Cipap Isteriku Dirogol Beramai Ramai #1

Cipap Isteriku Dirogol Beramai Ramai | Petang itu sesudah pulang dari mengajar, seperti biasa Cikgu Rachel menunggu suaminya utk datang menjemputnya pulang ke rumah. tiba tiba hp Cikgu Rachel berbunyi.

Rupanya hari itu suaminya tdk dapat menjemputnya pulang kerana terpaksa bekerja overtime. Terpaksalah Cikgu Rachel menunggu teksi utk pulang hari tu. sedanng Cikgu Rachel menunggu teksi itu, sebuah van berhenti di depan Cikgu Rachel.

Rupanya pemandu van itu adalah abang Hendry, jiran sebelah rumah mereka. “eh cikgu, mahu kemana nie? marilah abang Hendry tumpangkan” ucap abang Hendry kepada cikgu Rachel. “tak apalah abang Hendry, biar aku tunggu teksi sahaja. Nanti menyusahkan abang Hendry pula” balas cikgu Rachel.

“eh susah apanya pula, marilah. lagipun susah mahu dapat teksi waktu begini” ucap abang Hendry lagi. Cikgu Rachel pun berfikir sejenak lalu bersetuju menerima pelawaan abang Hendry. sepanjang perjalanan mereka banyaak mendiamkan diri sahaja.

Cikgu Rachel lebih suka melihat pemandangan sepanjang jalan. Tapi lain pula yang bermain di fikiran abang Hendry. Mata abang Hendry asyik menjeling ke arah payudara dan paha cikgu Rachel sahaja.

Cikgu Rachel langsung tdk menyedari perbuatan abang Hendry itu. abang Hendry sebenarnya telah lama mengidamkan badan cikgu Rachel. Nampaknya hari ini die bertuah kerana die akan mendapat badan yang telah lama dihajatkanya itu.

Novel melayu Cipap Isteriku Dirogol Beramai Ramai Cerita berahi

Kepala abang Hendry mula memikirkan rancangan jahat utk meratah badan cikgu Rachel pada hari itu. “hehe, siaplah korang sekejap lagi, saye akan jadikan korang hamba nafsuku” bisik hati abang Hendry.

“cikgu, kitaorang singgah dikedai Mudi kejap yer, sebab orang rumah abang Hendry pesan suruh beli gula” kata abang Hendry. Cikgu Rachel cume menganggukkan kepala bersetuju dng abang Hendry. lagi pun die yang menumpang van abang Hendry hari tu, Apa salahnya fikir cikgu Rachel.

“cikgu tunggu sini kejap yer, aku mahu pergi beli sekarang”. “baiklah” jawab cikgu Rachel pendek. abang Hendry sebenarnya bukan turun utk membeli gula, tetapii membeli pil perangsang utk melaksanakan rancangan jahatnya pada cikgu Rachel.

Stlh selesai membeli pil perangsang, abang Hendry membeli pula 2 botol air oren. die memasukkan beberapa biji pil perangsang ke dalamm air oren utk cikgu Rachel. abang Hendry pun kembali semula kedalam van.

“nah cikgu, minum dulu. Gula dahh habis pula kat kedai nie. Terpaksa kitaorang pergi ke kedai yang jauh sikit tu” ucap abang Hendry sambiil menghulurkan botol air oren yang telah dicampur dng ubat perangsang itu tadi.

Cikgu Rachel mengambil botol air oren itu sambiil mengucapkan terima kasih. memang die dahaga sejak lama menanti teksi tadi. Air oren di dalamm botol terus disedut hingga separuh. abang Hendry tersenyum sinis bila melihat air oren itu diminum hingga separuh.

Abang Hendry pasti sekejap lagie die akan mendapat badan cikgu Rachel. abang Hendry pun meneruskan perjalanan. die sengaja mengambil jalan pintas melalui ladang kelapa sawit kerana jalan itu jarang digunakan oleh orang ramai.

Nanti mudahlah utk die mengerjakan badan cikgu Rachel. stlh 5 minit, cikgu Rachel mula merasakan badannya panas. die merasa kepalanya khayal. Semakin lama semakin kuat perasaan ghairah yang memuncak dalamm dirinya.

