Akak Ipar Hisap Butuh Besar Ku

Akak Ipar Hisap Butuh Besar Ku | Isteriku mengajak aku pulang ke kampungnya pada hujung minggu itu. aku mengikut tanpa masalah. Anak aku juga suka bila diberitahu kite akan pulang ke kampung.

Dalamm perjalanan, handphone isteriku tiba tiba berbunyi. Rupa rupanya akak nya memberitahu bahawa die juga dalamm perjalanan pulang ke kampung. Hmm. bagus nie. Bisik aku dalamm hati. akak ipar ku itu bekerja sebagai leader di sebuah kilang.

Suaminya bekerja sebagai pemandu lori buah. Mereka dikurniakan 5 orang cahaya mata. aku lebih gemar memanggilnya dgn gelaran kak Miftah. aku gembira kerna aku akan dapat menatap wajahnya puas puas buat melancap atau buat modal bayangan time main dgn isteriku nanti.

Kisah blue nie bermula sebenarnya aku hnya stim kat muka die je. mungkiin pasal muka die lebih kurang dgn pornstar terkenal yg aku suka tu, Ava Devine. dgn bibirnya yg bak delima, aku kadang kadang melancap sendiri bila teringatkan die smbil bayangkan aku pancut kat muka dia.

Body memanng out! body isteri aku lg solid and menggiurkan. Tapi biasalah lelaki, memanng tak pernah puas. aku langsung tak ada terniat untk melakukan peromenan atau senang kata persetubuhan dgn Kak Miftah, sebab aku kureng berselera dgn tubuhnya yg melidi tu.

Cerita nafsu Akak Ipar Hisap Butuh Besar Ku Cerita lucah

Hanye bab muka die saja yg aku gila sakan. Sampai kat rumah mertua, aku nampak keluarga kak Miftah daah sedia tercongok depan tv smbil minum petang bersama mertua saye.

Aku pun masuk, bersalaman dgn diaorang. Pas tuu aku lepak kat satu sudut menonton tv tanpa mengganggu mereka yg sdng rancak berborak. namun itu wayang saja beb, sebenarnya mata aku syok tengok muka akak ipar aku tuu bila ada peluang.

Rasa ingin bagi die blowjob kat situ jugak. aku sangkakan panas hingga ke petang, rupanya hujan hingga ke subuh. ye bgitu lah kerakusan nafsu saye. dgn nafsu yg mengaum, aku rekod setiap inci muka kak Miftah dalamm memory kad otak saye.

Hasilnya, berbuih mulut isteri aku memblowjob batang aku sampai die rasa pelik kenapa aku lain macam pada malamnya. Kemudian aku henjut lg isteri aku dalamm gelap gelap kat bilik die smbil bayangkan aku henjut akak ipar ku itu.

Isteri aku yg daah kenyang kena henjut tuu terus tertidur tak ingat dunia. aku ni pula, rasa macam tak puas lagi. daah lah hujan malam tu, ingin buat second round tak sampai hati pula tengok isteri aku yg daah terkangkang dalamm selimut.

Aku ambik keputusan untk ke anjung rumah, ingin hisap rokok smbil layan suasana hujan kat luar. Semasa aku melalui kawasan ruangan menonton tv, aku lihat keluarga akak ipar ku sdng syok tidur.

Masing masing berselimut sakan, maklumlah, hujan. memangg syok kalau tidur. Tapi yg aku ni pula, tak blh tidur. Kelihatan akak ipar ku juga daah tidur time tu. Kat kerusi malas di anjung rumah banglo mertua ku, aku merokok smbil menikmati hembusan udara hujan yg lebat itu.

Tapi sdng syok layan blues, tetiba bahu aku kena tepuk dari belakang. aku toleh, rupa rupanya kak Miftah tercegat berdiri belakang saye. “Ferza tak tidur lg ke?”. “Tak blh tidur la kak, tadi aku nampak akak daah tidur”.

