah

“Tunjukkan konek you Danni, saye mahu menikmatinya tegang depan mata saya” pinta Kak Defila dengann angin malam meramah tubuh kami. saye berbuat seperti mahunya. “o migod. big. long. blh ke saye terima dalamm saya, konek you tu Danni?” saye senyum.

“You will dear. No worry. You will like it” cipap tembam itu merangsang syahwatku. Tanganku meramas payudara Kak Defila dan jariku mengentel puting susunya. saye mula menghisap cipap nya yg basah tue.

Kak Defila mula mengerang, Kukuakan bibir cipap , lurah cipap nya kemerah merahan dan labia minoranya macam siput tu kunyonyot dan kutarik tarik dengann bibirku. Hujung lidahku menyodok nyodok kelentitnya.

“Danni. Geli. Uhh. Uuhh. Geli” ngerang Kak Defila merasa kelentitnya dimainkan dengann lidahku. Terangkat angkat kaki dan bontot Kak Defila, menahan kegelian yg amat sangat. Air mazi nya semakin banyaak keluar.

Kisah seks Henjut Lubang Cipap Akak Novel seronok

  • “Argaahh. Danni. Uuhh. Uuhh. Gelinya” renggek Kak Defila memejam celikkan mata. Melentik lentik tubuh Kak Defila setiap kali gigiku mengigit manja kelentit Kak Defila. dia tidak tahan dan terkencing kencing.
  • Saye senyum dan bahagia melihatnya. “Oh. Urghh tidak tahann. tidak pernah kena gini” Semakin lama semakin merah bibir cipap Kak Defila di siat siat oleh mulut, bibir dan gigiku.
  • Lalu lidahku menjulur sorong tarik ke dalamm lubang cipap Kak Defila. dubur nya terangkat angkat. Raung dan jeritannya dari halus mula menjadi keras. Nafasnya kasar dan begituu jg dengann nafasku.

Habis air di kolah cipap nya saye sedut dan kukeringkan dengann lidahku. “Ohh. Danni. Nice of you. saye tidak tahan. ingin cumm” raung Kak Defila sambill melipat kedua belah kakinya mengepit kepalaku.

Dubur nya yg lebar dan besar itu masih menghonggah ke atas dan ke bawah mengikut rentak jilatanku. saye menjilat lubang punggung Kak Defila. “Oh noo. Gelinyee. Beshh” jerit Kak Defila menghela dan menahan nafasnya.

Tubuhnya bepeluh. cipap nya basah dan lencun. saye kuakkan sedikit bibir cipap Kak Defila yg macam siput tue, lalu meletakkan kepala konek ku ke mulut lubang cipap Kak Defila.

“Danni. saye risau skit. Sakit nanti” rayu Kak Defila sedikit hesitation. “You’ hv not been fucked? Alahh. Bukannya sakit tapi sedap lah Defila” “Yes, dahh lima tahun tidak buat. my husband on iunsulin kencing manis. Cock dia tidak kuat dan tidak leh naik” “o sorry. You want me to fuck you?” “Of course dear. Of course” Lalu Kak Defila memeluk dan mengucup bibirku.

“Don’ t worry. You can eat my dick to the fullest length with ease and happy with it in you” balasku sambill menyepuh tubuhnya dengann lidahku touch and go.

Novel kongkek Henjut Lubang Cipap Akak Cerita blue

Dengann sepenuh tenaga, saye menekan batang konek saye ke dalamm lubang cipap Kak Defila. “Aduhh. Sakitt. Make nice and easy, slow and steady. Lubang saye masih ketat you. Please do it slowly. Your cock is big in me” erang Kak Defila sambill meronta ronta sdng saye memegang erat bontot nya.

Muka Kak Defila yg cerah menjadi merah padam. Tapi dia kata sudahh tidak tahan lagi. Meminta saye masukkan seluruh batang konek saye ke dalamm cipap nya. Sekali lagii Kak Defila menjerit halus” aaduhh. Sakit. Argaahh. Sakitt. Sedapp. Penuh rasanya” jerit Kak Defila meronta ronta dan terangkat bontot nya.

Dia menggeleng gelengkan kepalanya kiri dan kanan. saye menguatkan lagii pegangan pada pinggang Kak Defila. Air mazi Kak Defila semakin banyaak keluar dari cipap nya. Kepalanya Kak Defila terdongak ke atas.

Mulutnya melopong. Kakinya kejang merasakan cipap nya di tembusi konek Danni yg disorong dan ditarik di lubang cipap nya. konek saye terbenam dan mengesel mengoyak bibir cipap Kak Defila dengann ganas sekali.

Cerita Malaysia Henjut Lubang Cipap Akak Kisah nakal

Mata Kak Defila terbeliak apabila saye menekan batang konek saye lebih dlm. Kini sudahh separuh dari batang saye teng gelam, mengerudi lubang cipap Kak Defila. “Danni. Masukkan sampai habiss. blh kan sayang” rayu dan pohon Kak Defila.

Saye cuba menekan lebih dalamm lagi. Di masa yg sama raungan dan jeritan Kak Defila semakin bertambah kuat. Suaraku dan Kak Defila seakan akan tersekat di kerongkong. batang konek saye semakin ganas merobek cipap Kak Defila.

Menggedik gedik tubuh Kak Defila seperti ayam kena sembelih. saye memegang bahu Kak Defila untukk mengawal rontaannya ketika saye menghenjut laju laju. At last henjutanku, dengann kuat kuhentak lubang cipap Kak Defila, dia mengerang dan saye mendengus memancutkan sperma saye kedalam lubang cipap nya dengann banyaak sekali.

Kak Defila merasakan hangatnya ledakan air mani ku yg pekat hingga meleleh keluar dari lubang cipap nya. saye mencabut batang konek ku dari lubang cipap nya, Kak Defila memegang konek ku lalu menjilat kepala konek dan batang konek saye yg masih diselaputi dengann sperma lantas mengulumnya.

Semenjak dari peristiwa itu saye selalu bersetubuh dengann Kak Defila bila dia berkunjung ke kl dan bila peluang melakukannya ada. kitaorang saling berpelukan mesra, menikmati keindahan tubuh masing masing.

Saye mengusap usap cipap Kak Defila yg telah saye terokai dan saye gerudi. “Ohh Danni, your fucking makes me fly high and wild. Timakasih memberikan nikmat indah dan syok tu semula. Really Imiss it. saye love your dick. Big, strong and friendly in me” Kak Defila kekeh kecil sambill meraba manja dadaku.

Saye memicit hidung mancungnya itu.