Dihenjut Butuh Papa Tiri Sedap

Dihenjut Butuh Papa Tiri Sedap | Dari kecil lagii mama dan papa saye bercerai. saye dijaga dngn penuh kasih sayang oleh mama yaang bergelar usahawan berjaya. Setahun lepas, ketika saye baru menginjak umur 19 tahun mama berkahwin untk kali keduanya dngn seorang duda tidk ada anak.

Nama papa tiri saye namanya Jazz. saye panggil Uncle Jazz saja. die ni kurus skit dan badannya tegap walaupun sudh umur 40 tahun. saye hairan sebab apa la Uncle Jazz ni tergila gila ingin kahwin dngn mama saye yaang lapan tahun lebih tua dari dia.

Agaknya sebab mama ni bnyak duit kot. tuu yaang die terikat dngn mama. Hai. Nasib die lah tidk ada anak dngn mama sebab buat pengetahuan korang semua, mama saye sudh monopos pon.

Tidk ada redeki lar ingin menimang anak. saye pon tidk nak dapat adik. saye lebih senang jadi anak tungal dalamm keluarga. Hubungan saye dngn papa tiri pon bukan nya rapat sangat.

Kalau saye tidk ingin tengok muka die kat rumah waktu cuti minggu, saye pergilah lepak dngn kawan saye kat rumah diorang. tidk pon saye kunci bilik dan senyapkan diri saya.

Memanng saye jarang bercakap dngn die nie. tidk tahu lah sebab apa. mgkin saye rasa die agak muda dari mama. papa tiri saye ni memangg hensem. Macho, orang kata makin sudh injak umur 40 an.

Makin tuu diorang hebat. Entah lah. Pada saye tidk pon. makin sudh 40 tue, makin tua lah. ingin dipendekkan ceritanya. Suatu hari, mama terpaksa pergi ke usa sebab ada urusan kat sana yaang melibatkan cawangan syarikat mama kat sana.

Saye memangg tidk penah ditinggalkan mama lagipun waktu tuu saye masih menghadapi spm kertas terakhir. saye bukan nya apa. tidk ada orang ingin temankan. Lagipun rumah saye mana ada pembantu rumah.

Takkan saye kena tinggal dngn papa tiri kot. Ish! ingin muntah saye bila mengenangkan laki tue. Last mama pujuk saya. empat hari lagii die balik lah. bukan nya lama pon.

Akhirnya saye termakan pujuk mama. Pagi tuu mama berangkat ke uk dngn ditemani Unce Jazz ke airport. saye pula cepat cepat pegi ke perpustakaan negeri ingin study sebelum last paper spm petang nanti.

Bila sudh habis exam tue, saye pon lepak kejap kat shopping complex dngn member saya. sudh ingin dekat senja baru saye balik. saye tengok tidk ada kereta papa tiri.

So saye pon lega lah. Terus masuk rumah guna kunci spare dan masuk bilik saye untuk mandi. Habis bersihkan tubuh saya, saye pon lap lap tubuh saya. Then, saye pon sarungkan baju tidur nipis saye warna merah jambu kegemaran saya.

Sudh malam kan. Malas saye ingin pakai coli. hnya saye pakai panti warna pink saja. Takut jadi apa apa, naya saye nanti. saye tutup lampu utama bilik saye dan buka lampu meja bagi cerah skit bilik saya.

Hawa dingin dari aircond bilik saye menyebabkan saye kedinginan. saye rebahkan tubuh saye kat katil saye sambill menarik selimut tebal membaluti tubuh saya. dlm samar samar dari lampu meja, saye mula menguap dan mataku antara pejam dan tidk pejam.

Telingaku seakan mendengar pintu bilikku diselak. Terkejut dngn bunyi tue, saye terus bangkit mendadak. Tersembul muka Uncle Jazz di balik pintu. die sudh siap pakai pijama warna biru laut.

Perlahan, die hampiri saye dan duduk di tepi katil ku bersebelahan denganku yaang terduduk di birai katil. saye jadi tergamam bila die masuk macam tuu jer ke bilik saya.

“Sudana sudh makan kot?” tanya uncle Jazz. Suara dia. Alahai, romantik nya tanya saye macam saye ni bini die plak. saye angguk. Malas ingin jawab. “mama ada telefon uncle tadi. Bagi tahu yaang die sudh selamat sampai kat sana” beritahunya lagi.

Saye angguk lagi. “Erm. Cam mana dngn last paper tadi? Susah tidak?” tanya uncle Jazz lagi, membuatkan saye sudh tidk senang duduk. ni sudh melampau lah tanya macam2. saye sudh ngantuk giler nie.

Penat seharian kat luar. “Susah tuu susah lah. Kalau senang cam kacang, bukan exam nama nya” saye menjawab selamba. saye ingat die ingin marah lah saye sebab saye macam kurang ajar kat dia.

Cerpen kongkek Dihenjut Butuh Papa Tiri Sedap Cite nafsu

Alih alih, die ketawa kecil. Menyampah saye tengok die cam tue. Mengada ada. ingin tunjuk die tuu macho lah tue. jangaan harap! , bentak saye dalamm hati. “Kalau cam tue. Keluar result nanti. memanng bolih lulus lah nie” katanya lagi.

“Bukan setakat lulus. Lulus dngn cemerlang punya” jawabku. Tanpa saye sedar, tangan saye tersentuh tangannya yaang kasar. papa tiri terus menggenggam erat tanganku. saye rasa bila tangannya genggam tangan saye yaang kesejukkan tue, saye rasa selesa.

Tangan die yaang suam suam panas tue, memberi keselesaan pada saye yaang memangg kesejukkan. saye cuba tarik balik tangan saye dari dipegang uncle Jazz. Tapi, saye tidk berdaya melawan kudratnya yaang lebih kuat.

“Tangan Sudana sejuk. Selesa tidk bila uncle pegang?” tanya uncle Jazz. saye geleng kepala, pada hal saye mmang selesa dngn genggaman tangan die tue. Tapi, uncle Jazz masih bolih senyum lagi.

Walau pon die memangg hensem dan gentleman. Tapi saye rasa menyampah sangat tengok muda dia. mgkin sebab saye cemburu bila uncle Jazz jadi milik mama yaang memangg tidk sepadan dngn die yaang jauh lebih muda.

“Uncle. Lepas kan tangan Novar” rayuku bila makin kuat genggaman tanganku hinggakan dari rasa selesa, saye rasa sakit sebab genggaman die terlalu kuat bagi diriku yaang hanya pompuan yaang lemah.

Perlahan, die melonggarkan genggaman tangan ku tapi masih memegang tanganku, tidk nak dilepaskan. saye sendiri tidk tahu apa yaang bermain di fikiran papa tiri saye sekarang nie. Uncle Jazz mula menginjak ke arahku.

Dari tepi katil, die kini duduk berhadapan dngn ku. Dari cahaya lampu meja, saye tengok die sdg mengamati saya. Hairan nya. saye tidk halang pon die dari berada bersama saye di atas katil.

Dlm saye menolak, saye merelakan perbuatannya itu. papa tiri saye mendekatkan bibirnya ke telingaku dan saye dapat rasa dadanya yaang bidang itu tersentuh tetek ku yaang tidk memakai coli.

