Bontot Isteri Diramas Bapa Mertua #2

Bontot Isteri Diramas Bapa Mertua | Tangan Sasha memegang batang zakar bapa mertuanya yng asyik menyucuk menyucuk pehanya. Dibelainya dengaan lembut. Kemudian dilancapnya perlahan perlahan sehingga orang tua itu pula yng mula mengerang.

Sasha melepaskan seketika batang zakar itu sebelum menolak bapa mertuanya supaya tidur melentang. ia menindih badan orang tua itu tetaapi dengaan kepalanya ke bawah. Dipegangnya batang zakar itu semula sebelum membongkokkan kepalanya.

Sasha menjilat sekeliling kepala tombol itu sebelum dimasukkan ke dalamm mulutnya. Kemudian ia menghisap perlahan lahan. Cukup stim orang tua itu dikerjakan Sasha dengaan mulutnya sehingga ia terasa akan pancut dalamm sedikit masa sahaja lagi.

Cerita rogol Bontot Isteri Diramas Bapa Mertua Cite ghairah

Ia pun tak tahan sabar lagi. Terus diangkatnya dubur Sasha supaya naik ke atasnya. Kedua lutut Sasha berada di sebelah kiri dan kanan kepala bapa mertuanya. Terpampanglah kemaluan Sasha yng terbuka luas cuma beberapa jengka dari muka orang tua itu.

Tak sabar sabar lagie orang tua itu pun menyembamkan mukanya ke faraj Sasha. LNoreennya terus sahaja masuk ke celah celah bibir faraj menantunya sambiil tangannya meramas meramas dubur Sasha yng lebar itu.

Kemudian tangannya membuka dubur Sasha, meninggalkan faraj Sasha seketika untukk naik ke atas sikit mencari lubang bontot menantunya pula. Dijilatnya tempat itu pula sehingga Sasha kegelian dibuatnya. Sedap ada, geli ada, jijik pun terasa.

Tapi biarkan kalau itu yng orang tua itu suka. Lama mereka dalamm posisi 69 itu sebelum Sasha bangun semula. ia bertinggung di atas bapa mertuanya. Dipegangnya batang zakar orang tua itu sebelum ia melabuhkan faraj nya ke atas kepala tombol.

Dengaan amat mudah sekali batang zakar itu masuk ke dalamm lubangnya yng mmg sudh cukup basah. Apabila batang zakar itu tenggelam sepenuhnya, Sasha mengemut2kan kemaluannya. “Aah” orang tua itu mengerang.

“Kenapa? Tak suka?” “Ada ke tak suka?” bapa mertuanya menjawab. ” faraj kamu nii mmg cukup sedap” ia memegang dubur Sasha supaya tak bergerak sebelum ia mencabut sedikit kemudian masuk semula.

Ia selang seli melaju dan memperlahankan tujahan ke dalamm Sasha. “Oohh” Sasha pula mengerang. “Kamu? Tak suka?” “Memanglah batang zakar bapa pun sedap. Kalau tak tak kan mau Sasha bagi kat papa” ia berkata sambiil menunduk dan mengucup mulut bapa mertuanya.

Smbil itu Sasha menggerak gerakkan dubur nya seperti orang sdng menari gelek dan dalamm sekejap masa sahaja faraj Sasha mengembang sedikit dan ia terus sampai ke kemuncaknya. Orang tua itu terus mengocak faraj Sasha sehingga menantunya mula ghairah semula.

“Sasha?” “Mm?” menantunya menjawab manja. “Kalau bapa mintak sesuatu, Sasha bagi tak?” “Hmm, apa ia?” “Boleh bapa pancut dalamm mulut Sasha?” “Terserah kalau bapa mahu” Lalu orang tua itu mula menojah faraj Sasha dengaan lebih laju lagi.

Apabila Sasha terasa batang zakar itu menjadi begittu tegang di dalamnya ia terus mencabut batang zakar tue dari celah kangkangnya. Cepat Cepat ia mengambil batang zakar itu ke dalamm mulutnya dan menghisap pula.

Cerita nakal Bontot Isteri Diramas Bapa Mertua Cite lucah

“Arrgh” orang tua itu mengerang dan memegang kepala menantunya dan sperma nya terpancut di dalamm mulut Sasha. Menantunya menghisap menghisap hingga terkeluar semua sperma dan ditelannya. Apabila batang zakar itu mulai lembik baru dilepaskan dari mulutnya.

Kemudian Sasha menngucup batang zakar yng telah begittu mendatangkan kepuasan kepadanya sedikit masa tadi. Seolah olah susah ingin dipercayai, batang zakar yng sudh lembek itu telah berjaya membuak buakkan nafsunya tadi.

Mereka tertidur dalamm keadaan bogel. kerna keletihan mereka tidur hingga ke pagi. Bila orang tua itu terjaga Sasha tidur dengaan membelakangi bapa mertuanya. dalam keadaan itu dubur nya berada rapat di perut bapa mertuanya.

