Awek Lesbian Ramas Tetek Ku #1

Awek Lesbian Ramas Tetek Ku | saye seorang pelajar di salah sebuah sekolah menengah gadis. saye bernasib baik kerna tergolong di dlm pelajar terpilih untk mendiami hostel sekolah berkenaan.

Waktu tue, saye langsung tidakk faham istilah onani atau pon lesbian. yaang saye tahu, setiap malam sebelum saye tidur pasti saye membelai seketul daging di celah kangkangku sehingga saye terasa kejang kenikmatan.

Perkara tersebut menjadi perkara yaang wajib saye lakukan sebelum saye tidur. saye tak pasti sama ader dorm mates saye tahu saye melakukan perkara tersebut kerna saye tidur di katil bahagian atas.

Standard katil asrama, double decker. Ahli dorm saye 8 orang semuanya. Biasanya sebelum saye tidur, pasti saye menyusun bantal bantalku di birai katil menyandari palang katil yaang menghalang saye dari terjatuh ke lantai ketika tidur.

Citer melayu Awek Lesbian Ramas Tetek Ku Kisah kongkek

Pada ketika itu juga, kite walaupun akan menghadapi peperiksaan pmr, mmang taksub dngan novel novel romantik. yaang antara isinya mempunyai adegan adegan yaang agak panas bagi kite remaja yaang berusia 18 tahun.

Seorang dorm mateku, Ronnah, habitnya ketika membaca mesti dlm posisi meniarap dngan satu bantal dikepitkan dicelah kangkangnya. Kadang kadang die akan menggoyang tubuhnya. Kadang kadang die seperti menekan nekan tubuh bahagian bawahnya pada bantal tersebut.

Apa yaang saye mahu ceritakan bukanlah pengalamanku bersama Ronnah tetaapi pengalaman sex tanpa sedar seawal 18 tahun yaang kesannya sehingga hari ini sangat kukuh akibatnya dlm kehidupanku. saye mempunyai seorang kawan lain, yaang berlainan dorm denganku tetaapi merupakan pasanganku ketika sessi prep (waktu melakukan homework di waktu petang dan waktu study di malam hari).

Namanya, Cindy. Tubuhnya genit. Tingginya 165 cm, berpinggang ramping, dubur agak tonggek dan yaang pentingnya tetek nya waktu itu sdh mengenakan cup c. sudah menjadi kelaziman di hostel mempunyai adik angkat/kakak angkat dan yaang terjadi di kalangan kite yaang seusia, kite mengangkat kawan kawan sendiri menjadikan mereka seorang yaang istimewa kepada diri kami.

Antara lain, kite mengambil berat terhadap diri masing masing. saye dan Cindy tidakk ketinggalan. Satu hari, selepas pertandingan netball antara dorm, Cindy mengalami kejang urat di bahagian belakang tubuhnya.

Saye volunteer padanya untk mengurut tubuhnya. kerana minyak urut yaang sering saye pakai sdh habis, saye mengajaknya ke bilik rekreasi dorm di mana alatan first aid kit disimpan. saye menyuruh Cindy duduk membelakangi aku, baju t yaang dipakainya saye singkap ke atas.

Dan saye meminta izin untk membuka cangkuk tali branya. dengan keadaan bahagian belakangnya yaang terdedah. saye menyapukan minyak urut (bukan jenis yaang panas) ke kulit tubuhnya. saye mulai dngan urutan ringan di bahagian pinggang kemudian naik menghampiri bahunya.

Di bahagian bahunya mmang tegang jadi saye mengurut lebih lama di situ. saye dapati jg bahawa urat di bahagian dlm lengannya (hampir ketiak) jg sedikit tegang. Jadi saye pon mengurut jg bahagian tersebut.

Dlam mengurut tue, hujung jemari saye kadang kadang tersentuh pangkal tetek Cindy. Tapi waktu itu, saye tak fikir yaang bukan bukan. Maklumlah belum ader pengalaman, filem lucah pon tak pernah tengok.