Cikgu Rachel mula tak senang duduk. abang Hendry perasan akan perubahan cikgu Rachel. Hatinya melonjak gembira. Cikgu Rachel merasakan cipap nya telah berair. Seluar dalamnya jg telah dirasakan lembab.

Abang Hendry membelok masuk ke sebuah lorong. Cikgu Rachel langsung tdk menyedari dimana die berada sekarang kerana dirinya telah dikuasai perasaan ghairah yang teramat sangat. abang Hendry pun memberhentikan vannya.

Die mengeluarkan perakam video mini dari belakang vannya lalu menekan butang ‘record’. abang Hendry terus menjatuhkan tempat duduk cikgu Rachel lalu dng rakusnya menerkam lalu mengulum lidah cikgu Rachel.

Cikgu Rachel terkejut dng perbuatan abang Hendry itu, tapi die sendiri sudahh tak berdaya utk menghalang perbuatan abang Hendry terhadap dirinya itu. Hatinya meronta ronta supaya abang Hendry menghentikan perbuatannya itu, tetapi badan badannya seakan akan menerima segalanya kerana kesan ubat perangsang yang telah meresap ke dalamm badannya.

Abang Hendry terus menghisap lidah cikgu Rachel dng rakus sekali hinggakan meleleh leleh air liur cikgu Rachel di celah celah bibir mereka yang saling bertautan itu. Kedua belah tangan abang Hendry meramas ramas payudara cikgu Rachel yang pejal itu dng semahunya.

Memangg die telah lama mengidamkan payudara cikgu Rachel itu. Cikgu Rachel merengek rengek lemah apabila payudara nya dirangsang sebegitu rupa oleh abang Hendry. Baju kurung cikgu Rachel pun disingkap perlahan oleh abang Hendry.

Bra cikgu Rachel terus ditarik oleh abang Hendry lalu tersembullah payudara cikgu Rachel yang mekar itu. abang Hendry terus menggentel gentel puting cikgu Rachel yang berwarna coklat muda itu.

Sebelah digentel, sebelah lagie dihisap, dijilat dan digigit oleh abang Hendry. Inilah kali pertama payudara cikgu Rachel dinikmati lelaki lain selain suami tersayang. Cikgu Rachel merayu agar abang Hendry menghentikan perbuatannya itu tetapi langsung tdk diendahkan oleh abang Hendry.

Stlh puas menikmati payudara cikgu Rachel, abang Hendry pun menyingkap kain baju kurung cikgu Rachel dan melondehkan seluar dalamm cikgu Rachel. jari jari abang Hendry yang kasar itu terus menjolok jolok kedalam lubang cipap cikgu Rachel.

Semakin kuatlah rengekkan cikgu Rachel kedengaran. abang Hendry melajukan jolokkan jarinya ke cipap cikgu Rachel. Beberapa ketika kemudian badan cikgu Rachel pun mengejang. Cikgu Rachel telah klimax. Air dari cipap cikgu Rachel begittu banyaak hinggakan basah tempat duduk van abang Hendry.

Air cipap cikgu Rachel yang melekat di jari abang Hendry disuakan ke mulut cikgu Rachel. Cikgu Rachel terpaksa menghisap jari abang Hendry yang dipenuhi air cipap nya sendiri. abang Hendry pun membuka zip seluarnya, lalu keluarlah batang abang Hendry yang hitam lagie gemuk itu.

Terkejut cikgu Rachel melihat batang abang Hendry kerana batang suaminya pun tak sebesar itu. abang Hendry terus menarik kepala cikgu Rachel dng kasar lalu disumbatkan batangnya yang tegang itu ke dalamm mulut cikgu Rachel.

Cikgu Rachel terpaksa membuka mulutnya luas luas supaya batang abang Hendry itu dapat masuk ke dalamm mulutnya yang kecil comel itu. stlh 10 minit cikgu Rachel melakukan blow job ke batang abang Hendry, abang Hendry pun klimax.

Cerita Malaysia Cipap Isteriku Dirogol Beramai Ramai Citer Malaysia

5 6 das pancutan padu sperma abang Hendry ke dalamm mulut serta muka cikgu Rachel. Tersedak cikgu Rachel kerana tertelan sperma abang Hendry. sperma abang Hendry mengalir membasahi tudung cikgu Rachel yang telah senget semasa cikgu Rachel tunduk melakukan blow job itu tadi.

