Awek Lesbian Ramas Tetek Ku #2

Awek Lesbian Ramas Tetek Ku | Makin basah panty Cindy makin terkangkang kakinya. saya bangun lalu terus melutut di celah kangkang Cindy. Tanpa menunggu persetujuan Cindy, saya tarik pantynya.

Saya pandang celah kangkang Cindy sekejap. Bulu bulu faraj Cindy tak sama cam gadis dalamm video semalam. awek tersebut licin sahaja faraj nya tapi Cindy ader bulu bulu yg tak berapa lebat.

Saya geram melihatkan keadaan itu. Tak bolih mahu bayangkan betapa syok dan stimnya saya masa tue. saya tak buang masa. Terus saya julurkan lidah saya kat faraj Cindy. Sama cam yg saya tengok kat video.

Cindy seperti cacing kepanasan. Menggelepar biila saya buat cam tue. Makin lama makin kuat Cindy menggelepar. dan sampai satu ketika, kaki Cindy menyepit kuat kepala saya dan mengerang kuat.

Cerpen seks Awek Lesbian Ramas Tetek Ku Cite ghairah

Air yg agak masin (tapi entah kenapa saya jilat dan telan sampai habis) tuu meleleh keluar. Masa tuu saya tak tahu dari mana air tuu keluar. “Apa yg korang buat kat aku?” tanya Cindy biila saya baring dan tersenyum di sebelahnya.

Saya cume menggeleng kepala. saya baring di sebelah Cindy dan tanpa segan silu saya melondehkan seluar pendek yg saya pakai. Tanpa mempedulikan Cindy, saya mula menggosok celah kangkang saya sendiri.

Saya dapati faraj saya dahh basah. dan nikmatnya waktu itu seribu kali ganda daripada nikmatnya ketika saya menggosok celah kangkangku di hostel. saya cume memandang biila Cindy mula menyingkap baju saya lalu terus die benamkan mulutnya ke puting aku.

Fuh! Nikmatnya saya rasakan cam ader arus elektrik dalamm badan aku, dari hujung kaki sampai ke hujung rambut. Cindy menolak jari saya yg tengah sedap menggosok faraj aku, lalu digantikan dengann jari jarinya sendiri.

Kali ni nikmatnya pon berkali kali ganda daripada yg biasa saya lakukan sendiri. Cindy menjilat, mengulum puting tetek saya sambill jarinya bergerak gerak di celah kangkang aku. Seperti Cindy, saya sendiri mula mendesah.

Sekejap saja, dalamm saya hanyut di lambung ombak kenikmatan, Cindy sdh mula menjilat faraj aku. hnya seorang gadis yg pernah dijilati di situ saja yg dapat menggambarkan perasaannya. Tak sampai seminit pon, badan saya dahh kejang, nafas saya semput, dan saya terketar ketar menahan suatu rangsangan yg telah merangsang seluruh sendi aku.

Seperti Cindy juga, kaki saya menyepit kepala Cindy. Walaupun saya sedaya upaya menahan kedua kakiku daripada menyepit kepala Cindy. biila nikmat saya reda. Cindy baring di sebelah saya sambill memeluk tubuh aku.

Cindy cume tersenyum padaku. saya jg bgitu. Nikmat itu cume kita berdua yg tahu. dlm keadaan bogel tue, saya terus ajak Cindy ke ruang tamu. saya mahu tunjukkan pada die apa yg die mahu tahu.

Cindy duduk di sofa sambill saya memasang video yg saya tengok semalam. Cindy cume diam sahaja biila saya duduk di sebelahnya sambill memeluknya dari sisi. Sebelah tangan saya berleluasa menggentel putingnya.

Biila tiba adegan yg saya inginkan, mata Cindy cam mahu terkeluar sama cam saya semalam tapi makin lama dadanya makin berombak, putingnya makin tegang dalamm gentelan jari aku. Tanpa melepaskan pandangan dari kaca tv, Cindy menolak jari saya turun ke faraj nya.

Tapi saya ader agenda lain saya mahu jilat lagii faraj die nie. Jadi saya biarkan die melayan video lucah tuu sambill saya jilat faraj dia. Kadang kadang saya sedut biji dia.

Kadang kadang saya gigit perlahan. Kadang kadang saya jilat dari bawah kangkang die sampai ke bonjol daging favourite saya tue. biila 2 3 kali saya buat cam tue, saya rasa seolah olah cam ader bukaan kat bahagian bawah.

Lubang dubur mmang saya dahh tau cam mana rupanya. Tapi bukaan yg ni lain dan posisinya di antara lubang dubur dan daging comel tue. saya dalamm sessi experiment tue, yg saya yakin saya bolih dapat a dalamm kelas sains Bab 1.

Novel ghairah Awek Lesbian Ramas Tetek Ku Cerita lucah

Hahahaha (budak pmr mesti tahu tapi tahun 1993 punya batch la, kalau tak salah saya Bab 1, anatomi manusia), saya jilat jilat kat bukaan tue. biila saya jilat dalamm sikit, saya rasa cam bukaan tuu mengepit ngepit lidah aku.

Cindy time tue, mengerang sama cam dalamm video yg die tengah tekun tengok. saya jolok jolok lagii lidah saya kat dalamm bukaan tuu sambill ibu jari saya gosok gosok kat bijik Cindy.

Saya tengok Cindy pon tak duduk diam. Kedua dua puting dia, digentelnya sendiri tanpa disuruh. dahh penat saya terjelir jelir rodok lubang faraj Cindy, saya guna jari telunjuk aku.