“Belom, tadi tuu tidur tidur ayam je. akak terus bangun nampak kelibat Ferza ke anjung”. “Abang Woldy (suami kak Miftah) and anak anak akak daah tidur?”. “Bukan setakat tidur, daah berdengkur dahh”.

Kite diam seketika. Kemudian kak Miftah duduk di kerusi malas yg satu lg yg berada di hadapan ku. “Ferza, akak mintak tolong sikit boleh?”. “Apa die kak?”. “akak harap Ferza blh tolong akak. akak memanng harap sangat”.

“Ehh. macam penting sangat saja kak. Apa dia, cakaplah kak?”. Kak Miftah diam seketika, mgkin die mengatur ayat kot. “Camni, 5 tahun lepas, akak buat loan. akak cagarkan dgn geran tanah abah kat estet tu. Tapi sejak tengah tahun nie, akak tak de ot lah Ferza, jadi memanng akak bermasalah ingin bayar balik loan tu”.

“dahh berapa bulan kak Miftah daah sangkut dgn bank?”. “Masuk bulan ni daah 6 bulan akak tak bayar ansuran. Bank daah hantar surat dahh, die kata kalau tak bayar juga dalamm bulan nie, die akan gadaikan geran tanah tu”.

“Aisey, masalah berat tu, abah tahu tak akak cagarkan geran tanah tuu kat bank?”. “Abah tak tahu. Kalu Abah tahu, mesti die tak bagi punya”. “Abang Woldy tahu tak?”.

“Dia tahu akak ambik loan, tapi die tak tahu akak cagar geran tanah tu”. aku faham die memanng dilanda masalah yg amat berat. Geran tanah tuu memanng bapa mertua aku beri kepercayaan kat kak Miftah untk pegang and jaga.

Kalau die tahu geran tuu di buat cagaran loan, pastu ingin kena gadai bank pula, mampos teruk kak Miftah kena nanti. “saye kena bincang dulu kak pasal nie, sebab nilainya banyaak tu”.

“Ferza. pleasee. jangaan bagi tahu sesiapa. teruk akak nanti. akak hnya ingin Ferza sorang saja yg tahu sebab tulah akak harap sangat Ferza blh sangat tolong akak. Please”. aku terdiam seketika.

Citer nakal Akak Ipar Hisap Butuh Besar Ku Cerpen sex

Merenungkan nasib Kak Miftah yg dilanda konflik kewangan tu. aku blh tolong tapi pasti ada risiko dgn bengkel aku tuu nanti. Yelah bukan sikit sikit die buat loan tu.

“Ferza. Tolonglah akak. akak rela buat apa jer yg Ferza nak”. “Termasuk main dgn saye?” aku segera menyampuk. Kak Miftah terdiam sekejap. Matanya tertumpu ke lantai. Suasana sepi giler masa tu.

Hanye bunyi hujan yg mengisi suasana malam tu. Kemudian kak Miftah memandang muka saye. “Ferza please. jangaan lah macam tu. akak ni kan akak ipar Ferza. jangan lah sampai Ferza ingin ambil kesempatan pula. Please Ferza. tolong akak ye”.

“Kak Miftah, aku bukan tak blh tolong kak, tapi bengkel aku tuu memanng perlukan cash hari hari tau tak. nak beli sparepart, minyak pula daah naik harga sekarang, bil bil, gaji pekerja, hutang bank pun tak settle lg tu. bolehh aku tolong akak tapi risiko aku tinggi kak” “Ferza. kalau betul akak main dgn Ferza, blh ke Ferza tolong akak?” sayu saja suara dia.

“Masalahnya, ingin ke akak main dgn aku untk aku tolong akak?”. “Mm. cara lain blh tak Ferza. Main tuu dosanya besar sangat lah”. “Kalau hisap aku punya blh kak?”.

Kak Miftah diam sekejap. Matanya kembali tertumpu ke lantai. mungkiin die sdng mempertimbangkan tawaran saye. kemudian die berkata, ” Ok, tapi Ferza janji Ferza mesti tolong akak. jangan main mainkan akak tau”.