Lama kelamaan, timbul satu perasaan aneh, cam terkena electric shot pula biila jari saye terkena pangkal tetek nya. saye terlupa ingin mengurut Cindy tapi saye mula concentrate pada bahagian pangkal tetek nya.

Dari pangkal tetek , jari saye mencari puting tetek nya. saye waktu itu terasa kepanasan dan sedikit gelisah. dan saye tahu waktu tue, saye teringin sangat ingin sentuh daging seketul kat celah kangkang saye (kemudiannya baru saye tahu, namanya kelentit).

Mula mula saye sentuh puting Cindy, saiznya agak kecil. Makin lama makin mengembang dan biila sampai satu tahap, putingnya mengeras dan sekeliling putingnya saye dapat rasakan bintil bintil kecil timbul (tadi tak ader).

Cindy sdh mula mendesah tapi perlahan. Perasaan mahu tahu menyebabkan saye ingin tengok sendiri keadaan tetek nya. saye bisikkan pada Cindy yaang saye ingin tengok tetek nya. Cindy mengangguk.

Cerpen seksi Awek Lesbian Ramas Tetek Ku Cerpen syok

Tapi hasrat saye tu terbantut sebab beberapa murid junior saye masuk ke dlm bilik tersebut untk bermain games. saye katakan pada Cindy yaang sessi mengurut untk petang itu selesai.

Dan kalau die sakit lagii saye akan urut die lagii di kemudian masa. Dipendekkan cerita, selepas kejadian itu, saye sering terbayang dapat ‘bermain’ lagii dngan tetek Cindy tapi peluang tak ader.

Biila saye duduk di sebelah Cindy dlm prep, perasaan saye jadi tak menentu. Satu malam saye beranikan diri meraba tetek Cindy dari luar. Itu pon, Cindy berpura tidur dngan menyembamkan mukanya ke atas silangan tangannya di atas meja belajar.

Perkara tersebut berulang setiap kali tiba waktu prep tapi tanpa dapat saye sentuh direct ke kulit Cindy. Hujung bulan tiba, dan semua pelajar hostel pulang ke rumah/kampung masing masing.

Masa saye balik ke rumah, saye dapati ader beberapa video yaang belum saye tontoni. Tapi video tersebut berada di rak yaang paling tinggi. Tanpa buang masa, saye menonton video tersebut kerna waktu itu tiada siapa di rumah.

Cerpen melayu Awek Lesbian Ramas Tetek Ku Kisah seks

  • Pada mulanya video tersebut memaparkan adegan perang. Cerita perang lama. Kalau tak salah aku, Dirty Dozen. mmang bapa saye suka simpan koleksi movie perang dan saye pon suka tengok juga.
  • Tapi tak sampai 5 minit, siaran berbelang belang dan tak lama kemudian, di skrin tv saye muncul seorang lelaki dan seorang gadis yaang sdng mengongkek. cam ingin terjojol biji mata saye waktu tue.
  • Dan pada masa yaang sama, rasa panas dan gelisah yaang saye rasa setiap kali saye berada di sebelah Cindy datang lagi. Kali ini, memandangkan tak ader sesiapa pon di rumah, saye singkap kain kurung sekolah yaang masih saye pakai, dan saye seluk tangan saye ke dlm panty.
  • Saye terus menggosok gosok dan menekan nekan daging kecil di celah kangkang saye tue. Adegan kat tv masa tue, tengah tunjukkan adegan si lelaki mengulum puting tetek si gadis sambill jarinya dimain mainkan di celah kangkang gadis tue.

Saye cam sponge yaang tengah serap air. Setiap apa yaang lelaki tu buat pada gadis tu saye hafal dan saye lakukan pada diri saye sendiri. Perbuatan si lelaki tu tak terhenti sampai situ je tapi sehinggalah die mula menjilat pantat gadis tue.

Jadi dngan pengalaman tersebut saye teringatkan Cindy. dan waktu itu jugalah kali pertama saye mengerang kuat tatkala badan saye mengejang kenikmatan. Melihatkan jam yaang hampir pukul 5 petang, saye cepat cepat simpan kembali pita video tersebut ke tempat asal, takut jg kalau ahli keluarga saye yaang lain tahu.