Abang Hendry tersenyum puas kerana telah berjaya menodai kesucian diri cikgu Rachel yang telah menjadi isteri orang itu. abang Hendry mahu meneruskan lagie perbuatan sumbangnya itu tapi cikgu Rachel memujuk kerana hari telah malam dan sekejap lagie pasti suaminya pulang.

Tentu suaminya risau sekiranya die tiada dirumah. abang Hendry setuju tapi dng syarat cikgu Rachel mesti sedia melayani nafsunya bila bila masa sahaja. Kalau tdk pita rakaman aksi cikgu Rachel sdng menghisap batang abang Hendry itu akan diserahkan kepada suaminya.

Cikgu Rachel terpaksa bersetuju dng syarat abang Hendry itu dng berat hati sekali. abang Hendry pun memandu van mereka pulang ke kawasan perumahan mereka. Puas hati abang Hendry. Cikgu Rachel pula serba salah dng wajah yang dipenuhi tompokkan sperma abang Hendry yang telah kering.

Stlh kejadian di ladang kelapa sawit hari itu, cikgu Rachel cuba utk mengelak dari bertemu dng abang Hendry, jirannya itu. Apabila waktu ptg, semasa suami cikgu Rachel membasuh kereta, memangg abang Hendry sengaja datang ke tepi pagar mereka lalu berbual bual dng suami cikgu Rachel.

Melihat kehadiran abang Hendry itu, cikgu Rachel terus masuk kedalam rumah. Suami cikgu Rachel tdk mengesyaki apa apa walaupun abang Hendry telah berjaya menikmati badan isterinya itu. Tetapi, lama kelamaan suami cikgu Rachel berasa aneh jg kerana setiap kali abang Hendry datang berbual, pasti cikgu Rachel akan masuk ke dalamm rumah.

Suami cikgu Rachel bimbang sekiranya perbuatan cikgu Rachel itu menyebabkan jiran mereka itu berkecil hati. hinggalah pada suatu ptg, suami cikgu Rachel menjemput abang Hendry utk makan malam dirumah mereka kerana isteri abang Hendry pulang ke kampung.

Cerita seks Cipap Isteriku Dirogol Beramai Ramai Cite kongkek

  • Yang tinggal cume abang Hendry dng 5 orang anaknya sahaja. abang Hendry apa lagi, dng senang hati menerima pelawaan suami cikgu Rachel. Di dalamm kepalanya mula memikirkan apa yang bakal dilakukan pada cikgu Rachel dirumah cikgu Rachel sendiri malam nanti.
  • “abang dahh pelawa abang Hendry utk makan malam bersama kitaorang malam nie, kesian dia, isteri die balik kampung, takde orang mahu masak utk dia” kata suami cikgu Rachel. Hati cikgu Rachel berdebar apabila memikirkan bahawa mereka akan makan semeja malam nanti.
  • Tetapi begittu hati cikgu Rachel lega jg kerana die memikirkan bahawa suaminya jg ada bersama mereka, takkan abang Hendry dapat melakukan apa apa kepadanya. Malam itu jam 10 malam, abang Hendry pun datang dng 5 orang anaknya.
  • Suami cikgu Rachel menyambut mereka dng gembira tanpa menyedari abang Hendry mempunyai niat serong terhadap isterinya itu. Sementara menunggu cikgu Rachel menghidangkan makanan, mereka berbual bual dahulu sambiil menonton tv.
  • Anak anak abang Hendry semuanya kelihatan begittu mesra dng suami cikgu Rachel. Anak abang Hendry yang sulung berumur 19 tahun. Mata abang Hendry menjeling jeling ke arah dapur utk melihat badan cikgu Rachel.
  • Malam itu cikgu Rachel memakai baju kebaya ketat berwarna hijau muda. Cikgu Rachel jg mengenakan tudung hijau agar padan dng kebayanya. abang Hendry menelan air liur apabila melihat bontot cikgu Rachel yang padat disebalik kain kebayanya yang ketat itu.