Cerita seronok Akak Ipar Hisap Butuh Besar Ku Citer syok

  • “Ok, aku janji akan tolong akak, tapi ada syaratnya”. “Ada syarat ke? bukan ke akak daah setuju ingin hisap batang butuh Ferza”. “Syarat mesti ada. kalau tak aku tak blh cari makan kak. aku ni pun keji macam bank jugak. hehehe” aku ketawa kecil macam penyangak dalamm filem tamil.
  • “Apa die Ferza”. “saye akan bayarkan hutang akak tuu tapi bukan sekaligus. Tapi bulan demi bulan. Bulan ni aku akan bayarkan hutang untk dua bulan terdahulu. Bulan depan untk dua bulan kemudian and seterusnya sampai cukup 6 bulan hutang akak yg tergantung dgn bank. Walau camana pun, akak mesti bayar ansuran setiap bulan, kalau tak, hutang akak akan jadi semakin banyaak and semakin lama lah akak kena hisap aku punya”.
  • “Boleh ke macam tu?”. “Boleh ke tak boleh, mesti blh punya. yg penting hutang settle. Isnin ni kitorang sama sama pergi bank and buat perbincangan untk bayar balik hutang tertunggak macam yg aku cakap tadi supaya bank tak gadaikan geran tu” “Ok. akak faham, tapi selama hutang akak belum habis selama tuu ke akak kena hisap batang butuh Ferza?”.
  • “akak memanng bijak and cepat faham. memangg betul. Tak kira kat mana, bila and macam mana sekali pun, bila aku ingin akak mesti bagi. bolehh kak?”. “Ye” kata kak Miftah smbil mengangguk antara ingin and terpaksa.
  • “Ok, untk menguji keikhlasan akak, kitorang buat sekarang”. “Sekarang? Nanti kalau die orang terjaga camne?”. “akak jangaan risaulah. Jom masuk dalam”. Kak Miftah mengikut aku menuju ke ruang tamu.

Aku berdiri di sebelah almari perhiasan, sementara Kak Miftah pula seperti sdh tahu apa yg perlu dibuat, terus berlutut di hadapan ku. Cahaya dari lampu dapur sedikit sebanyak membantu aku untk melihat muka Kak Miftah yg daah ready ingin hisap butuh aku tu.

Aku lorotkan seluar pendek aku ke peha. Terpacaklah butuh aku yg daah keras terpacak menghala ke muka kak Miftah. Kak Miftah terus menggenggam lembut batang saye. Oh. lembutnya tangan mak orang nih.

Bisik aku dalamm hati. tanpa membuang masa, kak Miftah terus menghisap butuh saye. Kepala butuh aku yg kembang berkilat itu dihisap lembut. Lidahnya bermain main di kepala takuk ku.

Bibirnya yg agak tebal itu kelihatan melenyapkan kepala butuh ku di dalamm mulutnya. Dari gaya hisapannya, jelas bahawa die memanng mahir menghisap butuh lelaki. Pasti butuh abang Woldy yg bertuah dihisap oleh kak Miftah yg seksi mukanya itu.

Sekali sekali aku mengintai di hall and kelihatansuasana sepi and aman. Pasti semua orang syok tidur kat atas. Manakala aku pula kat ruang tamu kat bawah nie, tengah syok kena kolom kak Miftah, akak ipar ku.

Novel nafsu Akak Ipar Hisap Butuh Besar Ku Cerpen syok

Hisapan kak Miftah semakin dalam. Kini separuh butuh ku telah terbenam di dalamm mulutnya yg hangat itu. Sesekali aku terasa kesedapan yg amat sangat bila kepala butuh ku bergesel dgn lelangit mulut kak Miftah.

Sambil die menghisap butuh ku, aku membelai rambutnya. Terasa juga kesian tengok akak ipar ku itu terpaksa menggadai maruahnya dgn menghisap kemaluan adik iparnya semata mata nak melepaskan diri dari bebanan hutang.