“Uncle tahu Sudana perlukan uncle malam nie” bisiknya dngn nada seksi. Baru lah saye faham maksud die kini. “Eh! Mana ada. Novar tidk takut pon. Dan tidk perlukan uncle sampai bila bila” saye menjawab sombong.

Uncle Jazz tenang dngn jawapan saye yaang kasar itu. saye hairan dngn perangai die yaang begittu tenang menghadapi telatah ku yaang nakal. Tiba tiba, die memegang pehaku. Baju tidur nipis saye sudh terselak ke pangkal peha waktu die datang tadi.

Saye tersentak bila die mengusap lembut pehaku. saye mengetap bibirku menahan godaannya. Mata saye dan mata die bertentangan sambill tangannya menjalar ke celahan pehaku yaang putih gebu itu. Kaki ku tergerak ke atas akibat usapan yaang merangsang saya.

Tidk pernah saye mengalami keadaan begini. memanng saye agak jahil dalamm bab ni walaupun saye sudh menginjak remaja. Melihat saye yaang tidk menolak sentuhannya, tangan ku yaang digenggamnya dilepaskan lalu badannya cuba rapat pada badanku.

Muka kami agak rapat bertentangan. Dadanya bersentuhan sekali lagii dngn dadaku. saye rasa ada sesuatu sdg menusuk ke perutku. saye pegang benda panjang itu dan wajah uncle Jazz serta merta berubah.

Die tundukkan kepalanya bila saye usap benda tue. die kelihatan menahan kesedapan yaang amat sangat. “Ooohh!” die berbisik kesedapan. Rupanya, saye telah memegang batang butuh nya yaang telah lama menegang sejak die bersentuhan dngn dadaku.

Cepat cepat saye lepaskan, dan wajahnya mendongak semula menatap wajahku yaang betul betul dekat dngn muka dia. saye yaang bersandar di birai katil tertolak ke belakang akibat ditindih badannya yaang besar.

Pinggangku yaang ramping dipegang kemas oleh tangannya lalu die mengucup bibirku. saye betul betul terkejut dngn tindakkannya itu. Seumur hidup saye inilah pertama kali dicium oleh lelaki. Tanpa saye sedari, saye menendang perutya.

Die tertolak ke belakang, dan kesempatan inilah yaang saye gunakan untk melarikan diri. saye tidk sanggup menyerahkan tubuhku kepada lelaki yaang bukan milikku. Lagipun, bukan kah saye memangg membenci dia? Pintu yaang terbuka memudahkan saye melarikan diri dari cengkaman papa tiriku.

Entah bilik mana yaang kumasuk pon, saye sudh tidk ingat. papa tiri ku mengejar ku ke bilik yaang saye masuk. Pintu bilik sudh ku kunci. Air mata bergenang di kelopak mataku.

Saye ketakutan bila pintu bilik diketuk berkali kali. saye mendiamkan diri di atas katil. Tiba tiba, pintu itu terbuka. Uncle Jazz memeluk tubuhnya sambill merenungku yaang ketakutan. saye bangkit semula bila die cuba mendekati saya.

Macam mana saye ingin lepaskan diri dari dia? “Kalau Novar ingin lari pon. Takkan lari ke bilik uncle dan mama?” soalnya sambill tersenyum. saye baru perasan yaang bilik ini adalah bilik mama dan uncle.

“Please uncle. jangaan buat Novar macam nie” saye mula menangis. die mula bergerak ke arah ku, sdg saye cuba menjauhkan diri darinya. Bila die makin jauh dari pintu bilik cepat cepat saye cuba keluar dari bilik itu.

Tapi, kali ni tubuhku cepat disambar oleh papa tiri ku. saye meronta ronta mintak dilepaskan. Pelukkan nya erat, agar ku tidk terlepas seperti tadi. dngn mudah die mengendong badanku.

Saye makin liar cuba untk melepaskan diri. Baju tidur ku terkoyak tanpa ku sedari. buah dada kiriku terkeluar dari baju tidurku yaang nipis, sdg kan tangan kasar papa tiri ku tersentuh putingku yaang tiba tiba menjadi kejang.

Badanku dihumban ke atas katil mama dan uncle Jazz. saye cuba menutup buah dada kiriku yaang jelas memuncak, teransang dngn sentuhan papa tiri ku itu. Uncle Jazz membuka baju pijamanya.

Di hadapan ku kini, tubuh sasa seorang lelaki yaang bernama Jazz. die cuba menindih tubuhku yaang dua kali ganda kecil darinya. saye meronta ronta bila baju tidurku direntap rakus.

“Uncle. jangaan ” rayuku, tetapii tidk diendahkannya. Tubuhku digomol semahu mahunya. Terasa satu benda panjang menyucuk di celah pehaku yaang kebasahan. saye sudh tidk sanggup menghadapi sitiasi itu lagi.

Katil tempat tidur mama ku dan papa tiri ku kini menjadi medan peperangan kitorang. Bibirku dikucup rakus. Tangannya memegang erat tanganku yaang meronta ronta mintak dilepaskan. Lidahnya cuba membolosi mulutku yaang terbuka sedikit.

Dijolok lidah papa tiri dngn melagakan lidah ku membuatkan saye kegelian sekejap. Permainan lidah uncle Jazz membuatkan saye makin layu dalamm pelukkannya. Penolakkanku bertukar kepada penerimaan. saye memegang pinggangnya sambill cuba mengulum lidahnya bagi membalas serangannya terhadap lidah ku.

Kami bermain main lidah hampir lima minit. Ternyata unce Jazz hebat ketika di ranjang. Dari mulut, die menjalarkan lidah papa tiri ke leherku. “Aaarhh” saye mendesis kesedapan. Dicium nya leherku bertalu talu membuatkan saye kegelian dalamm keenakkan sambill mendongak kepalaku bagi memudahkan die memainkan peranannya.

Leher ku seakan dijerut oleh tali bila die mengulum kuat isi kulitku pada leher. mgkin ini lah yaang selalu orang panggil “love bite”. saye mengerang kesedapan yaang amat sangat.

Kucupan hangat dari bibir nya memberi satu kepuasan yaang tidk terhingga. Ketika die mula menjalarkan mulut nya ke dadaku, saye mula rebah perlahan lahan. Badanku yaang tadi meronta rota inta dilepaskan, kini saye terbaring lemah.

Saye rasa macam ada cecair yaang keluar dari kemaluanku. saye berada di celahan kaki Uncle Jazz yaang sdg berlutut. die memandang ku. saye dapat rasakan. die seorang romantik org nya.

Die menghadiahkan ciuman pada dahiku dngn penuh kasih sayang. Rambut depanku diselak ke tepi sambill mengusap lembut pipiku. saye usap lembut dadanya yaang berbulu nipis itu. Agak kebasahan dek peluh walaupun bilik mama berhawa dingin.

Die cuba merapatkan badannya ke badanku, dan saye rasa tertindih dek krn badannya yaang sasa dan besar itu. Ciuman di jalarkan ke pangkal dadaku yaang separuh terselak. “Hemm. Puting Novar sudh menegang” katanya bila die menyentuh tetek ku yaang melonjak naik bila tersentuh tapak tangan uncle Jazz.