Kalaupun tak krna itu, mmg ia sentiasa terjaga dengaan batang zakar yng keras. Selalunya krna mahu ke bilik air. ia bangun untukk membuang air kecil. Selesai sahaja ia masuk semula ke dalam.

Cite berahi Bontot Isteri Diramas Bapa Mertua Kisah lucah

  • Sasha masih tidur dalamm posisi yng sama. Orang tua itu mengintai ke bawah. Jelas sekali dapat dilihat bibir kemaluan Sasha. batang zakar nya mengeras sekali lagi. ia membongkok dan mengucup bibir faraj menantunya seketika.
  • Lembab dan masin sedikit. Cukup menaikkan nafsunya. ia baring semula dan memeluk Sasha dari belakang. ia menggerak gerakkan dubur nya sedikit sehingga kepala tombol zakar nya berada di pintu masuk ke kemaluan Sasha.
  • Jarinya menguakkan bibir faraj Sasha sebelum diselitnya kepala tombol zakar nya di celah celah bibir faraj menantunya. Posisi itu mmg membuat lubang Sasha ketat sedikit dan agak sukar untukk dimasuki sepenuhnya.

Dengaan cuma kepala tombol sahaja di dalamm orang tua itu menggerakkan dubur nya. Tangan kanannya memegang dubur Sasha sambiil ia berbuat begittu. Lama kelamaan lubang itu jadi basah dan licin sedikit.

Orang tua itu pun terus menekan batang zakar nya ke dalamm sepenuhnya. Kemudian baru ia bergerak bergerak mengocak faraj Sasha. “Mm” terdengar Sasha mengerang. “Sedap?” orang tua itu membisik di telinga Sasha.

“Mm” terdengar bunyi dari mulut Sasha. “Nak bapa teruskan?” “Mm. Sedapnya papa” Orang tua itu bangun. ia mengangkat peha kanan Sasha supaya menantunya tidur melentang. Kemudian sekali lagie ia menekan batang zakar nya ke dalamm faraj Sasha yng sudh basah.

Kisah berahi Bontot Isteri Diramas Bapa Mertua Novel kongkek

“Oo. Oo” Sasha merengek apabila terasa kemuncaknya semakin dekat. “Laju lagie papa” ia memberi arahan. bapa mertuanya menuruti sahaja kehendak Sasha. ia memperlajukan tujahan batang zakar nya ke dalamm faraj Sasha sehingga tubuh menantunya tiba tiba kejang dan ia terus sampai ke puncak kenikmatannya.

Tak semena mena orang tua itu mencabut batang zakar nya walaupun ia belum pancut. Kepala ia turun ke bawah. Sekali lagie ia menjilat faraj Sasha. Menantunya menggeliat keseronokan sambiil disua suakan celah kangkangnya kepada orang tua itu.

Orang tua itu menghisap kelentitnya seketika sebelum merayap ke atas dan menindih tubuh menantunya. Sasha mencari mencari batang zakar yng keras itu dengaan tangannya. Apabila terjumpa terus dibawanya ke faraj nya sekali lagi.

Ia ingin merasakan batang zakar itu di dalamnya. smbil meletakkan hujung zakar bapa mertuanya di pintu kemaluannya, ia mengangkat dubur nya. “Aa. Hh” ia mengerang apabila batang zakar itu tenggelam sepenuhnya ke dalamm faraj nya.

Cite melayu Bontot Isteri Diramas Bapa Mertua Cerita melayu

Dubur nya bergerak ke kiri dan kanan yng menyebabkan batang zakar itu keluar masuk dari dalamnya. “Sedapnya Pak” ia membisik di telinga bapa mertuanya. Orang tua itu merangkul tubuh Sasha sambiil dubur nya bergerak laju ke depan dan belakang.

Batang zakar nya semakin rancak keluar masuk dari faraj menantunya yng sudh cukup basah itu. tak lama kemudian ia menekan jauh ke dalamm sambiil melepaskan pancutan demi pancutan ke dalam.

Selesai sarapan mereka ke kebun. Sasha menolong bapa mertuanya di kebun dengaan tekun. Hampir tengah hari mereka kembali semula ke rumah. Sasha menyediakan masakan tengah hari. stlh makan, orang tua itu ke bilik mandi.

Selesai mandi, ia menyalin pakaian dan berehat di atas sofa di ruang tamu. stlh selesai mandi dan mengenakan baju t serta kain sarong, Sasha datang membawa minuman kepada bapa mertuanya.

Smbil duduk di samping bapa mertuanya dan menikmati minuman kopi, Sasha mempelawa untukk mengurut tubuh orang tua yng nampak keletihan itu. Orang tua itu setuju sahaja, tetaapi mengajak Sasha ke dalamm bilik.