Malam tue, saye telefon Cindy, minta die datang ke rumahku. Tanpa syak, Cindy setuju untk datang ke rumah aku. Lagipun, kalau saye tak suruh pon, die sendiri yaang ingin datang sebab belakang tubuhnya sakit sakit lagi.

Saye tersenyum sendiri menanti hari esok. Esoknya, seperti yaang dijanjikan Cindy datang ke rumahku seawal jam 8 pagi. Bapanya yaang menghantar Cindy ke rumahku sebelum die ke pejabat. Tanpa melengahkan masa, saye ajak Cindy ke bilik tidurku.

Cerpen lucah Awek Lesbian Ramas Tetek Ku Cite nakal

Masa tue, mak saye masih di rumah tengah bersiap siap untk ke pejabat. papa saye daah lama pegi ke pejabat. Cindy terus suruh saye urut badan dia. saye tanpa melengahkan masa terus suruh die buka baju dia.

Tapi mula mula Cindy malu tapi saye kata senang ingin urut. Lagipun pintu bilik saye daah kunci dan tak ader siapa pon yaang ingin ganggu. Cindy turuti je kehendak aku.

Kancing branya saye buka dan saye tolak tali branya sehingga ke lengan. Dari belakang saye jenguk, saye daah nampak 2 gunung dia. saye sapukan minyak urut ke badannya dan saye mulai mengurut belakang badan Cindy.

Masa saye urut bahagian bahunya, Cindy menoleh pada aku. “korang urut saye cam hari tu boleh?” saye hnya tersenyum mendengar kata katanya. “aku ingin urut cara baru tapi korang kena baring”.

Tanpa berlengah, Cindy stlh mendengar permintaan saye terus die berbaring di atas tilam aku. Cepat cepat saye ke bilik mandi dan membasuh tangan saye yaang masih ader sisa sisa minyak urut.

Cerpen seks Awek Lesbian Ramas Tetek Ku Citer melayu

Sebelum tu saye jenguk dulu mak saye dibiliknya dan keretanya di porch. dah confirm mak saye pegi pejabat saye naik semula ke bilik aku. biila saye balik ke bilik, saye tengok Cindy daah sedia baring tanpa bra.

Pemandangan tersebut, sampai hari ni pon saye tak blh lupa. Itulah pertama kali saye tengok tetek gadis in flesh dan blood. saye duduk disisinya dan saye mula meraba raba bahagian bawah tetek nya.

Saye mmang nervous masa tue. Takut pon ader, sedap pon ader. smbil saye ramas ramas kedua tetek Cindy, saye pandang wajahnya. Mukanya sdh kemerahan. Matanya kuyu memandang aku. saye beranikan diri menyentuh kedua putingnya.

Cam dulu jg mula mula puting Cindy biasa je tapi lama lama putingnya mengeras sambill diiring desahan perlahan dari mulut Cindy. biila daah dengar desahan Cindy, saye rasa tiba masanya saye praktikkan apa yaang saye tengok kat tv semalam.

Perlahan lahan saye baring kat sebelah Cindy. Sebelah puting Cindy saye jilat dan yaang sebelah lagii saye gentel. Entah dari mana saye tahu, saye kadang kadang menyedut puting Cindy.

Biila saye sedut, Cindy makin kuat mendesah. Jari saye yaang masih menggentel sebelah lagii puting Cindy, saye gerakkan menuju celah kangkang Cindy. (Cindy waktu itu mengenakan skirt kain cotton separa lutut).

Dari atas skirt tersebut, saye susurkan jari saye di celah kangkangnya. Rasa lembab kain tersebut biila saye sentuh jari telunjuk saye kat situ. biila Cindy tidakk memprotes, saye beranikan diri selah skirt Cindy.

Kali ini saye gosok gosok jari saye kat atas panty biru Cindy. Ternganga mulut Cindy biila saye buat cam tue.