Saye menggeliat bersama erangan berbaur nikmat itu. tidk tahan dngn erangan saye itu, uncle Jazz terus menjilat putingku hinggakan kebasahan tetek ku. saye memegang erat besi katil sambill kepalaku bergoyang kanan dan kiri.

Eranganku bertambah bila die cuba menggigit putingku. Rambutnya kuramas kuat sambill menekan nekan kepalanya pada tetek ku yaang pejal dan tegang itu. “Ooohh. So good! Eeerrmmpphh. Please uncle” rayuku meminta agar die meneruskan gigitannya itu.

Pengalaman pertama dijilat dan digigit pada putingku menjadikan saye tidk keruan dibuatnya. “So. Please make me feel so good Dalmare!” jeritku bila die mengentel gentel putingku dan meramas ramas tetek ku yaang bagaikan buah betik itu.

Saye kelemasan dan lemah longlai diperlakukan begini buat pertama kalinya seumur hidup saya. Tanganku terkulai layu. Uncle Jazz pegang tanganku dan meletakkan kedua dua tanganku ke atas bagi memudahkan die menanggalkan baju tidurku.

Saye hanya menurut saja keinginan lelaki itu. Bila tali baju tidurku direntap sekali, maka terlerailah baju tidur ku dari tubuhku yaang selama ini saye tatang bagai minyak yaang penuh.

Entah kemana die melontar baju tidur saye pon, saye tidk pasti. Kini saye menjadi perhatian matanya yaang agak terkejut dngn rupa tetek ku. Diramasnya perlahan lahan, sambill membuat pusaran pada tetek ku yaang melentik ke atas.

Bila die memusarkan usapan ada tetek ku, saye meronta ronta kesedapan sambill meracau racau tidk sedarkan diri akibat terlalu nikmat. saye agak, pantiku sudh tidk dapat menampung kebasahan yaang membanjiri celah kangkangku.

Malu pon ada bila lutut uncle Jazz tersentuh pehaku yaang sudh basah dek air nikmatku. Uncle Jazz mula menjilat putingku kiriku dngn hujung lidahnya. saye tergerak ke atas sambill mengeliat sehabis habisan.

Kepuasannya hanya saye dan die yaang mengerti. payudara sebelah kanan ku diramas ramas sambill mengentel gentel putingku. batang butuh nya terasa tercucuk cucuk pada celahan pehaku. “Uncle. Uuuhh! Noo. Uncle. Eeerrmmss. Hhhaa” saye memanggil manggil nya diiringi dngn erangan yaang mengasyikkan.

Saye mula terasa kesemua air nikmatku seakan akan menghambur keluar dari lubang faraj ku yaang berbalut panti itu. Uncle Jazz melepaskan tetek kananku lalu merayap ke taman laranganku. Usapan lembut menyentuh faraj ku kemudian die merasa di lurah faraj u yaang banjir teruk.

“Hmm. that means, u already klimax ” bisik uncle Jazz. dlm sedar tidk sedar akibat menghamburkan air nikmat tadi, saye bertanya. ” climax tuu apa Uncle?” tanyaku kebodohan. Uncle Jazz mencium bibirku.

“Tandanya. Novar sudh mengalami puncak nikmat hubungan kitaorang nie. Bila rasa macam sudh terkeluar, bagi tahu lah kat Uncle yaang Novar sudh cumming atau klimax ” ajar uncle Jazz sambill meraba raba faraj ku.

Antara dengar tidk dengar saye angguk saja. Nikmat yaang dberikan oleh uncle Jazz kepadaku malam ini membuatkan saye khayal sekejap. Kemudian, saye dapat rasakan pehaku dikuak perlahan lahan oleh uncle Jazz.

Sedikit demi sedikit saye terkangkang luas yaang mana memberi kemudahan pada uncle Jazz untk becelapak di tengah. Malu dngn renungan nya, saye merapatkan kembali pehaku. “Kenapa nie? do not do this to me” pujuk Uncle Jazz sambill menguak kembali pehaku seluas yaang mungkin.

Dirapat kepalanya ke arah celah kangkangku. die menjilat jilat faraj ku yaang masih berbalut panties pink. Lidahnya menjolok jolok lurah faraj ku. “Usshh aarrgghh” erangku sambill tanganku mulai meramas tetek ku sendiri dan sebelah lagii mencapai kepala uncle Jazz.

Die mulai menarik seluar dalamku sambill terus mengucup ari ari kepunyaanku. Dan bila mana terbuka saja panties maka terserlahlah faraj ku yaang nampak timbul tembam dngn bulu yaang sedikit sekitar faraj ku.

Saye lihat uncle Jazz tersenyum melihat keindahan lurah faraj ku yaang kebasahan. Tanpa melengahkan masa, die terus membenamkan muka nya kecelah kelangkangku dan mulai menjilat biji kelentitku. “Argghh ishhs sisshh uuoohh” saye mengerang lagii serentak dngn mengangkat jubur ku.

Terasa air ku bertambah bnyak yaang keluar sehingga seluruh mulut dan hidung uncle Jazz telah cukup basah. “Hmm. Taste really good” katanya sambill menjilat jilat baki lendir ku yaang melekat di tepi bibirnya.

Agaknya, bau airku menyegarkan uncle Jazz serta menyelerakan membuat die tambah kuat nak menjilat faraj ku. Ini lah pertama kali seumur hidupku faraj ku di jilat oleh seorang lelaki dan saye tidk menyangka lelaki yaang pertama medapat tubuhku ialah papa tiri ku sendiri.

Die teruskan jilatannya sambill tangannya terus meramas payudara ku yaang asyik berlaga antara satu sama lain bila badanku menggigil kenikmatan setiap kali biji kelentitku di hisap dan disedut berkali kali.

Nikmat tidk terhingga. saye puas dngn layanan istimewa uncle Jazz. Dari perasaan benci, timbul perasaan sayang kepada lelaki yaang tua dari saya. Akhirnya. “Aaabbngg unncllee. Aaarrgghh” serentak itu saye mengepit kepalanya dngn kuat dan tangan ku menekan nekan kepala nya kuat ke faraj ku sehingga saye rasakan hidungnya terbenam dalamm lubang faraj ku membuat uncle Jazz agak sukar bernafas, tanganku sebelah lagii memegang tangan nya yaang meramas tetek ku dan menekan dngn kuat disitu.

Saye dapat merasakan air hangat seakan akan melimpah keluar dari lubang faraj ku. Lama saye mengepit uncle Jazz sehingga saye mengangkat tinggi jubur ku. Tetiba saye menjatuh jubur ku dan membuka kelangkangku semula.

Sempatlah uncle Jazz bernafas seketika tetapii belum sempat die menarik nafas sekali lagii saye terkepit dan jubur ku terangkat tinggi dan menjerit. “Uuunnccllee! Help mee!” sesudah beberapa saat baru saye menjatuhkan jubur ku dan melepaskan kepala uncle Jazz dari sepitan pehaku.

Cite ghairah Dihenjut Butuh Papa Tiri Sedap Citer lucah

Satu keluhan berat keluar dari mulutku “hhaarrhh”. Air nikmatku mengalir lagii dari lubang faraj ku. saye klimax kali kedua. saye terkulai layu. Uncle Jazz memelukku unuk mententeramkan perasaan ku yaang sudh keletihan.