Tetapii die tiada cara lain nampaknya. dia buntu. hanye dgn menjadi hamba nafsu adik iparnya sahajalah die dapat melepaskan diri. Bagi aku pula, memanng daah pucuk dicita ulam mendatang.

Jahatkan aku nie. Hehehe. Sekurang kurangnya aku tak gadai seluruh tubuhnya. Ok what. Air liur kak Miftah daah berciciran ke lantai. Malah banyaak juga yg daah mengalir ke telur saye.

Memangg syok gila kena hisap. Hisapan akak ipar ku di butuh ku semakin laju. dia sengaja nak aku pancut cepat. aku semakin sampai ke kemuncak. butuh ku semakin berkembang keras di dalamm mulutnya.

Bibirnya yg agak tebal itu semakin mencengkam butuh ku yg licin berlumuran dgn air liur and air mazi ku. Lidahnya terus menguli butuh ku di dalamm mulutnya. aku tak dapat bertahan lagi.

Cite Malaysia Akak Ipar Hisap Butuh Besar Ku Cerpen kongkek

Akhirnya, sperma ku terus meledak memancut di dalamm mulut kak Miftah. akak ipar ku menghentikan hisapannya. dia membiarkan aku menikmati sensasi kenikmatan memuntahkan sperma ku sedas dua di dalamm mulutnya smbil lidahnya menguli seolah menyaluti and mencampur adukkan sperma ku and air liurnya ke butuh ku yg terendam separuh di mulut akak ipar ku itu.

Kemudian dgn pantas die keluarkan butuh ku and di lancapkan butuh ku, membuatkan pancutan sperma ku yg semakin lemah (tetapi masih banyak) menyimbah wajahnya yg aku berahikan selama ini.

Aku layan stim dgn menikmati butuh ku yg sdng rancak terpancut itu dilancapkan oleh akak ipar ku yg mana wajahnya yg aku gilakan itu telah dicemari oleh sperma adik iparnya, suami adiknya sendiri.

Dapat ku lihat, wajah kak Miftah yg ku gilakan atau lebih best aku sebut, yg aku stim gila selama ini berselaput dgn sperma ku yg berlendir pekat. Kelihatan juga matanya yg berkaca and sekaligus genangan air matanya berciciran ke pipinya.

Tangan akak ipar ku terus melancapkan butuh ku bagai nak memastikan tiada lg sperma yg tertinggal untuknya. Itulah kali pertama hubungan sulit oral antara aku dgn akak ipar ku, kak Miftah.

Ianya berlanjutan hingga kini walau pun sekarang sdh tiada lg hutangnya dgn bank. Walau bagaimana pun, aku tdk pernah walau sekali pun menyetubuhinya. Malah akak ipar ku juga tdk pernah meminta untk disetubuhi.

Hanye oral seks yg mana dahulunya hnya menjadi cagaran bayaran hutangnya, kini ianya menjadi kemestian kepada kite apabila ada peluang. aku akui, bahawa kite memanng sdh ketagih. Samada ketagihannya menghisap butuh ku yg memancut di dalamm mulutnya atau ketagihan ku memancutkan sperma memenuhi mulutnya, ianya sama saja.

Aku tak kisah korang ingin kata kite ni gila atau apa sekali pun, yg penting kite enjoy dgn cara kami, asalkan tak kantoi sdh lah. kite bebas melakukannya di mana jer yg kite suka, asalkan line clear.

Tak kira, dalamm kereta, di dapur, di pejabat bengkel ku ingin pun di ruang tamu rumahnya ketika suaminya melayan anak anaknya bermain di luar rumah. tetapii advantage keuntungan adalah lebih kepadanya kerna , aku hnya menikmatinya tanpa had sahaja, tetapii kak Miftah pula, die menikmati butuh and sperma ku tanpa had and selain itu, RM250 aku beri setiap bulan sebagai elaun die menyundalkan mulut and mukanya untk ku.

Ohh kak Miftah. Kau lah pelacur oral seks ku, kau lah akak ipar ku.