Besarnye Tetek Gebu Cikgu

Besarnye Tetek Gebu Cikgu | saya memangg syok giler kat cikgu nie pasal badan diorang montok abis siot. daah lama saye impikan nak beromen dngn cikgu.

Barang diorang pun baik jugak, nak dijadikan cerita cikgu saye nie umur diorang 27. baru kawin. Korang nak tau time diorang bertugas je saye mesti pegi klinik. buat buat sakit pasal saye nak tengok tetek yaang besar diorang.

Novel melayu Besarnye Tetek Gebu Cikgu Citer seksi

Pada satu arie saye betul betul sakit. demam. pas tuu diorang bertugas lak tue. apalagi bertambah syok la aku. saye pegi jumpe. pas tuu diorang cakap. “kenapa korang demam”.

[film]

“semalam aku kene hujan la cikgu” “tue la korang, sape suruh main hujan” apalagi diorang pun bawak saye pegi klinik dlam 5 km macam tue. mase dlam kete saye asyik pandang diorang tetek je beb.

Pas pas diorang perasan. “apa korang pandang ni” saye dngn selambernyer menjawab “sa sa aku pandang tetek cikgu” “tak senonoh la korang ni” tibe tibe saye rase cikgu saye nie bawak pegi tempat lain.

Sampai satu taman perumahan diorang stop dier nyer car kat depan satu rumah. saye terdiam jer. “cikgu nie rumah sape?” “ni rumah cikgu la” “kenapa cikgu bawak aku pegi rumah cikgu” “saye ade hal sikit, tertinggal fail” “o” “masuklah dulu” Akupun masuk le wat dono jer.

Yaang dier lak straigt pegi dapur. diorang bawakkan saye air dngn ubat. diorang suruh tengok tv dulu pasal diorang nak mandi kat atas. sedang saye layan tv diorang turun dngn berkemban.

Daah la towel diorang singkat giler. nampak lak separuh jubur diorang. saye punye pelir apelagi bangun menguap. daah le saye tak pakai spender. saye just pakai boxer dngn sluar skola aku.

Citer berahi Besarnye Tetek Gebu Cikgu Novel syok

Diorang perasan. Tibe tibe towel diorang tercabut. saye nampak la segala gala nyer dari hujung rambut sampai hujung kaki. diorang nye tetek saye rase 46d kot. pasal besar giler.

Saye datang rapat kat diorang. “cikgu, bolih pegang tetek cikgu tak” “kenapa korang nak pegang” “pasal aku daah nampak semua” Tanpa permission diorang saye terus pegang tetek diorang. best siot.

Gebu sial tetek besar diorang. saye ramas ramas tetek besar diorang. pergh! gila lembut. sambiil tuu saye tarik tarik tetek diorang. tetek diorang nie memg bsar dow! tuu yaang best digentel gentel tue.

Cite ghairah Besarnye Tetek Gebu Cikgu Novel rogol

  • Saye nampak cikgu da mula stim. Then diorang tarik saye sofa sambill peluk aku. “suka btul korang kat tetek aku ya?” saye angguk. “hisap la” saye mcm org hilang akal trus je saye nyonyot tetek besar diorang dngan lahapnya.
  • Fuh! Besar gila smpai mulut saye rasa mcm tak muat. Untung btul laki diorang. Tp saye pun untung gak coz kongsi benda yaang sama. “ahh. ahh. hisap kuat lagi” Aik? tak cukup kuat ka? Kalau tetek besar nie ada susu da habis da saye minum.

Kali nie saye hisap kuat kuat sambill tarik tarik tetek besar diorang dngn mulut. Sementara lidah kat dlam mulut saye nie tengah mjilat jilat tetek diorang emnmbahkan lagii rasa sdap cikgu roslina.

Then saye bralih ke sebelah plak. Kali nie saye hisap sampai saye rasa nak telan je tetek besar diorang ni. “ah. ah. ah!” ishh. diorang nie da climax ka? baru hisap tetek besar.

Cite rogol Besarnye Tetek Gebu Cikgu Novel ghairah

Saye dpt rasakan yaang batang pelir saye da mgeras gila. Then dngn selambernyer diorang pegang pelir aku. “boleh tahan ye syafik punye” saye diam je pasal saye tengah layan diorang nyer tetek besar.

Pas tuu diorang cabut baju dngn seluar sekolah aku. first skali diorang kolom saye nyer batang. saye dapt rasakan kepanasan pada batang pelir aku. saye tengok diorang nyer cipap daah berair.

Novel sex Besarnye Tetek Gebu Cikgu Cite rogol

Apalagi saye tarik batang pelir saye keluar dan saye cari cipap nyer. Fuh first time beb dapat jolok cipap gadis. first skali saye buat doggy style. diorang punye meraung mak aii macam daah setahun tak dapat sex.

Pas tuu saye buat skill diorang ade kat atas aku. best siot. sdang saye memacak diorang saye dapat rasakan yaang diorang climax kali kedua. Pastu kitorang sama sama rehat sambill saye kerjakan tetek besar diorang untukk round kedua.

Saye memangg tak puas nk telan tetek besar diorang ni. akhirnye saye pancut kat dlam cipap diorang. fuh masyuk siot. daah le saye tak belajar seharian. dapat lak beromen memangg best.

Dlam time perjalanan balik school saye mintak no hp diorang kot2 saye bolih main dngn diorang lagi. sampai je kat sekolah saye dngn diorang wat dono jer.

[kaki]