Tidk sanggup rasanya untk meneruskan perjuangan yaang entah bila akan selesai. saye mencium lehernya dan meraba raba jubur nya yaang pejal. “I love you” bisiknya padaku. saye tersentuh dngn ucapan nya itu.

Ku usap belakangnya lalu kubisikkan ke telinganya. “I love you too” tanpa kusedar saye mengaku yaang saye memangg menyintainya sejak mula die sah menjadi suami Mamaku. Rambutku yaang serabut diusap penuh kasih sayang.

Dlm itu papa tiri saye menindih tubuhku, kedua lututku dibengkukkan ke atas dan uncle Jazz berada ditengah tengahnya, taman milikku ternganga menghadap uncle Jazz yaang mengacu batang butuh nya ke arah lubang faraj ku.

Saye yaang tiba tiba tersedar kehendak sebenar papa tiri saye mula merayu mintak jngn dimasukkan batang butuh papa tiri saye yaang panjang 7 inci itu ke dalamm lubang faraj ku.

Saye masih belum sedia menyerahkan mahkotaku kepada lelaki yaang bergelar papa tiriku. saye takut saye benih uncle Jazz dan saye akan bercambah dalamm rahimku yaang subur. Kalau itu terjadi, macam mana saye ingin terangkan pada mama? Sanggupkah die menerima yaang suaminya mempunyai anak bersama anak pompuan nya sendiri? saye mula menangis merayu pada uncle Jazz.

Perlahan, uncle Jazz merangkak ke atasku dan mengucup pangkal dadaku yaang putih melepak. “Oohh. Uncle. No. Please” saye menangis di hadapannya. Jelas sekali saye dalamm ketakutan dngn tindakkan yaang saye lakukan ini.

Uncle Jazz mengesat air mata yaang mengalir di pipiku. saye tahu die tidk akan memaksaku melakukan perkara yaang saye tidk suka. “Why Novar? Tadi Novar kelihatan bahagia bersama abang. Kenapa menolak permintaan uncle? Please. Uncle perlukan Novar untk melengkapkan saat bahagia kitaorang nie, ” pujuk uncle Jazz sambill membelai pipiku.

Pujukkan uncle Jazz membuatkan saye terleka. “Novar takut. Uncle suami mama. Kalau benih uncle tersemai dalamm rahim Novar. Macam mana Novar nanti?” tanyaku tersesak esak. Sebenarnya saye memangg nak merasai kenikmatan bila batang butuh papa tiri saye masuk ke dalamm lubang faraj ku dan kami mencapai klimax bersama.

Novel syok Dihenjut Butuh Papa Tiri Sedap Cite ghairah

Tapi, saye tidk cukup yakin dngn tindakkan ku meniduri uncle Jazz. “Then. Uncle akan bertanggung jawab. mama Novar tidk kan tahu perkara ini. Abang akan carikan ikhtiar untk Novar. Uncle akan beri nama abang kepada anak kitaorang nanti” pujuk uncle Jazz.

Saye yaang termakan pujuk rayunya mengangguk dalamm terpaksa. Uncle Jazz kemudiannya merangkak menuruni celah kangkangku yaang terbuka luas. Taman larangan ku ternganga menadah batang butuh yaang mengacu ke arahnya, uncle Jazz sengaja menggesel kepala batang butuh papa tiri saye yaang berkilat itu ke arah celah yaang terbuka supaya kepala tersebut bertambah licin akibat cecair yaang melilih dari rongga ku yaang keghairahan, geselan tersebut menimbulkan rasa makin sedap buat ku.

Erangan kuat terkeluar dari mulutku. Uncle Jazz tidk gelojoh untk menghunuskan senjatanya ke dalamm alat sulit ku. saye mula hilang sabar untk menikmati nikmat bila die cuba melengah lengahkan tujahan berbisa batang butuh nya itu.

“Unncllee. Pleasee. Hurryy. Let it come in my pussyy” rayuku tanpa sedar meminta papa tiriku sendiri segerakan menyetubuhinya. “Come down honey. We play our game slowly and smooth. ” bisik papa tiri saye ditelinga ku dngn nada yaang berahi.

“Hold on Novar. Abang ingin masukkan” bisik uncle Jazz sambill menggomol buah dada ku. Tanpa lengah lengah lagii saye menggemgam alat kelakiannya dngn mengarahkan kelubukku yaang telah sedia menanti, dngn perlahan uncle Jazz menekan senjatanya ke dalam.

Lantas bibir ku dikulumnya serentak tetek ku diramas diikuti menambah tekanan ke arah lubang yaang sempit. Uncle Jazz ketika itu berkerut dahinya bila die dapat merasakan kehangatan lubuk yaang telah sebahagian ditembusi senjatanya walaupun sempit tetapii dapat ditembusi krn ruang tersebut berlendir dan bengkak, uncle Jazz cuba menambah tusukan, sesuatu telah ditembusi membuatkan saye mengaduh.

“Aduh. Sakit. Uncle. Please. You hurt me” lantas saye menolak tubuh papa tiri saye yaang menindihku serta merapatkan peha agar tidk ditikam lagi. “Please open it. Honey. You will not feel hurt anymore” rengek papa tiri saye membujukku.

“Sakit uncle” balas ku yaang sudh tidk dapat menikmati keenakan dibelai lelaki sebagaimana tadi. Pedih celah kelengkangku direjah oleh senjata papa tiriku masih dirasainya tapi saye cuba jg membukakan kelengkangku untk uncle Jazz menambah benamannya ke dalamm lubukku walaupn kesakitan dirasai akibat rayuan dan pujukan uncle Jazz.

Kulihat uncle Jazz begittu bersemangat tapi berhati hati menghunus senjatanya supaya saye tidk terlalu sakit. die melakukan aktiviti menyorong tarik perlahan hnya setakat separuh sahaja, sementara itu jubur saye diramasnya manakala kedua tetek ku menjadi uliannya, mulut ku dikucupnya membuatkan saye bagaikan tidk bernafas membiarkan diriku digomol dan dipaku oleh uncle Jazz.

Uncle Jazz merasa terlalu nikmat walaupun senjatanya tidk sepenuh meneroka lubang kemaluan anak tirinya ini, nafsu membuak buak. saye tidk merasa nikmat sebalik menahan kepedihan celah kelangkang yaang dicucuk, walaupun papa tiri saye begittu lancar mencucuk kelangkangku.