Cikgu Rachel perasan yang mata abang Hendry selalu memandang kearah payudara dan jg cipap nya malam itu, tapi cikgu Rachel buat tak tahu saja kerana die yakin abang Hendry takkan berani melakukan apa apa terhadapnya kerana suaminya ada bersama.

Waktu makan pun tiba. Suami cikgu Rachel makan sambiil berbual mesra dng abang Hendry serta anak anaknya. Cikgu Rachel pula lebih banyaak mendiamkan diri dari turut serta dalamm perbualan mereka.

Sedanng mereka menikmati makan malam itu, tiba tiba anak abang Hendry itu dng tdk sengaja telah terlanggar gelas minumannya. Air yang tertumpah dari gelas itu mengalir lalu mengenai kain kebaya cikgu Rachel.

Habis basah kain cikgu Rachel terkena air oren. abang Hendry segera menunjukkan sikap baiknya pada suami cikgu Rachel dng meminta maaf berkali kali atas kesalahan anaknya itu. Suami cikgu Rachel berkata tak mengapalah kerana die bukan sengaja.

Cikgu Rachel pun meminta diri utk ke dapur kerana mahu membersihkan kainnya yang basah itu. Mata abang Hendry memerhatikan setiap ayunan bontot cikgu Rachel sewaktu cikgu Rachel melangkah menuju ke dapur.

“eh tiba tiba perut aku ni buat hal pula, blh aku gunakan tandas sekejap?” tiba tiba saja abang Hendry bersuara kepada suami cikgu Rachel. “boleh, apa salahnya, tandas dibelakang, masuk terus kedapur dan pintu yang paling tepi sekali” balas suami cikgu Rachel.

Abang Hendry terus bangun menuju kedapur dng rancangannya utk menjamah badan cikgu Rachel lagi. Di dapur pula, cikgu Rachel sdng mengelap kain kebayanya yang telah dibasahi air oren itu.

Habis bahagian pahanya bertompok2 kerana kesan air oren itu. Cikgu Rachel tdk menyedari yang abang Hendry telah berdiri dibelakangnya. dng tiba tiba tangan abang Hendry yang kasar itu memeluk cikgu Rachel dari belakang sambiil meramas ramas payudara cikgu Rachel dng kuatnya.

Cite nakal Cipap Isteriku Dirogol Beramai Ramai Novel berahi

Cikgu Rachel tergamam dng perbuatan abang Hendry itu. Cikgu Rachel membuka mulut utk menjerit, tapi dng pantasnya tangan abang Hendry mencekup mulut cikgu Rachel. “kalau cikgu mahu suami cikgu tahu tentang apa yang telah kitaorang lakukan di ladang hari tu, cikgu jeritlah. aku tak kisah, yang rugi cikgu, bukan saya, hehehehe” ugut abang Hendry pada telinga cikgu Rachel.

“kalau cikgu mahu rahsia cikgu selamat, lebih baik cikgu ikut saja cakap saya” kata abang Hendry lagi. Tangan abang Hendry terus memerah dan meramas payudara cikgu Rachel. perlahan lahan abang Hendry melepaskan cengkaman tangannya dari mulut cikgu Rachel sesudah die yakin cikgu Rachel tdk akan cuba menjerit lagi.

Air mata cikgu Rachel mengalir kerana die bimbang sekiranya suaminya akan masuk ke dapur dan melihat dirinya yang sdng digomoli oleh abang Hendry itu. “tak guna cikgu menangis, baik cikgu berikan kerjasama, nanti cikgu pun akan merasa puas juga” kata abang Hendry lagie sambiil menekankan batangnya yang telah keras di dalamm seluarnya itu ke alur bontot cikgu Rachel.

Tangan abang Hendry kini telah membuka 2 butang atas baju kebaya ketat milik cikgu Rachel. Tangannya terus menyusup ke dalamm bra cikgu Rachel lalu memicit micit puting payudara cikgu Rachel.

Cikgu Rachel menjadi terangsang apabila puting payudara nya itu dipicit picit kuat oleh abang Hendry. perlahan lahan mulut cikgu Rachel mengeluh kenikmatan. abang Hendry tersenyum kerana die tahu cikgu Rachel sudahh mula memberikan kerjasama kepadanya.