Mula mula masuk sikit. biila masuk sikit Cindy cam orang kepedasan “sst. Sst. Sst” cam tuu bunyinya. saya cam mahu juge rasa apa yg si Cindy rasa so saya sendiri dalamm keadaan bercangkung tuu gunakan sebelah jari saya mencari cari bukaan yg sama.

Novel blue Awek Lesbian Ramas Tetek Ku Citer Malaysia

  • Biila dahh jumpa saya circlekan jari saya dalamm lubang tue. Fuh! Sedap! Naik lupa yg saya tengah kerjakan lubang Cindy nie. Tapi Cindy mmang bijak, biila saya lalai, die sendiri putarkan dubur dia, kadang kadang die melompat melompat agar lubang die masih dapat sensasi jari aku.
  • Saya jolok masuk jari saya sikit lagi. Sama cam yg saya buat kat faraj saya sendiri. biila dahh masuk sikit, saya tolak lagi, tapi tak habis jari aku, saya rasa cam dahh tak leh masuk.
  • Saya pandang sekilas kat tv, masa tuu laki tuu tengah hayun batang die kat dalamm faraj perempuan tue. saya pon dengann jari saya sebagai ganti, saya jolok keluar masuk.
  • Cindy biila saya buat cam tue, cam orang gila. dia tolak kepala saya kat faraj dia. “Ahh. Ahh. Ahh. Sedap. Oh. Oh” itu saja yg Cindy bolih cakap. saya tak tinggal peluang.

Dengan jari saya yg saya kerjakan kat dalamm faraj Cindy, lidah saya bermain main kat biji dia. “Laju lagi. Erghh. Erghh. Ahh. Laju. Ah. Ah” Sekali lagii Cindy memberi arahan.

Saya patuh. Lidah saya laju menari nari atas biji dia. Jari saya pon laju saya kocokkan dalamm faraj Cindy. Biji saya sendiri pon kembang kuncup saya rasa. Stim gila saya dibuatnya.

Dlm pada saya kocok jari saya tue, saya rasa faraj Cindy ni sekejap sekejap genggam jari aku. (Kemut la tue) saya lajukan kocokan saya semampu aku. dengan 1 jari kat dalamm faraj Cindy, lidah saya jilat biji Cindy, 1 jari lagii kat dalamm faraj saya sendiri.

Saya pon tengah kenikmatan. Desahan saya tersangkut kat kerongkong, tak sebebas Cindy in expressing her race towards klimaks. Sekejap sahaja lepas tue, faraj Cindy genggam kemas jari aku. Biji die keras betul sambill die menjerit jerit kepuasan.

Secepat kilat saya duduk kat sebelah Cindy dan tarik Cindy supaya puaskan saya pula. Cindy faham apa yg saya nak. dia terus jilat biji saya dan kerjakan faraj saya selaju lajunya.

Kisah melayu Awek Lesbian Ramas Tetek Ku Cerita syok

Sedap rasanya mmang tiada tandingan tapi saya rasa pedih pedih ngilu sket biila die jolok jari die dalamm dalam. Sememangnya saya stim gila time tue, dan tak lama lepas tue, saya sendiri yg rasa faraj saya mengemut ngemut jari Cindy.

Lepas tue, saya rasa kejang cam mahu pitam dalamm kesedapan yg pertama kali saya rasakan tue. Cindy tersandar lesu kat paha aku. Muka die dalamm 2 3 inci dari faraj aku.

Saya mengusap manja kepala dia. Tapi dalamm mahu bermanja manja tue, tiba tiba saya dengar kereta masuk kat rumah aku. Kelam kabut saya cabut video dalamm player kemudian letakkan balik kat tempat asal.

Saya dan Cindy kelam kabut lari masuk dalamm bilik aku. biila dahh selamat dalamm bilik aku. saya dengar bapak saya mengomel ngomel kat ruang tamu. saya dan Cindy cepat cepat pakai baju kemudian turun ke ruang tamu.

Cite melayu Awek Lesbian Ramas Tetek Ku Novel rogol

Masa tuu bapak saya tengah lap sofa kulit tempat yg saya dengann Cindy ‘duduk’ tadi. biila bapak saya bersemuka dengann aku, pandangan die lain cam betul. Dari muka aku, bapak saya pandang pula Cindy.

Tapi die tak kata apa apa. Sekejap mata die pandang rak tempat video yg saya pasang tadi. Alamak! saya letak terbalik. bapak saya ni very particular. Semua barang die disusun rapi.

Mesti die tahu apa yg saya buat tadi. Tapi die tetap tak kata apa kemudian die naik atas masuk dalamm bilik dia. saya dan Cindy ketawa perlahan mengingatkan apa yg telah berlaku sebentar tadi.

Sempat Cindy berbisik pada aku. “Sedapnya. Lain kali kitorang sambung lagii ya” Kebetulan ayahnya sampai dan die pon terus pulang ke rumahnya. saya rasa bapak saya tahu apa yg saya buat dengann Cindy hari tuu sebab keesokannya video yg saya tengok tuu dahh tak ader kat rak tv tue.

Saya dan Cindy, biila ader peluang mmang kita akan romen lagi. Kadang kadang sampai ponteng sekolah biila dahh tak tahan sangat. Kadang kadang time mandi pon sempat jg menjilat jilat.

Nasib baik tak siapa pon yg menghidu perbuatan kita tue. Tapi kita terpisah biila Cindy dapat tawaran ke mrsm dan saya pula walaupun keputusan pmr saya seelok Cindy tak dapat tawaran ke mana mana.

Jadi saya kekal kat sekolah tuu sampailah spm. tetapii biila cuti sekolah, sempat jg kita ‘bersama’. Kalau tak kat rumah aku, kat rumah Cindy. So, cam tuu lah pengalaman pertama saya yg bermula waktu sekolah.

Cindy, I wish you are still here with me.