Citer kongkek Dihenjut Butuh Papa Tiri Sedap Cite seronok

  • Daripada merasa sakit, saye kembali ke keadaan normal orang bersetubuh. Kenikmatan yaang dirasai akibat tujahan batang butuh uncle Jazz yaang panjangnya 7 inci itu membuatkan saye hilang pedoman, hilang kewarasan ku selama ini dan jg saye lupa yaang kini saye sdg bermadu kasih dngn papa tiriku sendiri.
  • Faraj ku terasa sengal bila batang papa tiri saye kemut dngn rakus, saye harap uncle Jazz faham yaang saye tidk nak batang butuh nya dicabut keluar waktu itu. mgkin menyedari saye masih berupaya mengemut batang butuh nya, uncle Jazz kembang kembangkan kelopak cendawannya agar batang butuh nya itu membengkak dalamm faraj ku.
  • Saye menahan kesedapan yaang diterima dari uncle Jazz. saye pejam mata kuat kuat sambill badanku menggigil gigil bila kelopak cendawan papa tiri saye mengembang dan mengucup dalamm faraj ku.
  • Saye kegelian. Bahuku dipegang kuat oleh uncle Jazz, cuba menahan saye daripada terus menggigil yaang menyebabkan die hilang rentak. Tapi, saye tidk peduli, apa yaang kurasakan ini lebih membuatkan saye lebih bertenaga untk melawan pegangannya yaang memangg kuat itu.
  • Perbuatan uncle Jazz itu itu membuatkan faraj ku kian bertambah kuat kuncupannya. Dan kemutan itu makin kerap dan berulang laju. Kini saye dapat merasa yaang uncle Jazz mengeluh kesedapan bila batang butuh nya ku kemut kuat kuat.
  • Saye takkan benarkan ia tercabut dari tubuhku. saye dapat melihat wajah hensem papa tiri saye berkerut menahan nikmat yaang saye berikan padanya. Kadang kadang, die mengetap bibirnya. Akhirnya tubuhnya turut menggigil penuh nafsu sepertiku tadi.
  • Saye sempat tersenyum melihat uncle Jazz kian lemah dngn perbuatan saye mengemut batang butuh nya. Kemudian saye menutup mataku. kami mengayuh dngn penuh bertenaga. saye peluk dpinggangnya dan saye menggerakkan tubuh kami atas bawah agar batang butuh nya tidk lari dariku.
  • Nafasku makin cemas. Tapi, orang berpengalaman seperti papa tiri saye membuatkan saye kagum dngn sikapnya yaang lebih matang dalamm menangani situasiku kini. Lalu, biji kelentitku digentel dngn laju dalamm keadaan batang butuh nya masih terendam kuat dan padat dalamm lubang faraj ku yaang kian rakus kemutannya.
  • Tidk semena mena kemudian saye melonjak sedikit. Nafasku terhenti helaan. Kemutku menyepit. Aklu dapat rasa basahnya batang butuh nya uncle Jazz di dalamm lubangku. saye mengetap bibirku. Dahiku berkerut merasakan kemuncak berahi yaang amat ladat.
  • Lama. Hampir tiga empat minit, mencecah lima minit. Dan sudahnya, gelinjatku tenang semula. Dadaku mulai berombak semula. Nafasku terhela lesu. Dan bibirku tidk diketap lagii tapi saye nak membicarakan sesuatu dngn uncle Jazz.

Faraj ku berdenyut perlahan dan basah. Perlahan lahan saye membuka kelopak mataku dngn perasaan malu. Tadi saye menolak, sekarang lain yaang jadinya. “Got it. Honey?” Tanya uncle Jazz. “Yes honey. I got it. Ooohh! I feel so horny” balasku dngn suaraku yaang serak akibat terlalu lama menjerit kesedapan.

Kakiku terdampar luas menguak selepas tadinya sewaktu mencapai tahap berahi, ianya terkancing rapat. Tiba tiba uncle Jazz mendakapku erat dan dalamm keadaan batang butuh nya masih terbenam rapat dalamm faraj ku, die berpaling posisi dngn susah payah sehinggakan akhirnya, kini uncle Jazz pula berada terlentang di bawah dan saye duduk di atas.

Posisi itu membuatkan batang butuh uncle Jazz makin terasa menyucuk dan menyenak di dalamm faraj ku sehingga menganjak pintu rahimku yaang berbonggol pejal. Tiba tiba saye rasa begittu malu sekali ketika itu krn papa tiriku dapat melihat tetek ku yaang subur gebu, perutku yaang slim, pinggangku yaang ramping, dan semak halus di bawah perutku yaang kini menelan sepenuhnya tongkol keras batang papa tiriku ini.

Saye sentuh perut uncle Jazz yaang berotot pejal itu. saye usap dngn rahimku masih bersatu dngn batang butuh papa tiri saye yaang tajam dan keras itu. Uncle Jazz merenungku dalam.

Saye tahu die begittu kagum dngn keindahan tubuhku yaang kini menghadapnya yaang sdg berbaring. “How do you feel rite now? If you really want to give up. Terserah lah. Uncle tidk nak memaksa Novar” katanya perlahan.

Kami bagaikan pasangan suami isteri yaang bahagia. memanng saye amat bahagia sekarang nie. Uncle Jazz memenuhinya dngn perasaan yaang tulus ikhlas. “Kalau Novar tidk suka, terserah pada Novar. Uncle tahu Novar memangg inginkan perhatian daripada uncle selama ini. hnya uncle tidk berkesempatan bersama dngn Novar. Kalau Novar tidk suka, uncle tidk layak menghalang kehendak Novar sebab uncle sudh berada di bawah” Uncle Jazz sengaja ingin menguji emosiku ketika ini.

Die tahu yaang saye mula menerima keindahan yaang kami kecapai tadi. mgkin die inginkan kepastian samada nak meneruskan lagii atau berundur dari medan perang ini. Ku lihat, uncle Jazz mendepangkan tangannya dan meluruskan kakinya sambill merenung tepat ke mata ayu ku.

Die terus meneran mengembangkan kelopak cendawannya supaya meregang memadatkan ruang dalaman faraj ku supaya saye terus merasakan tekanan yaang memberangsangkan. Perlahan lahan saye mengangkat pinggulnya melepaskan batang butuh yaang ditelan oleh faraj ku.

Kelihatan licin kulit batang butuh uncle Jazz itu diselaputi benih ku tadi. Keruh dan lendir. dat yaang menikmatkan. Dan saye benar benar terasa kecundang sebab terpaksa jg saye melepaskan batang butuh uncle Jazz itu dalamm keadaan yaang begittu berat melepaskan kepala cendawan papa tirku yaang kejang membesar itu.

Cerpen melayu Dihenjut Butuh Papa Tiri Sedap Novel nafsu

Plop! Terlepas dari faraj ku dan saye terus berbaring meniarap dngn kepala terteleng ke arah yaang bertentangan dari papa tirku ini. Uncle Jazz tersenyum. saye nekad untk mengharungi malam ini bersamanya.

Melihat saye berbaring disebelahnya, uncle Jazz dapat mengagak yaang saye telah mengambil keputusan yaang nekad berhubung hubungan kami berdua. saye nak meneruskan perjuangan kami yaang belum selesai. Diambilnya minyak baby oil Johnson yaang terletak di meja sebelah katil.

Lalu dituangkannya minyak itu ke pinggulku sehingga mengalir turun ke alur faraj ku. Kemudian digosokkannya minyak itu penuh menyelaputi pinggul ku yaang keras dan pejal itu. Dan sekali sekala die melajakkan jarinya itu ke faraj ku yaang masih menginginkan tusukan tumpul batang butuh nya yaang setongkol 7 inci itu.

Perlahan lahan dan berhati hati die naik merangkak memanjat ke belakang ku lalu menindih. Batang butuh nya diletakkan di alur pinggul ku yaang pejal itu. saye berdiam membiarkan. saye nak die meneruskan dngn membiarkannya tanpa bantahan.

Uncle Jazz gesel dari bawah ke atas. Bila butuh nya mengena celah peha ku, ianya kurasa memukul sedikit pintu punggung dan pintu faraj ku secara bergilir sebelum dilayangkan semula naik ke alur pinggul ku.