Die jg akan pastikan yang cikgu Rachel akan terus menjadi hamba nafsunya. Sekarang tangan abang Hendry telah beralih ke arah cipap cikgu Rachel pula. abang Hendry menggosok2 cipap cikgu Rachel dari luar kainnya.

Semakin lama, semakin laju gosokkan tangan abang Hendry. Cikgu Rachel mula merasakan lubang cipap nya telah mulai basah. sesudah puas, abang Hendry membuka zip kain kebaya ketat cikgu Rachel.

Cerita rogol Cipap Isteriku Dirogol Beramai Ramai Cerpen berahi

Zip itu terletak di bahagian bontot. Tangan abang Hendry dng pantas menyusup masuk ke dalamm kain cikgu Rachel lalu mengorek2 lubang cipap cikgu Rachel dng 2 batang jarinya. Diputar putarkan jarinya itu hingga menyebabkan terangkat2 bontot cikgu Rachel menahan nikmat.

Stlh abang Hendry melihat cikgu Rachel hampir klimax , die mencabut jarinya lalu membuka zip seluarnya. abang Hendry menyuruh cikgu Rachel agar melakukan blow job lagie ke batangnya itu.

Perlahan lahan cikgu Rachel yang sudahh terlalu ghairah itu melutut di depan abang Hendry lalu menghisap batang abang Hendry perlahan lahan. abang Hendry mengocok2 batangnya kemulut cikgu Rachel. stlh 10 minit cikgu Rachel melakukan blow job ke batang abang Hendry itu, abang Hendry pun klimax.

Beberapa das pancutan sperma yang dilepaskan oleh abang Hendry itu semuanya memasuki mulut cikgu Rachel. kerana terlalu banyaak sperma abang Hendry di dalamm mulut cikgu Rachel, ada yang meleleh keluar melalui rekahan bibir cikgu Rachel itu.

“sekarang cikgu telan semua air nikmat yang telah aku berikan pada cikgu itu” kata abang Hendry. Cikgu Rachel menggelengkan kepalanya kerana enggan menelan sperma abang Hendry yang masin itu.

“kalau cikgu tak telan, nanti aku beri pita rakaman hari tue pada suami cikgu, nak?” ugut abang Hendry. Terpaksalah cikgu Rachel menelan semua sperma abang Hendry tue dng muka yang berkerut menahan loya.

Abang Hendry membetulkan seluarnya lalu mengucup dahi cikgu Rachel sambiil tersenyum sinis. abang Hendry sengaja membiarkan cikgu Rachel tdk mencapai klimax kerana die mahu menyiksa hamba nafsunya itu. abang Hendry pun keluar ke ruang makan semula dng wajah wajah yang ceria.

“hah macam mana? dahh lega ker?” tanya suami cikgu Rachel yang masih belum menghabiskan makan malamnya kerana menunggu abang Hendry yang disangkakan ke tandas itu tadi. “dah. selesa sekali rasanya” ucap abang Hendry.

Memang die merasa sangat selesa kerana sperma nya yang telah seminggu bertakung itu telah habis disedut oleh cikgu Rachel yang cantik itu. Merekapun meneruskan makan malam mereka yang terganggu itu.

Cikgu Rachel sesudah membetulkan pakaian serta tudungnnya itu pun keluar ke ruang makan semula dng wajah yang serba salah. abang Hendry cume tersenyum melihat cikgu Rachel. Senyuman penuh rahsia yang cume diketahui oleh dirinya serta cikgu Rachel sahaja.

Stlh selesai makan malam, abang Hendry dan anak anaknya pun pulang. Malam itu suami cikgu Rachel merasakan sedikit aneh kerana apabila die mengadakan hubungan seks dng cikgu Rachel, dirasakan cipap cikgu Rachel telah terlalu lencun, seolah2 cikgu Rachel telah beberapa kali di kongkek cipap nya malam itu.

Cikgu Rachel jg kelihatan amat ghairah melakukan hubungan seks mlm itu. Mana tak ghairahnya, cikgu Rachel melepaskan segala nafsunya yang tak sampai semasa diperkosa oleh abang Hendry di dapur awal tadi.

Suami cikgu Rachel sedikit pun tdk menyangka sudahh 2 kali abang Hendry itu menjamah badan isterinya.