Lama jg uncle Jazz berbuat macam tue. saye menahan kesedapan. Mataku terpejam rapat setiap kali batang butuh nya digesel atas bawah dan memukul punggung ku dan pintu faraj ku.

Tanpa di suruh, saye tertonggek pinggulku kepada uncle Jazz yaang menindih tubuhku. saye tunjukkan kepadanya rekahan pintu faraj ku yaang sudh basah diminyakkan olehnya tadi dngn baby oil Johnson tadi.

Dngn agak gelojoh, pantas uncle Jazz merendamkan kembali kepala cendawannya masuk melalui liang faraj ku yaang indah lagii nikmat itu. Berdesup masuk dngn lebih mudah dari pertama kalinya. saye pegang dngn kuat kuat birai besi katilku.

Saye memberikan tindak balas berlawanan bagi membantu uncle Jazz menelan batang butuh nya supaya tertujah lebih jauh lagii ke dalamm faraj ku. Uncle Jazz sorong perlahan lahan, kemudian tarik sedikit, kemudian sorong lagii dan tarik lagi.

Pada setiap kali sorongan masuk, saye melonjak ke belakang ke arah papa tiri aku, pada masa sorongan tarik keluar, saye makin menganjak ke arahnya krn tidk ingin batang butuh nya terkeluar dariku.

Lalu die memulakan gerakan sorong tariknya dngn konstan dan konsisten, mengikut rentak ku yaang sudh naik berahi semula menerima asakan demi asakan dari tenaga batang yaang sungguh besar dan panjang, dan memenuhi keperluannya ketika itu.

“You like it Novar?” uncle Jazz sengaja mengusik. Tapi saye tidk mampu membalas usikkan itu dan hanya melepaskan keluhan manja anak kecilku yaang seakan menagihkan belaian yaang lebih merangsangkan dari semua itu.

“Emm. Emm. Ooouuhh” itu saja yaang keluar dari bibirku yaang basah dijilat berkali kali oleh lidah papa tiri aku. Sekejap kemudian die melajukan henjutannya. Dan keluhan ku kian makin laju seperti tempo tekanan yaang diberikan.

Makin ianya laju, makin saye tidk karuan. Bunyinya seperti enjin sangkut tetapii kuasa enjinnya Ferrari pulak. Bila uncle Jazz santak habis ke dalam, terasa pinggulku yaang pejal dan empuk itu menganjal menolak butuh nya.

Dan itu merangsangkan uncle Jazz untk makin mengganas. Rambutku di tariknya kuat. saye mengerang. Pinggulku diramasnya. saye merengek. Pinggulku ditamparnya. saye mengaduh. Dan kemudian. “Ahh ahh ahh ahh ahh. Eieiikkhh” saye mula mengejang dan menggelinjat sehingga kepalaku terlonjak ke belakang sdg kan kakiku kian rapat menjadikan kemutan faraj ku jadi sendat dan mengetat menggrip butuh papa tiri aku.

Saye berada di kemuncak kedua. Tapi, uncle Jazz masih beraksi selamba. Sepanjang lima minit saye menikmati orgasm yaang panjang tidk berhenti itu, uncle Jazz terus mengepam laju memberikan kepuasan batin kepada ku, kepuasan yaang pertama kali saye nikmati dari papa tiriku sendiri.

Kepuasan yaang dicapaiku adalah tahap optimum. Tiada bandingan. Batang butuh uncle Jazz masih basah digenangi kolam ku yaang membasah oleh cairan keruh kenyal dari terbitan mata air berahi kemuncak indali dari dalamm faraj ku.

“Emm” nafas saye lega semula tetapii masih lagii saye dapat merasakan keladatan krn pergerakan konsisten papa tiriku yaang masih belum menunjukkan tanda tanda kemuncak berahi jantannya. saye makin hilang kesabaran nak merasai benih jantan papa tiriku walaupun saye tahu akbiat yaang bakal saye terima nanti.

Saye nak merasa bagaimana nikmatnya bila benih papa tiriku bercantum dngn benihku pada masa dan pertemuan yaang serupa. saye nak bila papa tiri saye terpancut, saye jg terpercik. saye nak uncle Jazz kejang, saye jg nak erang sama.

Saye ingin uncle Jazz menggelisah krn saye jg nak menggelinjat sama. Tapi saye malu hendak bertanya bila uncle Jazz akan kemuncak bersama sama denganku. Perlukah saye berterus terang dngn uncle Jazz kehendakku? Agaknya bagaimana reaksi uncle Jazz bila saye inginkan die sampai ke kemuncak syahwat bersama saman denganku.

Cite syok Dihenjut Butuh Papa Tiri Sedap Novel nakal

Agak setelah lega dari klimax keduanya, uncle Jazz cabut kembali butuh nya. Kali ini saye tidk terkejut. Dan tidk menghalang atau menahan. Sebab saye tahu saye akan menerimanya lagi.

Perlahan lahan saye merangkak. Dan kemudian berpaling kepada uncle Jazz yaang tersenyum manja kepadaku. Pangkat papa tiri bagiku, hilang seketika. saye duduk merengkok dekat kepala katil. Tapi kakiku dilipatkan mengangkang selepas duduk di atas bantal.

Melihat reaksi ku begittu , uncle Jazz faham dngn fesyen ku ini. Dan tanpa bnyak kerenah terus memenuhi kekosongan ruang di antara celah kelangkangan saye yaang kian memberontak. “Boleh?” Tanyanya sebelum mengasak masuk.

Saye menggeleng sambill tersenyum penuh makna. saye pegang batang butuh uncle Jazz lalu ditarik naik ke atas. Uncle Jazz terdorong sehingga berdiri dngn batang butuh nya tersua ke mulut ku.

Diasaknya perlahan sehingga saye dapat mencapai lidahku yaang tajam ke kepala cendawannya. ngap! Seinci tenggelam dalamm mulutku. Dan saye menikmati jus jus buah buahan yaang tadinya terpalit dari faraj ku ke batang butuh uncle Jazz.

Hmm. Sedap rasanya bila sperma kami berdua dicampur. Tiada lagii perasaan geli untk menikmati air jus hasil nafsu syahwatku bersama papa tiriku ini. “Sedapnya Novar. Emm. Pandai Novar. Sedut Novar. sedut kuat sikit” Uncle Jazz memberikan pujian perangsang kepadaku untk memberi galakan berterusan yaang sudahnya memberikan hasil yaang baik kepada kaedah kuluman vakum yaang ketat itu.

“Mmm. Mmm” saye tiba tiba terasa tercekik dan terbelahak bila kepala cendawan itu menutup tekakku sehingga menyukarkanku bernafas tetapii kemudian saye cuba adjust. Dan dapat menerima hampir tujuh inci itu dalamm mulut, mencecah tekak ku.

Uncle Jazz mengepam bila tangan ku penat. Bila kepalaku makin lesu, uncle Jazz mengepam lagii bagi membantuku. saye hanya perlu sedut vakum. Uncle Jazz cuba usahakan segalanya demiku. “Mmm” saye rasa lemas.

Kupandang tepat ke wajah papa tiriku sambill menggeleng. Dicabut butuh nya semula lalu turun mencelapak antara celah kelangkangku. “Novar sudh basah lenjun nie” usik Uncle Jazz sambill tersenyum. faraj ku kebasahan dek krn rasa berahi yaang amat sangat.

Tanpa bnyak lengah, Uncle Jazz memacu batang butuh nya ke arah lubangku. Pendayung direndam. Kemudian mulai diasak masuk semula ke dalam. Tapi saye terasa kurang selesa. “Kejap uncle” rayuku sambill menahan dada tiriku.

“Kenapa Novar?” Uncle Jazz manja sekali melayani anak tirinya ini. mintak apa saja pon pasti dibaginya. “Lenguh lah uncle” saye beralih mendekati tebing katil. Pinggulku diletakkan betul betul di tebing tilam.

Kakiku terjuntai ke bawah sehingga tapak kakiku mencecah ke lantai. saye menguak luas kelangkangku. Uncle Jazz turun ke lantai. Di lututkannya kaki mencium faraj milikku sepuas hati. Dijilat dan dikemamnya biji kelentit ku yaang memerah, sebelum berdiri mengacu senapangnya semula.

Saye menguak kaki luas luas sambill menguak kelopak mawarku dngn jari tangan kedua belah menunjukkan pintu faraj ku yaang sedikit terbuka. Slow slow papa tiriku meletakkan kepala cendawannya. saye pula membantu dngn menggunakan tangan kiriku.

Dipacukannya ke liang. Sehinggalah papa tiriku menerjah ke dalamm barulah saye melepaskannya. Masa Uncle Jazz mulai mengepam, saye memautkan tanganku ke leher Uncle Jazz. Merengkok badanku sambill ditujah laju oleh papa tiriku dngn penuh nikmat.

Tidakk ada rasa yaang lebih bagus dari pertemuan dua alat kelamin itu dalamm posisi itu. Geselan kulit batang yaang keras berurat itu dngn dinding faraj yaang penuh menyimpan urat sensitif segala rasa geli dan berahi, membuatkan saye tidk karuan haluan.

Kepala cendawan Uncle Jazz jg menyimpan urat geli berahinya tetapii kematangan Uncle Jazz membuatkan die mudah mengawal urat geli berahinya supaya tidk cepat membawa die ke penghujung upacara. “Uncle. Ooohh” saye mulai berkata kata dalamm mimpi nyata.

“Kenapa Novar” Uncle Jazz merenung rapat matanya ke tetek ku yaang bergetar kencang selaras dngn kelajuan butuh nya yaang mengepam. “Cepatlaa” ringkas jawapanku. “Awal lagii sayang” Uncle Jazz memujuk.

“Novar tidk tahan. Uncle. Hemm” “Hem?” “Novar ingin sekarang” “Sekarang? Takkan cepat sangat?” “Dahh. sudh sejaamm” “tidak suka lama?” Uncle Jazz cabut butuh nya lalu mengetuk ke biji kelentit ku untk mengimbangi rasa sedapnya.

“Nakk. Tapi nanti buatlah lagii” Uncle Jazz tersenyum. “Baiklah. Kejap lagi. Ya sayang” Uncle Jazz memasukkan semula butuh nya ke dalamm faraj ku yaang begittu mudah memberikan laluan itu, tetapii masih begittu sempit untk digeledah oleh papa tiriku.

Citer Malaysia Dihenjut Butuh Papa Tiri Sedap Cerpen sex

“Kita naik atas Uncle” saye mengajak papa tiriku mengesot semula naik ke atas. butuh nya tercabut semula. saye naik menelentang menggalas jubur ku dngn bantal. Uncle Jazz naik merangkak mencelapak tengah kelangkang.

“Cantik” puji Uncle Jazz melihat faraj ku. Tapi saye sudh tidk sabar. Jariku mengutil ngutil biji kelentitnya dalamm keadaan yaang paling mengghairahkan “Please hurry. Uncle” cepat cepat saye menarik tangan papa tiriku.

Uncle Jazz itu terdorong mendepang tangan antara rusuk kanan kiri ku. saye merangkul pinggul Uncle Jazz dngn kakiku seraya memberi bukaan luas dngn jariku supaya batang butuh Uncle Jazz dapat menyelinap dngn mudah.

“Lembut? Kasar?” Tanya Uncle Jazz. saye hanya melayukan pandangan matanya. Kelopak mataku mengecil. Sedikit demi sedikit Uncle Jazz memainkan peranannya sekali lagi. die mengambil posisi sedap. dngn kaki celapak katak, peha ku di atas pehanya, Uncle Jazz mula maju.

“Ahh!” saye mengerang manja menerima kemasukan batang butuh uncle Jazz. Liang faraj ku membuka perlahan. Seinci menjelajah masuk. “Uncle” saye memanggilnya lemah. “Kenapa?” Uncle Jazz berhenti mengasak. “Sedaappnyaa” saye melepaskan kelopak mawarku bila kelopak cendawan Uncle Jazz sudh ditelan oleh faraj ku yaang tercungak tinggi atas galasan pinggul di bantal.

“Lagi” seinci lagii masuk, tinggal lima lagi. saye cuba menahan geli bila Uncle Jazz menggentel biji kelentitku. saye cuba menahan tangan Uncle Jazz dari meneruskan gentelen itu tetapii Uncle Jazz tetap beraksi bagi menerbitkan segera berahiku.

“Masuklaah laagi” saye merintih manja. Bibirku mengetap erat menahan rasa yaang indah itu dari begittu cepat menghanyutkannya ke inderaloka. Seinci lagii menerjah. Tinggal empat inci lagii untk memenuhi hajatku.

“Padatnyaa” saye menggelinjat menikmati asakan perlahan dan teratur dari peparangan terancang itu. Seinci lagii ditolak perlahan ke dalam. saye dapat merasakan liang dalamm kepunyaanku yaang makin mengecil itu kian menghimpit kebesaran kepala cendawan papa tiriku.

Tinggal tiga lagi. faraj ku terasa makin lincir. “Uncle. Novar tidk tahan uncle” saye makin mengeluh dalam. Keindahan ini tidk mngkin dapat saye kecapi dari mana mana lelaki. Uncle Jazz menolak lagii seinci ke dalamm membuatkan tinggal lagii dua inci.

Saye terasa nak mengemut tapi saye cuba menahannya. Batang butuh papa tiriku terasa begittu besar lagii mengembang dan mengeras di dalamm faraj ku. Terasa lebih besar dari yaang tadi.

Kisah lucah Dihenjut Butuh Papa Tiri Sedap Kisah nafsu

Atau sebenarnya saye terasa begittu ghairah amat dngn nikmat yaang hendak dicapai dngn Uncle Jazz sekejap lagii bersama sama bila Uncle Jazz menyemburkan benihnya ke dalamm faraj ku yaang turut akan bersama memercikkan benih untk ditemukan dngn benih Uncle Jazz “Santak uncle. dlm lagi” saye merayu rayu.

“nah!” dupp! “Aahh!” saye seperti orang yaang kena hysteria bilabatang butuh papa tiriku menyantak kuat lubang faraj ku ytang mengemut kuat. “Yeaasshh!” clop! clop! chlup! Berdecap decip bunyi hempapan dan ganyahan batang butuh Uncle Jazz keluar masuk liang sempit ku yaang kesat kesat licin itu.

Hangat dan merangsang. “Laju lagi. Uncle. Laju. Dont give up!” saye menjungkit jungkit pinggulku hendak merasakan santakan yaang lebih ganas. “Sempitnyaa” ucap Uncle Jazz tidk pernah merasa reaksi sebegitu rupa dariku.

Saye sudh kemaruk sangat! saye tidk sangka begittu indah sekali peperangan antara saye dan papa tiriku. Lima inci tarik, enam inci membenam. Seakan tumbuh seinci. Tarik enam, simpan satu, masuk tujuh jadi lapan.

“Uncle!” saye mengejang serta merta. “Kenapa sayang?” Uncle Jazz terus mengasak laju macam kereta lumba yaang baru kena minyak pelincir baru. “Cepat uncle. Novar tidk tahan. Help me please” Milah makin tidk tentu arah bila Uncle Jazz gigit puting tetek ku dari sebuah ke sebuah.

“Do not do this to me!” saye menjerit lagi. Agaknya rumah sebelah pon bolih mendengar jeritan kesedapan yaang saye nikmati nie. “Relax” Uncle Jazz memujuk. “No. I cannot. Please uncle. Novar ingin sekarangg!” saye memangg sudh tidk tentu arah lagii sebab saye sudh bertahan begittu lama.

Saye menahan percikan benihku dari tadi. saye menahan pancaran berahiku yaang menggila dari tadi. saye sudh makin hampir ke pantai berahi yaang indah. hnya saye tinggal hendak terjun ke laut untk berenang ke tepian sahaja.

Tinggal Uncle Jazz untk mengemudikan nafsuku ini. “Uncle. do not leave me alloonnee!” saye menarik narik kemasukan batang butuh uncle Jazz sambill merapatkan pehaku supaya laluan Uncle Jazz jadi lebih sempit.

Asakan kian laju. Bantal galas dipinggul sudh terbang entah ke mana. Cadar sudh bersepah bertebaran ke lantai. tidakk ada apa lagii yaang ingin diingati oleh kami berdua kecuali mengecapi kemuncak berahi mereka bersama sama.

“Novar” Uncle Jazz tidk tahu hendak laju mana lagi. Gear lima sudh masuk. sudh pon berpindah ke gear tinggi lori kontena. Sorong tariknya sudh hilang tempo. Peluh membasah di merata rata menitik nitik ke tubuh dan muka Milah.

Peluh di celah kelangkang menambahkan kelinciran. “Unncclee. Novar sudh ingin hampir nie” saye menggentel kelentitku yaang kebasahan. “Sabar Novar. Uncle jugaa” Uncle Jazz sudh tidk tahan sama terikut ikutkan berahiku.

“Cepat Unclee!” “Novar! Sempitnya lubang Novar” Uncle Jazz menindih badanku. payudara ku menjadi pelantar kusyen yaang empuk di dada uncle Jazz. Dipeluk tubuhku sampai ke belakangnya. lg laju die mengepam, lagii kuat pelukannya itu.

Saye sendiri sudh mencakar cakar Uncle Jazz di belakangnya dngn kuku ku yaang panjang. Agaknya Uncle Jazz terasa calar dan melukakan. Tapi saye dapat agak Uncle Jazz sudh naik stim.

Uncle Jazz jg makin sampai. kami berdua sudh dekat ke penambang. Laut bergelora kian kencang. Ombak yaang memukul ke pantai berulang ulang membanyak buih dan busa di tepian. Licin.

Enak. Empuk. “Novar!” kerandut dakar Uncle Jazz berdenyut mengepam cairan benih yaang likat dari kilangnya naik melalui salurnya. “Unccllee!” saye mengemut kian kuat dan kencang. Badanku menggigil kuat akibat kesepana yaang amat sangat.

“Novar. This is it” Uncle Jazz bisik ke telinga sambill meneran. faraj ku mengemut kuat. Rasa macam melekat. Rasa bergelen gelen benih Uncle Jazz memenuhi ruang dan memancut di dalam.

“Novar. Uncle tidk pernah rasa pancaran sebegini” bisiknya ke telingaku. saye tersenyum bila die meluahkan isi hatinya. saye pula seakan akan menyedut nyedut sperma papa tiriku masuk ke dalamm rahimku setelah bertemu dngn percikan madiku sendiri.

Basah seluruhnya. tidakk ada yaang lebih basah dari mandian peluh dan mandian mani kami berdua. saye dan papa tiriku tercungap cungap kelesuan. tidk pernah dirasakan keladatan yaang sebegitu indah.

“Uncle. Sedap nya. You are great” “Novar pon hebat walaupun this is your first time” balas Uncle Jazz sambill butuh nya terus kekal keras terendam stlh habis melepaskan saki baki maninya dalamm faraj ku.

Kalau kena gayanya, saye bakal mengandungkan anak papa tiriku sendiri yaang akan menjadi cucunya. Walaupun saye bersikap enggan menyerah pada mulanya, tetapii dngn 1001 penyerahan yaang wujud di lubuk hatiku, saye lihat Uncle Jazz sangat puas.

Kitaorang saling serah menyerahkan dngn keadaan yaang sungguh mengasyikkan. Kali ini amat luar biasa. Kali ini berbeda dari yaang pertama tadi. Amat luar biasa perkongsian kita. Amat nikmat bagi Novar yaang menerima dan jelas jg amat nikmat baginya yaang memberi.

Nikmat kitaorang berdua. utk kita. dlm saye mendakapnya erat erat itu, tanpa saye sedar. saye meletakkan muka ku ke bahu tengkuk Uncle Jazz. Seakan akan tidk ingin melepaskan papa tiriku.

Waktu itu, kitaorang seumpama sudh sebati. kitaorang terdampar! Lesu. Lesu. tidakk lagii bermaya lagi. Kini kitaorang longlai. kitaorang terus berpelukan. Erat erat. Perlahan lahan, bagai angin kencang, suasana kembali reda.

Uncle masih mendakap ku. Uncle balikkan tubuh ku telentang. kitaorang berpaut antara satu sama lain. kitaorang nak sama sama kembali ke dunia kitaorang yaang penuh sadar. kitaorang ingin sedar bersama.

Kitaorang mau seiringan kembali kedunia sebenar. Seiringan dalamm dakapan yaang penuh nikmat dan satu rasa. batang butuh uncle masih lagii dalamm faraj ku. Uncle Jazz seakan dalamm keadaan terlena.

Begituu jg diriku. saye tidk tahu berapa lama saye dalamm keadaan begittu. Umpama satu perjuangan, kitaorang sama sama seperjuangan. kitaorang sudh memenangi pertarungan itu. Sama sama menang. Berjaya. Terhasil.

Berhasil menikmati suatu keindahan yaang tidk mngkin dapat diceritakan. kitaorang terlena dalamm dakapan itu. Berpelukan. kitaorang masih telanjang. Terkapai. Terlena dan tertidur. Sebelum terlena, saye terfikir, bagaimana saye dapat melakukan hubungan asamara tadi? Uncle Jazz nampak cukup puas bersetubuh dngn Novar! Novar mencapai klimax orgasma bertalu talu.

Kitaorang benar benar bersatu!